Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θέλω μια νέα μητρική η άλλη ψόφησε :fear:

για το σύστημα τις υπογραφής είναι

θέλω να είναι socket am3+ για μελλοντική αναβάθμιση στους fx :-D

Ακόμα να έχει :

- usb 3.0

- sata III

- e-sata

τι έχετε να μου προτείνεται ;

Τιμή από 120 - 130 ευρό

για μαγαζί από Αθήνα μόνο ακόμα έχω έκπτωση 103 ευρό το πλαίσιο για την μητρική που ψόφησε :shifty:

Εγώ για αυτήν κοιτάω αλλά δεν έχει ψύξη στα mos

Δημοσ.

dimitrisOS για να καταλάβω καθώς μιλήσαμε και στο status σου. Απο πλαίσιο μόνο ή απο μαγαζί γενικά στην Αθήνα;

Αφού έχεις το υπόλοιπο των 103 ευρώ απο πλαίσιο γιατί δεν τους λες να σου δώσουν την μητρική που σου πρότεινα λίγο πριν;

Δείχνει διαθέσιμη σε κάποια απο τα καταστήματά τους. Πέρασε από ένα που είναι κοντά σου και ΕΑΝ δεν είναι ανοιγμένη ή εκθεσιακή πάρε την και φύγε.

Δημοσ.

Από το πλαίσιο απλά έχω ένα υπόλειμμα 103 αλλά δεν έχουν καμιά τις προκοπής μητρικής am3+ αυτήν δεν την έχουν καινούργια πήρα τηλέφωνο και αυτά τα καταστήματα απλά είναι εκθεσιακή όχι νέα .

Δημοσ.

Αν σου περισσεύουν τα λεφτά πάρε την να κάθεται. Δεν καταλαβαίνω που θα την αξιοποιήσεις. Αλλά καλορίζικη δε μπορώ να πω κάτι άλλο

Δημοσ.

Δλδ αυτή η msi

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/MSI-990FXA-GD65-sAM3-DDR3-990-FX-990FXA-GD65.htm

που είναι και military class

που ακριβώς δεν σε καλύπτει και θα τα σκασεις για την sabretooth που σου ειναι ουσιαστικα αχρειαστη?

Δημοσ.

1) Δεν μου αρέσει εμφανισιακά :devil:

2) Την θέλω για μελλοντική αναβάθμιση

1) Σοβαρότης μηδεν αλλα δεν μου πεφτει λογος.... περι ορέξεως κολοκυθοπιτα...

2) Και που θα σε περιορίσει η συγκεκριμένη σε μελλοντικη αναβαθμιση?

Λεω εγώ τωρα... μηπως αφου τρωγεσαι να τα σκασεις να παρεις καμια σοβαρή οθονη και αυτη την μητρική απο το πλαισιο...??

• Like 1
Δημοσ.

Όπως συμβουλεύω σε όλους, να δοκιμάζεις τα πάντα πρώτα έξω από το κουτί να δεις αν παίζουν (με CPU/VGA, RAM μόνο πάνω) και μετά αρχίζεις να τα βάζεις ένα-ένα δοκιμάζοντας παράλληλα ότι μπουτάρει. Έτσι θα είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις πρόβλημα με κάποιο υποσύστημα που βραχυκύκλωσε

Δημοσ.

Φίλε έλεγξε τις συνδέσεις που έχεις κάνει. Κάποια σου έχει ξεφύγει.

Κάνε ένα καλό έλεγχο πρώτα και μετά βγάλε το απο το κουτί αν συνεχίζει.

Το front panel για παράδειγμα ξανατσέκαρε μήπως έχεις βάλει κάτι λάθος και ενώ πατάς το κουμπί λογικό είναι να μην αντιδράει η μητρική.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...