dimitrisOS Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα θέλω μια νέα μητρική η άλλη ψόφησε για το σύστημα τις υπογραφής είναι θέλω να είναι socket am3+ για μελλοντική αναβάθμιση στους fx Ακόμα να έχει : - usb 3.0 - sata III - e-sata τι έχετε να μου προτείνεται ; Τιμή από 120 - 130 ευρό για μαγαζί από Αθήνα μόνο ακόμα έχω έκπτωση 103 ευρό το πλαίσιο για την μητρική που ψόφησε Εγώ για αυτήν κοιτάω αλλά δεν έχει ψύξη στα mos
whocares Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 dimitrisOS για να καταλάβω καθώς μιλήσαμε και στο status σου. Απο πλαίσιο μόνο ή απο μαγαζί γενικά στην Αθήνα; Αφού έχεις το υπόλοιπο των 103 ευρώ απο πλαίσιο γιατί δεν τους λες να σου δώσουν την μητρική που σου πρότεινα λίγο πριν; Δείχνει διαθέσιμη σε κάποια απο τα καταστήματά τους. Πέρασε από ένα που είναι κοντά σου και ΕΑΝ δεν είναι ανοιγμένη ή εκθεσιακή πάρε την και φύγε.
dimitrisOS Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Από το πλαίσιο απλά έχω ένα υπόλειμμα 103 αλλά δεν έχουν καμιά τις προκοπής μητρικής am3+ αυτήν δεν την έχουν καινούργια πήρα τηλέφωνο και αυτά τα καταστήματα απλά είναι εκθεσιακή όχι νέα .
whocares Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Αν σου περισσεύουν τα λεφτά πάρε την να κάθεται. Δεν καταλαβαίνω που θα την αξιοποιήσεις. Αλλά καλορίζικη δε μπορώ να πω κάτι άλλο
stm00192 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δλδ αυτή η msi http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/MSI-990FXA-GD65-sAM3-DDR3-990-FX-990FXA-GD65.htm που είναι και military class που ακριβώς δεν σε καλύπτει και θα τα σκασεις για την sabretooth που σου ειναι ουσιαστικα αχρειαστη?
dimitrisOS Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 1) Δεν μου αρέσει εμφανισιακά 2) Την θέλω για μελλοντική αναβάθμιση
stm00192 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 1) Δεν μου αρέσει εμφανισιακά 2) Την θέλω για μελλοντική αναβάθμιση 1) Σοβαρότης μηδεν αλλα δεν μου πεφτει λογος.... περι ορέξεως κολοκυθοπιτα... 2) Και που θα σε περιορίσει η συγκεκριμένη σε μελλοντικη αναβαθμιση? Λεω εγώ τωρα... μηπως αφου τρωγεσαι να τα σκασεις να παρεις καμια σοβαρή οθονη και αυτη την μητρική απο το πλαισιο...?? 1
dimitrisOS Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 μόλις την παρέλαβα αλλά δεν κάνει boot η οθόνη είναι μαύρη και δεν κάνει και κανένα beep .
whocares Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 24πινο, 8πινο eps και αποστάτες checked? Το τροφοδοτικό είναι στο ρεύμα;
dimitrisOS Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 ναι ναι τα έχω ελέγχει όλα και clr_cmos έκανα
ninos30 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Όπως συμβουλεύω σε όλους, να δοκιμάζεις τα πάντα πρώτα έξω από το κουτί να δεις αν παίζουν (με CPU/VGA, RAM μόνο πάνω) και μετά αρχίζεις να τα βάζεις ένα-ένα δοκιμάζοντας παράλληλα ότι μπουτάρει. Έτσι θα είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις πρόβλημα με κάποιο υποσύστημα που βραχυκύκλωσε
whocares Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Φίλε έλεγξε τις συνδέσεις που έχεις κάνει. Κάποια σου έχει ξεφύγει. Κάνε ένα καλό έλεγχο πρώτα και μετά βγάλε το απο το κουτί αν συνεχίζει. Το front panel για παράδειγμα ξανατσέκαρε μήπως έχεις βάλει κάτι λάθος και ενώ πατάς το κουμπί λογικό είναι να μην αντιδράει η μητρική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα