Καρχαρίαςςς Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Καλησπεριζω τους insomniacs! Εδω και λιγο καιρο εχω υψηλες θερμοκρασιες σε εναν ν270 στον hp 110 mini μου και φτανουν 60 βαθμους χωρις καν να χρησιμοποιω κατι! Το νιωθεις εντονα στο χερι οταν ακουμπας το σημειο οπυ βρισκεται! Δεδομενου αυτου θα ηθελα να τον κατεβασω σε συχνοτητα και σε ρευμα ωστε να πεσουν οι θερμοκρασιες! Χρησιμοποιω λινουξ και windows 7 ultimate 32 bit και εχω 1γιγα ραμ
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Το έχεις καθαρό ? Μόλις χτες έφτιαξα ένα με υπερθέρμανση έχει "υποτονικό"σύστημα ψύξης γι'αυτο θέλει διεξοδικό καθάρισμα.
haris013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 για αρχη καλο καθαρισμα και αλλαγη παστας. δυσκολα εως αδυνατον να γινει underclock αν δεν το υποστηριζει το bios(που στα περισσοτερα λαπτοπ-νετμπουκ δεν το υποστηριζει)
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Το καθαρισα αλλα το ιδιο Το έχεις καθαρό ? Μόλις χτες έφτιαξα ένα με υπερθέρμανση έχει "υποτονικό"σύστημα ψύξης γι'αυτο θέλει διεξοδικό καθάρισμα. 3 χρονακια
solamnic Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Οι ατομ είναι θερμοί επεξεργαστές από τη φύση τους.. Εμένα δουλεύει μονίμως στους 60-70 καλοκαιριάτικα, και του έχω και ενα ανεμιστήρα.. Από την άλλη είναι και πολύ αδύναμοι επεξεργαστές για να τους ρίξεις και άλλο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα