Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Εδώ και περίπου 3 μήνες έχω προσθέσει το Adsense της Google στο site μου. Από 11 Μαϊού μέχρι σήμερα (4 Αυγούστου έχω βγάλει συνολικά 420 ευρώ). Κάθε μήνα περίπου βγάζω 120.140 ευρώ. Έχω κάθε μέρα 15.000 views και μέσο όρο βγάζω 8-10 ευρώ την ημέρα.

Υπάρχει κανείς που ασχολείται με το Adsense να μου πει μήπως κάνω κάτι λάθος και αν μπορώ να βγάλω ακόμα παραπάνω χρήματα. Το site έχει 15.000 views ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και έχω διαβάσει ότι με σωστές επιλογές μπορείς να βγάλεις και 300 ευρώ το μήνα.

Help guys!!!!

Δημοσ.

Καλησπέρα,μήπως έχει κανείς περισσότερες πληροφορείες πάνω σε αυτό το θέμα?Δηλαδή τι ακριβώς κάνεις?Και πως γίνετε να πάρεις μέρος?

Επείσης πρέπει να πληρώσεις συνδρομή ώστε να πάρεις μέρος ή ο καθένας μπορεί δωρεάν?Τα χρήματα στα βάζουν σε τραπεζικό λογαριασμό???Πρέπει να είσαι ενήλικος για να συμμετάχεις?

Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά θέλω να συμμετάσχω και εγώ..

Οποίος μπορεί ας απαντήσει!!!

Ευχαριστώ εκ το προτέρων

Δημοσ.

@ManHunter

μπορείς σε παρακαλώ να μου στείλεις το url ?

πάντως εγώ θα ήμουνα ευχαριστημένος με τα 120, τόσο περίπου μπορεί να πιάσουν οι 15.000 pageviews, μην ακούς τι λένε.

Δημοσ.

Το site παιδιά είναι αυτό www.wwemafia.com

Εννοείτε δεν είναι άσχημα. Απλά αν με κάποιο τρόπο μπορούσαν να βγουν περισσότερα δεν θα ήταν άσχημο.....

Δημοσ.

και εγώ νομίζω ότι το site βγάζει όσα πρέπει να βγάζει....μην ξεχνάς ότι η αμοιβή / κλικ έχει πέσει πάρα πολύ τον τελευταίο χρόνο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...