DKNI Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Ακυρο, το εφτιαξα Αντι να το διαγραψει καποιος mod, μπορει να αλλαξει τον τιτλο? Εκει που εχω κολλησει ειναι στο πως θα κανω partioning στην microSD μεσω κινητου. Ο οδηγος που εχω για το EasyUS home edition μαλλον προυποθετει card reader for microSD για το pc. Το EasyUS Home Edition δεν μου δινει την επιλογη "Resize" οταν παιζω με την microSD πανω στο κινητο, μια επιλογη που τη δινει κανονικα στους δισκους του υπολογιστη. Εχετε καποιο αλλο προγραμμα που να μπορει να δει μια microSD απο κινητο και οχι reader για να μπορεσω να κοψω ενα .ext3 partition που το χρειαζεται το Link2SD? Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2012 από DKNI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orlox Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δεν γινετε αυτο που θες νομιζω γιατι δεν εχει απ ευθειας προσβαση το πισι στην ες ντι. Δοκιμασε μεσα απο clockworkmod Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 What is this? (clockworkmod) Aυτο που θελω ειναι να κοψω ενα partition στο microSD χωρις να πρεπει να βγαλω την καρτα και να την ριξω σε card reader αλλα απευθειας πανω στο κινητο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisosf Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 What is this? (clockworkmod) Aυτο που θελω ειναι να κοψω ενα partition στο microSD χωρις να πρεπει να βγαλω την καρτα και να την ριξω σε card reader αλλα απευθειας πανω στο κινητο "To ClockworkMod είναι μία Custom Recovery για αρκετές συσκευές και το χρειαζόμαστε για να περάσουμε Custom ROMs.Χρησιμοποιείται επίσης για διάφορα άλλα πειράγματα του τηλεφώνου μας.Επίσης μπορούμε να κάνουμε Partition την SD μας" Συγγραφέας:Εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Thanks, θα το κοιταξω σαν επομενη λυση αλλα με αγχωσαν καποια προβληματακια που αναφερονται σε καποιες σελιδες που διαβασα. Λογικα θα ψαξω για MicroSD card reader πρωτα για να κοψω το partition εκτος κινητου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα