RcManiac Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Πήρα το παραπάνω access point της open mesh από ένα ξενοδοχείο που άλλαζε τον εξοπλισμό του . Δεν μου έδωσαν το manual και έτσι δεν ξέρω πως να το ρυθμίσω . Πρέπει να το συνδέσω με τον υπολογιστή μέσω Ethernet και να το ρυθμίσω σαν το modem/router μέσω τις IP του ? Τώρα είναι ρυθμισμένο για άλλο router και δεν μπορώ/ξέρω να κάνω reset . Έχει ένα κουμπί από κάτω αλλά δεν κάνει τίποτα .
poulinos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 λογικα το manual θα υπαρχει μεσα στο site της εταιρειας. επισης αν ειναι roUter σκετο θα πρεπει να το χρησιμοποιησεις σαν ρουτερ δεν θα παιζει σαν adsl modem. ναι και αυτο με καποια Ip το φτιαχνεις που λογικα αμα το κανεις hard reset θα σου την δωσει ο dhcp. πατα το κουμπακι για καμια 10 seconds και πιστευω να κανει Reset.αν οχι πεστο μου να δω τι λεει στο manual.
RcManiac Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δεν μπόρεσα να βρω το manual . Το είχα κλειστό και πατημένο το reset button και έβαλα το καλώδιο , το κράτησα για 10-15 sec και δεν έκανε τίποτα . Επίσης δοκίμασα και από ανοιχτο ...
RcManiac Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Υπάρχει πιο αποτελεσματικός τρόπος αναζήτησεις στο google εκτός από το να γράψω απλός τις λέξεις κλειδιά ?
poulinos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 δεν ξερω αν βοηθαει http://wiki.robertjd.com/index.php/Open-Mesh_OM1P_Router
RcManiac Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Επειδή δεν έξω ξανα ρυθμίσει κάτι τέτοιο , αυτόν τον οδηγό τον βρίσκω λίγο δύσκολο...
poulinos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 δεν βρισκω κατι παραπανω.τα μισα links δεν δουλευουν καν.και απο οτι λενε μπορει να αλλαχτει το firmware με dd-wrt
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα