Profhths Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Οταν λες οτι πληρωνεις τους σερβερς ποσα ακριβως βγαζεις και απο που; Απο ποια ιστοσελιδα;
tigergreg Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Κανονας απαραβατος! Οποιοσδηποτε μεσα απο οποιαδηποτε διαδικασια σου ζηταει λεφτα για να σου δωσει λεφτα ειναι το λιγοτερο απατεωνας. Εγω τουλαχιστον που ενδιαφερθηκα 2-3 φορες να μαθω την διαδικασια και πως παραγεται το χρημα διαπιστωσα οτι ειναι 100% απατη. Μην ψαχνεστε αλλο γιατι οποιος ψαχνη την βρισκει τελικα....
Profhths Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Συμφωνω μακρια απο ιστοσελιδες με χρηματικη συμμετοχη καθως υπαρχουν πολλοι χρηστες με κακη εμπειρια. Τουλαχιστον, μια προσπαθεια σε ιστοσελιδες χωρις συμμετοχη το πολυ πολυ να αποδειχθει χασιμο χρονου
iageogr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Γεια σας εδω και καιρο ψαχνω να βρω αν υπαρχει καποιος αξιοπιστος τροπος να βγαζει κανεις 200-300 ευρω το μηνα απο δραστηριοτητες στο ιντερνετ οπως συμμετοχη σε ερευνες, πουλωντας φωτογραφιες, γραφοντας αρθρα κλπ. Εχω ακουσει και για καποια site που σε πληρωνουν για typing, εχει κανεις καποια εμπειρια απο τετοιο site ελληνικο ή ξενο; Πληρωνουν τελικα; Αξιζει τον κοπο; Η δική μου η εντύπωση είναι πως δεν αξίζει το κοπο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα