Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας εδω και καιρο ψαχνω να βρω αν υπαρχει καποιος αξιοπιστος τροπος να βγαζει κανεις 200-300 ευρω το μηνα απο δραστηριοτητες στο ιντερνετ οπως συμμετοχη σε ερευνες, πουλωντας φωτογραφιες, γραφοντας αρθρα κλπ. Εχω ακουσει και για καποια site που σε πληρωνουν για typing, εχει κανεις καποια εμπειρια απο τετοιο site ελληνικο ή ξενο; Πληρωνουν τελικα; Αξιζει τον κοπο;

Δημοσ.

Και εγώ με την σειρά μου ψάχνω κάτι τέτοιο για να βγάζω το χαρτζιλίκι μου...δεν πολυκατάλαβα τι πρέπει να κάνω σε αυτό το site..μπορεί κανείς να εξηγήσει?

Επείσης όλα αυτά είναι ασφαλές???Μπορούν να πάρουν μέρος και οι ανήλικοι εφόσον έχουν λογαριασμό στην τράπεζα??Η μόνο ενήλικοι??

Δημοσ.

Και εγώ με την σειρά μου ψάχνω κάτι τέτοιο για να βγάζω το χαρτζιλίκι μου...δεν πολυκατάλαβα τι πρέπει να κάνω σε αυτό το site..μπορεί κανείς να εξηγήσει?

Επείσης όλα αυτά είναι ασφαλές???Μπορούν να πάρουν μέρος και οι ανήλικοι εφόσον έχουν λογαριασμό στην τράπεζα??Η μόνο ενήλικοι??

Οι ανήλικοι δεν έχουν κανονικό λογαριασμό στην τράπεζα .

Δημοσ.

Οι ανήλικοι δεν έχουν κανονικό λογαριασμό στην τράπεζα .

Δεν εννοώ οτι έχω δικό μου...έχω τον γονιών μου που τον χρησιμοποιω για αγορές αλλά το θέμα δεν είναι αυτό..ξέρει κανείς τι παίζει με αυτό το πρόγραμμα?Και επείσης ξέρει κανείς τι θα είναι τα κείμενα που θα πληκτρολογούμε??Μου φαίνετε πολύ παράξενο τόσα χρήματα μόνο με λίγη ώρα δουλείας....

Δημοσ.

Manos5686 θα κανω ενα μινι ευχελαιο μπας και δοθει απαντηση στα ερωτηματα μας...

• Like 1
Δημοσ.

Είδα αυτότο video στο οποίο είναι ένας που δίχνει τις αποδοχές του και εξηγεί κάποια πράγματα σχετικά με αυτό το σιτε....Το θέμα είναι οτι απο ένα video δεν μπορείς να σιγουρευτείς οτι όλα αυτά είναι αλήθεια...Μπορεί απλά να είναι μια μεγάλη απάτη...Διάβασα και τα comments στο video όπου ένας αναφέρει τα εξής..''My Data Team is a scam. I purchase this program 2009 and now they deleted me from their database. I cant log in any more and I send them email and they did not reply. STAY AWAY FROM MY DATA TEAM NO ONE MAKES MONEY UNLESS YOU LIVE IN US''

Με λίγα λόγια αναφέρει οτι το πρόγραμμα είναι ψέυτικο..λέει πως αγόρασε το πρόγραμμα το 2009 και τώρα τον διέγραψαν απο τα δεδομένα τους...δεν μπορεί να συνδεθεί πλέον και τους στέλνει e-mail και αυτοί δεν απαντάνε....Τέλος λέει να μίνουμε μακριά απο αυτό το πρόγραμμα γιατί κανείς δεν αποκτεί χρήματα εάν δεν ζει στην Αμερική...

Κάποιος που να ασχολήτε με το πρόγραμμα και να έχει μία απάντηση?

Δημοσ.

Εκτος απο αυτο που αναφερει ο Μανος υπαρχει καποιο αλλο site που να αξιζει τον κοπο (όχι απαραίτητα για typing) εστω και για 50 ευρω το μηνα;

Το freelancer που ειδα το οποιο προσφερει διαφορες "δουλειες" αξίζει τον κόπο;

Είδα αυτότο video στο οποίο είναι ένας που δίχνει τις αποδοχές του και εξηγεί κάποια πράγματα σχετικά με αυτό το σιτε....Το θέμα είναι οτι απο ένα video δεν μπορείς να σιγουρευτείς οτι όλα αυτά είναι αλήθεια...Μπορεί απλά να είναι μια μεγάλη απάτη...Διάβασα και τα comments στο video όπου ένας αναφέρει τα εξής..''My Data Team is a scam. I purchase this program 2009 and now they deleted me from their database. I cant log in any more and I send them email and they did not reply. STAY AWAY FROM MY DATA TEAM NO ONE MAKES MONEY UNLESS YOU LIVE IN US''

Με λίγα λόγια αναφέρει οτι το πρόγραμμα είναι ψέυτικο..λέει πως αγόρασε το πρόγραμμα το 2009 και τώρα τον διέγραψαν απο τα δεδομένα τους...δεν μπορεί να συνδεθεί πλέον και τους στέλνει e-mail και αυτοί δεν απαντάνε....Τέλος λέει να μίνουμε μακριά απο αυτό το πρόγραμμα γιατί κανείς δεν αποκτεί χρήματα εάν δεν ζει στην Αμερική...

Κάποιος που να ασχολήτε με το πρόγραμμα και να έχει μία απάντηση?

Εγω παλι βρηκα για το site αυτο ενα review που λεει οτι η συγκεκριμενη σελιδα αποδιδει καλα ποσα ακομη και σε καθημερινη βαση αλλα δε με πειθει και πολυ...

Δημοσ.

Ναι οντως αν κρινεις και απο την εμφανιση της ιστοσελιδας δε σε προδιαθετει για να γινεις και μελος αυτου του συστηματος... το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι και τπτ δεν ειναι τοσο ευκολο μαλλον

Δημοσ.

απάτη σίγουρα, μακρυά από τέτοια που δεν είναι και λίγα.

Αν περιμένετε πάντως να βγάλετε το χαρτζηλίκι σας από το ιντερνετ σας βλέπω να μην έχετε λεφτά ούτε για καφέ.

Προσωπικά για να είμαι απόλυτα ειλικρινής μετά από 2 χρόνια ενασχόλησης έχω βγάλει αυτα τα χρήματα: 0(μηδέν)

απλά πληρώνω τους servers έτσι για το χομπυ μου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...