haris013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 καλησπερα,θελω να φτιαξω ενα ενιαιο βιντεο που θα αποτελειται απο αποσπασματα διαφορων αλλων βιντεο.τα βιντεακια που θα αποτελειται η συνθεση που θελω να κανω βρισκονται στο youtube και η ερωτηση μου ειναι καταρχας σε τι μορφη να τα κατευασω απο το utube(εχουν μετρια-καλη ποιοτητα) και σε τι μορφη θα κανω render τη συνθεση ωστε να επιτυχω την βελτιστη ποιοτητα εικονας και ηχου καθως θα προβαλεται σε προτζεκτορα. το προγραμμα που σκεφτομαι να χρησιμοποιησω ειναι το openshot για κοψιμο-ραψιμο και συνθεση του τελικου βιντεο.υπαρχει κατι καλυτερο ωστε να κανω την δουλεια που θελω? λειτουργικο xubuntu αλλα εχω και στην διαθεση μου το desktop με windows οποτε αμα υπαρχει καποιο καλυτερο προγραμμα για windows θα δουλεψω εκει.
haris013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 καποιος να με βοηθησει με τα βιντεο φορματς?
micos000 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Θα τα κατεβάσεις στην καλύτερη ανάλυση που σου δίνει το yt και σε μορφή mp4. Αν έχει 720p έχει καλώς, αλλιώς 480p τουλάχιστον. Από εκεί και κάτω είναι το χάος. Η εξαγωγή θα γίνει στην ανάλυση που υποστηρίζει ο projector. Μια καλή ανάλυση για προβολή βίντεο είναι 720x576 (DV-PAL). Αυτή είναι και η ανάλυση στα dvd. Αν θέλεις 16:9 ανάλυση τότε θα το κάνεις 1024Χ576 1
haris013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Θα τα κατεβάσεις στην καλύτερη ανάλυση που σου δίνει το yt και σε μορφή mp4. Αν έχει 720p έχει καλώς, αλλιώς 480p τουλάχιστον. Από εκεί και κάτω είναι το χάος. Η εξαγωγή θα γίνει στην ανάλυση που υποστηρίζει ο projector. Μια καλή ανάλυση για προβολή βίντεο είναι 720x576 (DV-PAL). Αυτή είναι και η ανάλυση στα dvd. Αν θέλεις 16:9 ανάλυση τότε θα το κάνεις 1024Χ576 ευχαριστω πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα