Επισκέπτης Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Γεια σας, Πριν από λίγο καιρό ξεκίνησα να γραφω σενάριο για μια σειρά και στόχος μου είναι να το προωθησω σε κανάλια. Επειδή δεν ειμαι σίγουρος για τον τρόπο γραφής, θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποια βιβλία που βοηθούν σ' αυτό; Επίσης, μπορώ να βρω κάπου στο Ίντερνετ σεναρια σειρων; Έχω ψάξει αρκετά και δεν έχω βρει τίποτα μέχρι στιγμής! Τέλος, αν και μακρινός στόχος ακόμα για εμένα, όταν με το καλό τελειώσω τη συγγραφή, πρέπει πρώτα να έρθω σε επαφή με κάποιον σκηνοθέτη ή με κάποιο κανάλι; Σας ευχαριστώ! Sent from my iPhone using Insomnia
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Επίσης, υπάρχουν διαγορές στον τροπο γραφης σεναρίου για σειρά και για ταινια; Εννοώ ως προς το πώς περιγράφεις τις σκηνές. Sent from my iPhone using Insomnia
trina Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 http://www.simplyscripts.com/2012/08/13/friday-the-13th-has-come-on-a-monday-with-these-original-scripts/ Δεν είναι αυτό που ζητάς, τουλάχιστον φαντάζομαι μπορείς να πάρεις μια ιδέα όσον αφορά το σεναριο ταινίας..Δεν ξέρω απο αυτά, πάντως έχε στο νου σου οτι οι δυναμικοί χαρακτήρες ανθρώπων με ιδιαιτερότητες έχουν πέραση (πχ βλέπε house)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα