Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει με nero,alcohol,magiciso αλλά ο υπολογιστής μου βγάζει συνέχεια σφάλμα.Τι μπορεί να φταίει;

Δημοσ.

Εγώ σου προτείνω να δοκίμασεις να γράψεις και με PowerIso εγω αυτό χρησιμοποιώ επίσης για να μην δημιουργούνται σφάλματα και αποτυγχάνουν οι εγγραφές δοκίμασε να γράψεις σε χαμηλή ταχύτητα εγγραφής.

Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει με nero,alcohol,magiciso αλλά ο υπολογιστής μου βγάζει συνέχεια σφάλμα.Τι μπορεί να φταίει;

Τρια πράγματα μου έρχονται στο μυαλό (τυχαία σειρα) :

• Κατεστραμμένο ISO
  • Πρόβλημα στο δίσκο/controller
  • Πρόβλημα στο dvd writter/ δισκάκι

Θα έκανα μια τελευταία δοκιμή με το imgburn και θα άρχιζα να κοιτώ για αλλού το πρόβλημα

• Like 1
Δημοσ.

Δοκίμασε με το ImgBurn και πες μας τι ακριβώς σφάλμα σου βγάζει.

Μήπως τα έχει φτύσει η κεφαλή;

Edit: Με πρόλαβε ο isay.

Δημοσ.

Δοκίμασε άλλη μάρκα dvd, συνήθως ειδικά στο forum του imgburn προτείνονται τα verbatim, ή αν γνωρίζεις τον τρόπο αναβάθμιση firmware της μονάδας dvd σου.

Δημοσ.

Προσπάθησα για αναβάθμιση του firmware μέσω ενός προγράμματος(fwwinod-ODD Firmware Update Loader)αλλά με λέει ότι έχω την πιο πρόσφαττη έκδοση...

Δημοσ.

Τι iso είναι αυτό που προσπαθείς να γράψεις; Αν το ανοίξεις με magiciso/poweriso/ultraiso (όποιο θέλεις) σου εμφανίζει κανονικά τα περιεχόμενα;

Δεδομένα μπορείς να γράψεις ή και εκεί έχεις πρόβλημα;

Αν το iso δεν είναι bootable ή παιχνίδι για ps/ps2/xbox/wii τότε μπορείς να εξάγεις τα περιεχόμενα και να τα γράψεις σαν δεδομένα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...