capoelo Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Έχω δοκιμάσει με nero,alcohol,magiciso αλλά ο υπολογιστής μου βγάζει συνέχεια σφάλμα.Τι μπορεί να φταίει;
Thunderman Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Εγώ σου προτείνω να δοκίμασεις να γράψεις και με PowerIso εγω αυτό χρησιμοποιώ επίσης για να μην δημιουργούνται σφάλματα και αποτυγχάνουν οι εγγραφές δοκίμασε να γράψεις σε χαμηλή ταχύτητα εγγραφής.
Dexterpap Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Επισης μπορεις να γραψεις iso και με το imgBurn πολυ καλο προγραμματακι και ευχρηστο δες εδω http://www.insomnia.gr/files/file/320-imgburn/
isay Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Έχω δοκιμάσει με nero,alcohol,magiciso αλλά ο υπολογιστής μου βγάζει συνέχεια σφάλμα.Τι μπορεί να φταίει; Τρια πράγματα μου έρχονται στο μυαλό (τυχαία σειρα) : Κατεστραμμένο ISO Πρόβλημα στο δίσκο/controller Πρόβλημα στο dvd writter/ δισκάκι Θα έκανα μια τελευταία δοκιμή με το imgburn και θα άρχιζα να κοιτώ για αλλού το πρόβλημα 1
flik Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δοκίμασε με το ImgBurn και πες μας τι ακριβώς σφάλμα σου βγάζει. Μήπως τα έχει φτύσει η κεφαλή; Edit: Με πρόλαβε ο isay.
flik Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δοκίμασε άλλη μάρκα dvd, συνήθως ειδικά στο forum του imgburn προτείνονται τα verbatim, ή αν γνωρίζεις τον τρόπο αναβάθμιση firmware της μονάδας dvd σου.
capoelo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Προσπάθησα για αναβάθμιση του firmware μέσω ενός προγράμματος(fwwinod-ODD Firmware Update Loader)αλλά με λέει ότι έχω την πιο πρόσφαττη έκδοση...
micos000 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Τι iso είναι αυτό που προσπαθείς να γράψεις; Αν το ανοίξεις με magiciso/poweriso/ultraiso (όποιο θέλεις) σου εμφανίζει κανονικά τα περιεχόμενα; Δεδομένα μπορείς να γράψεις ή και εκεί έχεις πρόβλημα; Αν το iso δεν είναι bootable ή παιχνίδι για ps/ps2/xbox/wii τότε μπορείς να εξάγεις τα περιεχόμενα και να τα γράψεις σαν δεδομένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα