Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και μενα μου ειχε καει το τροφοδοτικο και ειχα αγορασει ενα φτηνο τροφοδοτικο μαρκας force 14 ευρω απο τι θυμαμαι και μεχρι τωρα 1 χρονο δουλευει μια χαρα και πολλες ωρες την ημερα 8-9 χωρις κανενα προβλημα

αυτο εδω ηταν αλλα νομιζω στα 400 watt http://www.skroutz.g...Force-450W.html

εγω θα στο προτεινα επειδη ειναι φτηνο και μου χει αντεξει

Δημοσ.

@john654321, γιατι του λες να δωσει τσαμπα λεφτα σε μαπα τροφοδοτικο?

@TRILOBYTER, το Thermaltake TR2 380W ειναι υπεραρκετο για το συστημα σου και ειναι ο,τι καλυτερο μπορεις να παρεις σε αυτα τα χρηματα. Αλλα δικα σου ειναι τα χρηματα, καντα ο,τι θελεις.

Στο skroutz.gr εχει τοσα καταστηματα, μπορεις να παρεις και τηλ. και να ρωτησεις. Ολα τα μαγαζια κανουν αποστολες σε ολη την ελλαδα. Αν εισαι στην Αθηνα πηγαινε παρτο απο το okcomputer (στο site τους λεει που βρισκονται). Εχεις πολλες επιλογες (δες το link που σου εδωσα).

Δημοσ.

Τελικα μου εφερε ο φιλος μου ενα 400αρι τροφοδοτικο που δεν χρειαζοτανε,ειναι χρησιμοποιημενο μονο 1-2 μερες,μου ειπε οτι ο υπολογιστης του ηθελε κατι πιο δυνατο οποτε αυτος αγορασε ενα 650αρι και το ειχε το 400αρι στην ακρη,ειναι μαρκας lamtech με το κουτι του και ολα και 2 χρονια εγγυηση,εχω αυτο και αν παθει τιποτα θα παρω το thermaltake που μου ειπατε. /crossed fingers

Δημοσ.

Παίζεις με τη τύχη σου εσύ :P Αφού σε βόλεψε ο φίλος σου καλά είναι αλλά μην έχεις και πολύ εμπιστοσύνη στο τροφοδοτικό.

Δημοσ.

lamtech ???? μακριά απο την λάμια :devil:

Ενταξει φιλε μου,τζαμπα το πηρα οποτε ειναι μια χαρα,μου ειπε οτι σον αλλο υπολογιστη εχει ενα ιδιας μαρκας εδω και 2 χρονια,οποτε ποτε δεν ξες,ετσι και αλλιως αυτο που μου καηκε το ειχα για 3 χρονια και ητανε no name :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...