Προς το περιεχόμενο

Multirama AiO i_SmartTouch - All-In-One PC - Intel Core i5 2400S 2.5 GHz - 22" LΕD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ηδη ρωτησα στα public

Δεν με καλύπτει το προφορικό, sorry.

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Mαλλον σε καλύπτει απλα δεν πρόλαβες καποιο σε προσφορα :devil: αλλα και γραπτα να το ζητησω φανταζομαι θα μου το δωσουν. τεσπα αν μάθω οτι κλεινουν τα μουλτι θα παω να πάρω τα λεφτα της εγγυησης πισω . εγω παντως που ειχα παρει προιοντα απο το saturn εχω χρησιμοποιησει κανονικά εγγυηση στα mediamarkt.

Δημοσ.

Mαλλον σε καλύπτει απλα δεν πρόλαβες καποιο σε προσφορα :devil: αλλα και γραπτα να το ζητησω φανταζομαι θα μου το δωσουν. τεσπα αν μάθω οτι κλεινουν τα μουλτι θα παω να πάρω τα λεφτα της εγγυησης πισω . εγω παντως που ειχα παρει προιοντα απο το saturn εχω χρησιμοποιησει κανονικά εγγυηση στα mediamarkt.

Δεν με ενδιέφερε να ψαχτώ καν φίλε μου. Εχω καλύτερο μηχάνημα, με την εγγύηση του after sales της Dell.

Σχετικά με τα Multirama, θείος μου είναι σε διευθυντική θέση και κάθε μέρα που καλούν από τα κεντρικά, χτυπάει το φιλοκάρδι του για ποιον θα απολύσουν...

Dell Inspiron One 2310 All in One | CPU: Intel Core i5 M450 @ 2.40 GHz | Memory: 6GB RAM DDR3 PC3 10700 | Hard Disk 1TB WD

Δημοσ.

οκ τωρα που την εκανα εγω την βλακεια και πηρα ενα μηχανημα απο 938 στα 479 την πατησα αυτα εχει η ζωη.καλη συνεχεια φιλε μου

Δημοσ.

Εγω λεω το θεμα αυτο να κλειδωθει... Οτι πηραμε πηραμε, καλο η κακο, θα δειξει...

Κακοφωνιες (και φθηνοι εντυπωσιασμοι) και αντιμαχιες (ενω δεν υπαρχει λογος) ας μην υπαρχουν.

Και μακαρι ο καθενας μας να συνεχισει να εχει τη δουλεια του.

• Like 3
Δημοσ.

Και μακαρι ο καθενας μας να συνεχισει να εχει τη δουλεια του.

Ακόμα και οι παπατζιδες και οι φιδεμπορες.

Δημοσ.

Κι οι κρυψίνοι με τους πολλούς λογαριασμούς :ph34r:

Βλέπω ότι το θέμα κρατιέται ανοικτό. Ευτυχώς, ποπ κορν έχουμε πάντα αρκετό...

@astymagos: Φίλε μου, αν μπορείς να φτιάξεις ένα recovery disk με τους drivers και κυρίως το software που ήταν ήδη εγκατεστημένο και να το ανεβάσεις κάπου, γιατί με το Debian τα έκανα μαντάρα και χάθηκαν όλα τα directories, θα σου ήμουν ευγνώμων. Αν δεν μπορείς, κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

οκ τωρα που την εκανα εγω την βλακεια και πηρα ενα μηχανημα απο 938 στα 479 την πατησα αυτα εχει η ζωη.καλη συνεχεια φιλε μου

Οχι, απλά προσωπικά δεν εμπιστεύομαι τους "ελληνικούς" κατασκευαστές.

Μονο Toshiba, Lenovo και Dell εμπιστεύομαι.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Νεοτερα    απο   την   "μαπα"    που   αγορασαμε.... :-D

Οπως    ειχα   πει   παει   σφαιρα   γρηγοροτερα    απο   τον   920   που   εχω   σε   αλλο   η/υ   με    12   γιγα   μνημη!!!

Τουλαχιστον   στο   κορελ.

Μην   με   ρωτησετε   το  γιατι   δεν  το   γνωριζω.

Πριν   15   μερες   εβγαλε    2   καθετες     γραμμες    στην   οθονη   οταν  το   αναβες   και  μετα   απο  λιγο   εφευγαν.

Ηρθε   η  μουλτιραμα  (χανια)   το  πηρε   εφοσον   εφερε   ενα   φορητο   ηρ   17αρι   ολοκαινουργιο!!!!   και  το   εφεραν   σημερα   πισω   με   νεο    πανελ.

Και   παλι   αριστο.

Να    λεμε    και   τα    καλα    καποια    στιγμη.

Μεγαλη    υποθεση    η   τριχρονη    εγγυηση   που   μου   εδωσαν   στο   πακετο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...