deadp Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Ήρθε τελικά το Maestro. Χωρίς CD εγκαταστασης και οδηγούς, λίγο μανίκι μέχρι να βρεθούν οι απολύτως σωστοί... Τώρα έχει περασμένα 7άρια και 8άρια σε dual-boot, λίγο καθυστερεί η διαδικασία έναρξης, αλλά κατά τα άλλα μια χαρά... Δεν λειτουργεί το κουμπί του ήχου από αριστερά, αλλά ίσως φταίει το ότι δεν πέρασα γνήσιους drivers. Αν κάποιος από εσάς που παρέλαβε έχει το CDάκι, ας ενημερώσει... Βλέπετε η Mitac δεν έχει support στην ιστοσελίδα της (epic fail)... Αργότερα, ο SSD και η νέα μνήμη (σύνολο 8gb) θα μπουν οπωσδήποτε....
tigergreg Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Το σιντι εγκαταστασης το φτιαχνης εσυ με συγκεκριμενη οδηγια που σου εχει. Οι ντραιβερς ειναι μεσα στον δισκο σε φακελο. Η εγκατασταση καλο ειναι να ξαναγινη γιατι μαλλον γινετε εδω εντελως σκιτζιδικα. Αν βρειτε πως γινετε ρεκαβερυ απο το κρυφο παρτισιον του δισκου ενημερωστε με..... Μου εβγαλε καποια στιγμη να παρω τα γουιν8. Εχουν βγει? ειναι δωρεαν? ειναι μονο για αναβαθμιση και οχι για καθαρη εγκατασταση?
deadp Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Για δωσε ενα printscreen....για τα 8αρια... Δεν εχουν βγει ακομη, εγω περασα τη release preview εκδοση... Κι αν μπορεις να κανεις ενα recovery και να το ανεβασεις καπου θα ηταν καλα... Τι δισκο εχει εσενα; εμενα φαινεται πολυ αργος ο seagate που εχει.....
tigergreg Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Το μηχανημα ηδη ταξιδευει για χανια οποτε δεν μπορω να κανω τιποτ αλλο. Το ρεκαβερυ ουσιαστικα ειναι σεταπ ντισκ και δεν ταιριαζη παρα μονο στα i7 λογω διαφορετικων ντραιβερ που εχει μεσα. Ο δισκος ειναι γουεστερν ενα τερας....
deadp Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Αν εξαιρέσεις ότι εσύ έχεις HD3000 κάρτα γραφικών (λόγω του Ι7, με ίδιους όμως drivers), όλα τα άλλα πρέπει να είναι ίδια... Αφού κι εγώ τη δουλεια μου την έκανα από το site της Intel διαλέγοντας την DH61 μητρική... Καλά, το έδωσες κιόλας; Ακόμη δεν το χάρηκες...
tigergreg Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δεν το πουλησα. Υπηρχε ανειλημμενη υποχρεωση.
xristoforos89 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Γιατι δεν βρισκετε τους drivers μεσω κανενος προγραμματος? πχ driver genius professional.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Μιλάτε για ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΣΗ...μιας και τα MULTIRAMA ΚΛΕΙΝΟΥΝ...
astymagos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 μπραβω φιλε αλλα η εγγυηση συνεχιζει σε public και γενικα στον ομιλο του γερμανου
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 μπραβω φιλε αλλα η εγγυηση συνεχιζει σε public και γενικα στον ομιλο του γερμανου Το αναγράφει στους όρους;;; Αν ναι, πάω πάσο. Αλλιώς, βλέπω να το πηγαίνεις σε άλλο κατάστημα του Ομίλου και να σε βαράνε στα αυτιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις