Προς το περιεχόμενο

Multirama AiO i_SmartTouch - All-In-One PC - Intel Core i5 2400S 2.5 GHz - 22" LΕD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

λοιπον εμενα το πακέτο δεν μου το δωσαν free :) πρεπει να αγόρασες και αλλα πραγματακια για να σου καναν δωρα :) αλλα το μηχάνημα για τα λεφτα του ειναι τζαμπα πραγματι. 300 ευρω κανει μονο ο i7 :) και πραγματι πεταει .

• Like 1
Δημοσ.

Καλοριζικος!

Εχεις δικιο το ειδα μετα. Μου εκοψαν ακομα 20 ευρω και μου εδωσαν την εγγυηση γιατι χτυπησα και μια σαμσουνγκ 40αρα που επισης μου δωρισαν 5χρονη εγγυηση.

Νομιζω πως ειναι το μοναδικο μοντελο που βγαινη i7 στα all in one μοντελα.

Δημοσ.

ΩΠ! Τωρα ειδα οτι εσυ εισαι ο σταρτερ.

Σ ευχαριστω λοιπον παλι.

Το μηχανακι πεταει στην κυριολεξια. Ειναι ολο ιντελ οτι και να σημαινη αυτο.

Και επαναλαμβανω δεν εχω βρει κανενα all in one i7!!

Δημοσ.

Εγώ περιμένω το δικό μου. Είναι πολύ πιο αδύναμο από τα δικά σας, αλλά μου βγήκε 340 με την εγγύηση δώρο και θα έχει και περασμένα φρέσκα 8άρια δοκιμαστική έκδοση έτοιμο από το φίλο πλέον Στέφανο, γι' αυτό και καθυστερεί... Ευχαριστώ κι εσένα astymage και το Λάζαρο-tigereg (αν δεν κάνω λάθος)

Αυτός πάντως που τσίμπησε i5 από Κέρκυρα στα 310 είναι πολύ τυχερός, όσο μεταχειρισμένο κι αν είναι.

Άρα, αν δούμε κάτι να παίζει στα multirama, εσείς οι Αθηναίοι κατευθείαν στο Στέφανο!!!!

Δημοσ.

Εγώ περιμένω το δικό μου. Είναι πολύ πιο αδύναμο από τα δικά σας, αλλά μου βγήκε 340 με την εγγύηση δώρο και θα έχει και περασμένα φρέσκα 8άρια δοκιμαστική έκδοση έτοιμο από το φίλο πλέον Στέφανο, γι' αυτό και καθυστερεί... Ευχαριστώ κι εσένα astymage και το Λάζαρο-tigereg (αν δεν κάνω λάθος)

Αυτός πάντως που τσίμπησε i5 από Κέρκυρα στα 310 είναι πολύ τυχερός, όσο μεταχειρισμένο κι αν είναι.

Άρα, αν δούμε κάτι να παίζει στα multirama, εσείς οι Αθηναίοι κατευθείαν στο Στέφανο!!!!

Από ποιό κατάστημα το πήρες ; Πήρες και κάτι άλλο και σου κάνανε δώρο την εγγύηση φίλε μου;

Δημοσ.

Από ποιό κατάστημα το πήρες ; Πήρες και κάτι άλλο και σου κάνανε δώρο την εγγύηση φίλε μου;

όχι, απλά πάτησα πάνω στο ότι το είχε ένα μήνα και κάτι ανοικτό και στο ότι είμαι φίλος του tigergreg...απο βριλλησια το πηρα

Δημοσ.

Καλημερα.

Γρηγορης τ ονομα μου.

Προφανως το καταστημα βριλησιων ειναι πιο ελαστικο λογω διευθυντου και προσωπικου αλλα οπως ειχα πει εχει και τον Στεφανο ο οποιος πεταει.

Στο τηλεφωνο στην κερκυρα υπηρχε ενα i5 σφραγισμενο οχι στο καταστημα του κεντρου αλλα σ αυτο που ειναι στο 23 χλμ παλαιοκαστριτσας.

Κινητοποιησα τον γαμπρο μου αλλα δυστυχως ηταν κρατημενο.

όχι, απλά πάτησα πάνω στο ότι το είχε ένα μήνα και κάτι ανοικτό και στο ότι είμαι φίλος του tigergreg...

Καλα εκανες αλλωστε γι αυτο το εγραψα.

Μια χαρα ειναι και το διπυρηνο αλλωστε νομιζω πως εχουν την ιδια μητρικη οποτε καποια στιγμη του χωνεις εναν μεταχειρισμενο i5-i7.

Στα 340 παιρνεις νετμπουκ της πλακας.

Δημοσ.

Εγώ πηρα το i7 καιτο πλήρωσα κανονικότατα το 70αρι και το πήγα σπίτι και είχε πρόβλημα με ηχεία και μου το άλλαξαν με καινούργιο σήμερα.πάντως δεν καταλαβαίνω την πολιτική με την εγγύηση.

Δημοσ.

Εγώ πηρα το i7 καιτο πλήρωσα κανονικότατα το 70αρι και το πήγα σπίτι και είχε πρόβλημα με ηχεία και μου το άλλαξαν με καινούργιο σήμερα.πάντως δεν καταλαβαίνω την πολιτική με την εγγύηση.

Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω αφού αυτοί τα συναρμολογουν και εμένα μου το άλλαξαν με καινούργιο γιατί δεν μπόρεσαν να εξυπηρετήσουν όσους έκαναν παραγγελία .

Δημοσ.

Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω αφού αυτοί τα συναρμολογουν και εμένα μου το άλλαξαν με καινούργιο γιατί δεν μπόρεσαν να εξυπηρετήσουν όσους έκαναν παραγγελία .

Γιατί η τιμή αφορούσε εκθεσιακά μοντέλα.

Δημοσ.

Το καλό είναι ότι υπάρχει σαν μοντέλο και θα υπάρχει. Η τιμή που το πήρες είναι φοβερή και πλέον, πήρες και ολόφρεσκο!

Άρα, είσαι ο σούπερ κερδισμένος...

Για να δούμε το δικό μου, θα το ψυρίσω όσο πάει, κι αν βγάλει κάτι, κατευθείαν DOA!!!!!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...