Προς το περιεχόμενο

Multirama AiO i_SmartTouch - All-In-One PC - Intel Core i5 2400S 2.5 GHz - 22" LΕD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαι μια που κατι σχετικο αναφερθηκε να προσθεσω οτι πλεον στελνουν και... sms σχετικα με το κλεισιμο του καταστηματος της Τσιμισκη (μαλιστα δινουν και -10% στην 1η αγορα απο το public της ιδιας οδου).

Δεν παρηγγειλα τιποτα γιατι η εμπειρια εχει διδαξει οτι θα ηταν απλα ταλαιπωρια (ασε που συνηθως αυτα ειναι χρησιμοποιημενα, περασα κι απο το καταστημα στο cosmos σε μια βολτα μου και δεν ειχε απολυτως τιποτα -- κι εκει εχει public οποτε το κοβω να κλεινει κι εκεινο--) και παροτι μαλλον με τετοιες πολιτικες παθαινουν αυτο που ζητουσαν, λυπαμαι πολυ για καποιους καθως πρεπει ανθρωπους και πωλητες στο καταστημα που εκλεισε που προφανως θα εμειναν χωρις δουλεια...

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Kαι μια που κατι σχετικο αναφερθηκε να προσθεσω οτι πλεον στελνουν και... sms σχετικα με το κλεισιμο του καταστηματος της Τσιμισκη (μαλιστα δινουν και -10% στην 1η αγορα απο το public της ιδιας οδου).

Δεν παρηγγειλα τιποτα γιατι η εμπειρια εχει διδαξει οτι θα ηταν απλα ταλαιπωρια (ασε που συνηθως αυτα ειναι χρησιμοποιημενα' date=' περασα κι απο το καταστημα στο cosmos σε μια βολτα μου και δεν ειχε απολυτως τιποτα -- κι εκει εχει public οποτε το κοβω να κλεινει κι εκεινο--) και παροτι μαλλον με τετοιες πολιτικες παθαινουν αυτο που ζητουσαν, λυπαμαι πολυ για καποιους καθως πρεπει ανθρωπους και πωλητες στο καταστημα που εκλεισε που προφανως θα εμειναν χωρις δουλεια...[/quote']

Στη τσιμισκι το 10% για ποια προιοντα ισχυει; Μεχρι ποτε;

Δημοσ.

Ακυρο! τωρα ηρθε και email για το ιδιο λουκετο και λεει 15% για gaming music, movies και παιδικα παιχνιδια και 10% για βιβλια (κατι λεει ομως για μεταφορα των ποντων του multirama club). Το προηγουμενο 10% δεν ειχε καποιον ορο και προφανως ισχυε για ολα τα παραπανω...

Δημοσ.

Καλορίζικο!!!

Περιμένουμε εντυπώσεις.

Με το καλό να περάσεις και 8άρια. Με έναν SSD και μια αναβάθμιση στη μνήμη του το μηχάνημα θα οργώνει σε καθημερινή χρήση... εντάξει δεν είναι για παιχνιδάδες.

Μπααααα!!!!! Μητε που θα τ αγγιξω μετα το τριχρονο πακετο εγγυησης που μου δωρισαν αξιας 58 ευρω περικαλω!!!!

Μαλιστα λεω να του βαλω ανιχνευτη κατσαβιδιου 5 μετρων τουλαχιστον ωστε να βαραει συναγερμο.

Μια χαρα τρεχει δεν το πειραζω με τιποτα.

Δημοσ.

Γιατι ποιος προλαβε;;..Σε μενα ουτε καν ακυρωτικο εμαιλ δεν εστειλαν ακομα καταχωρηθηκε η παραγγελια λενε.Στα @@ τους τελειως..Με διαφορα το χειροτερο καταστημα

Δημοσ.

Τελικά πήρα αυτόν με το G850 και τα 3 χρόνια εγγύηση στα 340.

Ο i7 έβγαινε 479, άξιζε αλλά δε θα μου χρειαζόταν κιόλας...

Για να δούμε... 8άρια χωρίς αφή δεν αξίζει...

Δημοσ.

Εκεί που είπε ο προηγούμενος... κατάστημα Ζωγράφου. I5 δεν υπάρχει πουθενά...

Κι είναι όλα ανοιγμένα για show... To δικό μου είναι ενός μηνός, έτσι μου είπαν στο κατάστημα Βριλλησίων που ήταν ο τελευταίος.

Δημοσ.

Nα ξεκαθαρίσουμε ότι μιλάμε πάντα για εκθεσιακά κοομμάτια, πράγμα που μπορεί να είναι χρησιμοποιημένα, επανακατασκευασμένα κτλ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...