Προς το περιεχόμενο

Multirama AiO i_SmartTouch - All-In-One PC - Intel Core i5 2400S 2.5 GHz - 22" LΕD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παρειγγειλα κ εγω τοi5.. Εψαχνα λαπτοπ για desktop replacement θα το δοκιμασω μηπως βολεψει καλυτερα.στην απιθανη περιπτωση που υπαρχει δηλαδη...

Δημοσ.

Κανονικά,με το πρωτοπέφτει η αυλαία "μη διαθέσιμο",ο mad ή όποιος πρέπει αφενός να κλειδώνει το νήμα και μετά να το στέλνει στα τάρταρα.

Έπιασε το γερμανομπαχαλομάγαζο δυό σελίδες στις προσφορές και χωρίς καν νάχει προσφορά,μόνο με πορδές.

Δράμα η υπόθεση.Σε πολλαπλά επίπεδα.Multidrama που λένε.

• Like 1
Δημοσ.

Μην βιαζεσται. Κι εγω εχω καταγγειλει πολλες φορες καποιες ταχα προσφορες αλλα επειδη μ ενδιεφερε εμαθα οτι στο καταστημα βριλησιων υπηρχε ενα απαιχτο δειγμα απο το καταστημα της δροσιας που εκλεισε και εγινε παμπλικ καθοτι πλεον ειναι ιδια εταιρεια και πηγα και το τσιμπησα με 24 ατοκες.

Επισης για οποιον ενδιαφερεται υπαρχει ακομα ενα διπυρηνο.

Μ εξυπηρετησε με ζηλο και μπραβο του ο Στεφανος που εργαζεται εκει και τον ευχαριστω.

Αν τηλεφωνησετε εκει ζητειστε τον συγκεκριμενο γιατι πραγματι σκιζετε ο ανθρωπος.

Το μηχανακι παει πολυ καλυτερα απο το αντιστοιχο dell i3 που εχω δοκιμασει παροτι εχει 3 γιγα μνημη ενω ο ντελλ 4 γιγα.

Ευχαριστω τον σταρτερ.

Α και κατι ακομα. Μου δοθηκε και δωρο πακετο εξτρα εγγυηση αξιας 30 ευρω με συνολικα 3 χρονια εγγυηση!!!

Επισης το πρωι που πηρα τα κεντρικα ελαβα την εξης απαντηση.

Εχουν φυγει ολα φιλε μου εδω και μερες αλλα δεν τα κατεβασαν απο το ιντερνετ παροτι τοχουμε ζητησει.....

Οτι καταλαβατε, καταλαβα.......

Επισης υπαρχει ακομα ενα i7 στο καταστημα ζωγραφου.

• Like 1
Δημοσ.

Μην βιαζεσται. Κι εγω εχω καταγγειλει πολλες φορες καποιες ταχα προσφορες αλλα επειδη μ ενδιεφερε εμαθα οτι στο καταστημα βριλησιων υπηρχε ενα απαιχτο δειγμα απο το καταστημα της δροσιας που εκλεισε και εγινε παμπλικ καθοτι πλεον ειναι ιδια εταιρεια και πηγα και το τσιμπησα με 24 ατοκες.

Επισης για οποιον ενδιαφερεται υπαρχει ακομα ενα διπυρηνο.

Μ εξυπηρετησε με ζηλο και μπραβο του ο Στεφανος που εργαζεται εκει και τον ευχαριστω.

Αν τηλεφωνησετε εκει ζητειστε τον συγκεκριμενο γιατι πραγματι σκιζετε ο ανθρωπος.

Το μηχανακι παει πολυ καλυτερα απο το αντιστοιχο dell i3 που εχω δοκιμασει παροτι εχει 3 γιγα μνημη ενω ο ντελλ 4 γιγα.

Ευχαριστω τον σταρτερ.

Α και κατι ακομα. Μου δοθηκε και δωρο πακετο εξτρα εγγυηση αξιας 30 ευρω με συνολικα 3 χρονια εγγυηση!!!

Επισης το πρωι που πηρα τα κεντρικα ελαβα την εξης απαντηση.

Εχουν φυγει ολα φιλε μου εδω και μερες αλλα δεν τα κατεβασαν απο το ιντερνετ παροτι τοχουμε ζητησει.....

Οτι καταλαβατε, καταλαβα.......

το i5 πηρες φιλε? σημερα? ειχες κανει παραγγελία απο το νετ?

Δημοσ.

Οχι. Το i7 οπως γραφω παραπανω.

Ναι τωρα στις 2 το μεσημερι το πηρα.

i5 υπηρχε μονο στην κερκυρα αλλα κρατημενο μου ειπαν.

Δεν τοχα παραγγειλη αλλα πλακωσα τα τηλεφωνα πρωινιατικα και χτενισα 5-6 μαγαζια.

Δημοσ.

Καλορίζικο!!!

Περιμένουμε εντυπώσεις.

Με το καλό να περάσεις και 8άρια. Με έναν SSD και μια αναβάθμιση στη μνήμη του το μηχάνημα θα οργώνει σε καθημερινή χρήση... εντάξει δεν είναι για παιχνιδάδες.

Δημοσ.

Καλορίζικο!!!

Περιμένουμε εντυπώσεις.

Με το καλό να περάσεις και 8άρια. Με έναν SSD και μια αναβάθμιση στη μνήμη του το μηχάνημα θα οργώνει σε καθημερινή χρήση... εντάξει δεν είναι για παιχνιδάδες.

εσυ φίλε παρέλαβες?? :)

Δημοσ.

Μπαα.... Ούτε φωνή ούτε ακρόαση... Εσύ δεν παρήγγειλες πριν από μένα;

"Καταχωρήθηκε" λέει η κατάσταση της παραγγελίας.

Σε άλλη περίπτωση, είδα ότι αντιδρούν πολύ γρήγορα κι ακυρώσανε, στην δικιά μας όχι...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...