Προς το περιεχόμενο

Multirama AiO i_SmartTouch - All-In-One PC - Intel Core i5 2400S 2.5 GHz - 22" LΕD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτο το "κατοπιν παραγγελιας" δυστυχως θα ξυπνησει ασχημες μνημες σε παρα πολυ κοσμο (και απο οτι βλεπω η ιδια ενδειξη υπαρχει σε παρα πολλα προϊοντα "super deals")!!!

Δημοσ.

Η τιμή καλή είναι,ποιος όμως θέλει windows υπολογιστή για να παίζει φάρμα με την HD 2000 που δεν αναβαθμίζεται κιόλας.. ?

Για internet points στυλ αεροδρομίου με το touch screen όμως είναι μια χαρά..

Δημοσ.

Έχει σίγουρα την 2000 ;

Αν και δεν παίζεις μόνο φάρμα ;) για pro και φιφα είναι μια χαρά

Σε ποιο ακριβώς pro και fifa αναφέρεσαι? :P

Δημοσ.

για τα υπολοιπα deals των desktop ξερουμε τι κουτιά και τροφοδοτικά χρησιμοποιεί το multirama?γιατι στην περιγραφή δεν αναφερει κατι

Δημοσ.

για τα υπολοιπα deals των desktop ξερουμε τι κουτιά και τροφοδοτικά χρησιμοποιεί το multirama?γιατι στην περιγραφή δεν αναφερει κατι

?

Δημοσ.

Ψάχνω να βρω τι μάρκα είναι (γιατί ούτε Clevo, ούτε ECS ούτε Shuttle είναι) για να δω καλύτερα τι παίζει...

Έριξα μια παραγγελία αν και ξέρω ότι δεν θα παραλάβω ποτέ. Ακόμη κι εκθεσιακό δε θα με χαλούσε πάντως...

Δημοσ.

Τον ι5 αλλά κι αυτό θα ήταν μια χαρά για τις ανάγκες μου...

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0622133&catid=011100

Τον θέλω απλά για σερφάρισμα. Το μόνο που λείπει και θα ήθελα είναι μια θύρα USB3 τουλάχιστο για τον καινούργιο εξ. σκληρό...

Κι εννοείται του περνάς τα 8άρια με 15 ευρώ...

Δημοσ.

Ψάχνω να βρω τι μάρκα είναι (γιατί ούτε Clevo, ούτε ECS ούτε Shuttle είναι) για να δω καλύτερα τι παίζει...

Έριξα μια παραγγελία αν και ξέρω ότι δεν θα παραλάβω ποτέ. Ακόμη κι εκθεσιακό δε θα με χαλούσε πάντως...

Mitac ειναι φιλε μου...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...