ilsio9 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Καλησπερα παιδια. Εχω φτιαξει μια νεα ιστοσελιδα η οποια ειναι online εδω και μια εβδομαδα. Οσο περνανε οι μερες οπως ειναι φυσικο οι χρηστες που επισκεπτονται τη σελιδα μου ολο και αυξανονται. Χθες για παραδειγμα ειχα 36 unique visitors, με 48 επισκεψεις συνολικα. Ειναι η πρωτη μου ιστοσελιδα που δημοσιοποιω, και δεν εχω γνωσεις πανω στο traffic και αμα ειναι αποδεκτο, λιγο, πολυ κλπ για το χρονικο διαστημα που ειναι online η σελιδα. Επισης να αναφερω οτι εχω ενα κουπονι διαφημισεων απο την google, και ψιλο-διαφημιζομαι μεσω google adsense και ακομα δεν εχω κανει σχεδον καθολου διαφημιση "απο στομα σε στομα" που λεμε. Θα ηθελα την αποψη σας πανω στο traffic που εχω, για να ξερω αν εχω κανει καλη-κακη αρχη κλπ. Ευχαριστω πολυ!
NiKoS WSN Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Το traffic εσύ ξέρεις αν είναι καλό. Εμείς δεν ξέρουμε ούτε πόσο promotion είχες, ούτε πόσους "γνωστούς" έχεις που μπήκαν ούτε καν τι έχει μέσα η σελίδα...
ilsio9 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Το traffic εσύ ξέρεις αν είναι καλό. Εμείς δεν ξέρουμε ούτε πόσο promotion είχες, ούτε πόσους "γνωστούς" έχεις που μπήκαν ούτε καν τι έχει μέσα η σελίδα... Δεν διαφωνω, δικαιο εχεις, απλα ηθελα μια σφαιρικη να στο πω ετσι για ενα μεσο traffic για ενα καινουργιο website..
webistudio Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Το traffic σου εξαρτάται από το πόσο ευκολά μπορεί να σε βρεί κάποιος και πόσο ζήτηση έχει αυτό που προσφέρεις. Αν πχ έχεις ένα συνεργείο αυτοκινήτων το traffic σου θα είναι πιο χαμηλά από κάποιον με συναγερμούς στην εποχή μας και ας είστε και οι δύο πρώτοι σελίδα αποτελεσμάτων στη google πρώτο αποτέλεσμα. Τα 36 Unique που ανέφερες πόσα τηλεφωνήματα έλαβες η πόσες πωλήσεις γίνανε σε προϊόντα ή υπηρεσίες σου;
ilsio9 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Το traffic σου εξαρτάται από το πόσο ευκολά μπορεί να σε βρεί κάποιος και πόσο ζήτηση έχει αυτό που προσφέρεις. Αν πχ έχεις ένα συνεργείο αυτοκινήτων το traffic σου θα είναι πιο χαμηλά από κάποιον με συναγερμούς στην εποχή μας και ας είστε και οι δύο πρώτοι σελίδα αποτελεσμάτων στη google πρώτο αποτέλεσμα. Τα 36 Unique που ανέφερες πόσα τηλεφωνήματα έλαβες η πόσες πωλήσεις γίνανε σε προϊόντα ή υπηρεσίες σου; Η σελιδα μου δεν πουλαει προιοντα. Απλα προσφερει πληροφοριες πανω σε εναν τομεα. Δηλαδη μπαινει ο αλλος, διαβαζει-βλεπει-δειχνει και φευγει, τπτ αλλο
genius_13 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δεν διαφωνω, δικαιο εχεις, απλα ηθελα μια σφαιρικη να στο πω ετσι για ενα μεσο traffic για ενα καινουργιο website.. Αν μπορείς πες μας τι θέμα έχει η σελίδα σου.
ilsio9 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 η διαφημιση δεν εβλαψε ποτε κανεναν... http://www.progno.gr
genius_13 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Μάλιστα,προγνωστικά στοιχήματος.Διάλεξες ένα θέμα με τρομερό ανταγωνισμό και εκατοντάδες παρόμοιες σελιδες που προσφέρουν το ίδιο. Η σελίδα σου με την υπάρχουσα μορφή δύσκολα προσελκυει κόσμο. Θα σου πρότεινα τα παρακάτω: -Στην αρχική σου σελίδα θα ήθελα μόλις μπαίνω να βλέπω το τελευταίο άρθρο σου με τις προτάσεις της ημέρας,τα σημεία που θα δίνεις όμως θα ήθελα να τα δικαιολογείς,όχι έτσι ξερά Ομαδα Α - Ομάδα Β το παίζω 2. -Θα πρεπει να προσθέσεις ένα page με LiveScores. -ένα page με την banka σου,όπως και δήποτε. -Tζίροι αγώνων. -Βαθμολογίες πρωταθλημάτων και νέα πρωταθλημάτων Λόγο του μεγάλου ανταγωνισμού θα πρέπει να προσφέρεις κάτι περισσότερο ή ότι προσφέρουν και οι μεγάλες σελίδες με καλύτερο τρόπο ώστε να έχεις έναν ικανοποιητικό αριθμό επισκεπτών. Πέρα απ τα google adwards ,φτιάξε έναν λογαριασμό στο twitter,κάνε follow άτομα που τους ενδιαφέρει το αντικείμενο,φτιάξε σελίδα στο facebook,προώθησε τις προτάσεις σου μέσα από εκεί ώστε να αρχίσει να σε μαθαίνει κόσμος. Και φυσικά να ασχοληθείς με το SEO της σελίδας σου. Αυτά από μένα !
ilsio9 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Σε ευχαριστω για την απαντηση σου. Η σελιδα μου βασιζεται στις ψηφους και τη γνωμη των απλων παικτων στοιχηματος και οχι σε δικια μου ή καποιου αλλου "ειδικου" του αθληματος. Δεν ξερω αμα το παρατηρησες, αλλα οι χρηστες και οι επισκεπτες ειναι αυτοι που ψηφιζουν, σχολιαζουν και γραφουν για τους αγωνες. Σε αυτο βασιζομαι, οτι ολες οι σελιδες προγνωστικων δινουν οι ιδιοι προγνωστικα, ενω στη δικια μου σελιδα τα ποσοστα βγαινουν απο τις ψηφους των επισκεπτων. Οσων αφορα τις σελιδες σε fb και twitter, σιγουρα θα γινει κ αυτο, απλα περιμενω λιγο να τη βελτιωσω ακομα (προσθετω συνεχως νεα πραγματα) και υστερα οταν θα την εχω φτασει σε ενα ικανοποιητικο επιπεδο θα γινει κ αυτο. Τωρα για το SEO, επειδη δεν εχω και ιδιαιτερες γνωσεις πανω σε αυτο το κομματι, αν εξαιρεσεις το title της σελιδας οπως και τα keywords, που το εψαξα λιγο παραπανω και τα εδωσα την μορφη που θα επρεπε να εχουν (απ οτι εχω καταλαβει φυσικα) τι αλλο μπορω να κανω ετσι ωστε να εμφανιζεται πιο ψηλα στα αποτελεσματα της Google;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα