jean86 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 καλησπέρα, απλά μια μέρα δεν άνοιγε ο υπολογιστής! Παίρνει ρεύμα για λιγότερο απο 1 δευτερόλεπτο και μετά τίποτα! Σίγουρα δεν είναι το τροφοδοτικό, δοκίμασα απο τον άλλο υπολογιστή μου, και κάνει τα ίδια! Δυστυχώς δεν έχω να δοκιμάσω άλλη μνήμη ddr2 ούτε να αλλάξω θέση στις υπάρχων γιατι είναι μόνο μία!! Αν βγάλω τον επεξεργαστή μου, και αφήσω μόνο μητρική και μνήμες παίρνει ρεύμα,(η οθόνη φυσικά δεν ανταποκρίνεται...) αυτο σημαίνει οτι είναι επεξεργαστής ή μπορεί να είναι και mobo? *gpu ειναι onboard! http://www.asus.com/...cket_775/P5LMX/ Ευχαριστώ! ;-)
Joshua21 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Όταν λες "παίρνει ρεύμα" εννοείς πως ξεκινά το cpu fan? Αυτό δείχνει ότι κάπου γίνεται βραχυκύκλωμα και για αυτό κόβει αυτόματα το ρεύμα το τροφοδοτικό.
jean86 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 όταν βγάζω τον επεξεργαστή, ανάβουν τα λαμπάκια της μητρικής και το τροφοδοτικό δίνει ρεύμα, (είναι σε λειτουργία, γυρνάει το fan) όταν ειναι κουμπωμένος ο επεξεργαστής, fan cpu, τροφοδοτικού και ledακια μητρικής ανάβουν για 1 δευτερόλεπτο και μετά κλείνουν! κι εγώ κάτι τέτοιο φαντάζομαι, αλλά τι? είχα μια υποψία οτι είναι χαλασμένο το cpu fan, (μπορεί να ακούγετε περίεργο αλλα σε έναν άλλον υπολογιστή κάποια στιγμή το έπαθα κι αυτό, και δεν άνοιγε το για να προστατέψει το cpu σε περίπτωση προβλήματος,αν θυμάμαι καλά ηταν mobo της gigabite) αλλά δοκίμασα άλλο... και δεν φταίει ούτε αυτό!
Joshua21 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Έτσι όπως το λες μάλλον η cpu έχει πρόβλημα μια και βραχυκυκλώνει μόνο όταν είναι κουμπωμένη πάνω.
Thanos1972 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Ετσι οπως το λες μαλλον για καμμενη μητρικη..... ηχειακι δεν του εχεις συνδεδεμενο επανω?
jean86 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Έτσι όπως το λες μάλλον η cpu έχει πρόβλημα μια και βραχυκυκλώνει μόνο όταν είναι κουμπωμένη πάνω. το θεωρώ απίθανο, μόνο για τον λόγο οτι είναι αρκετά σπάνιο φαινόμενο να βγάζει πρόβλημα ο επεξεργαστής! Μπορεί φυσικά... Ετσι οπως το λες μαλλον για καμμενη μητρικη..... ηχειακι δεν του εχεις συνδεδεμενο επανω? ηχειάκι έχω αλλα δεν κάνει τίποτα!!!
Joshua21 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Όντως, ο επεξεργαστής συνήθως είναι το τελευταίο εξάρτημα που δημιουργεί πρόβλημα, αλλά δε παύει να είναι και αυτό μια μικρή πιθανότητα. Η επόμενη κίνηση είναι να δοκιμάσεις τη μητρική μητρική σκέτη πάνω στον πάγκο. Και φυσικά αφού αποκλείσεις όλα τα υπόλοιπα εκτός από τον επεξεργαστή, αναγκαστικά θα δοκιμάσεις άλλον πριν βαφτίσεις τη μητρική καμμένη
jean86 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 η μητρική με μνήμη αλλά και τελείως μόνη, ανοίγει! Μόνο όταν βάζω επεξεργαστή δεν ανοίγει!
Thanos1972 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Βαλε τον επεξεργαστη επανω αλλα μην συνδεσεις το καλωδιο τροφοδοσιας του και πες μας τι συμπτωματα εχει.
jean86 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 καλώδιο τροφοδοσίας είναι το 4pinο 12volt (κίτρινο μαυρο) σωστά? Τα ίδια! ανοίγει για 1 δευτερόλεπτο και κλείνει τίποτα άλλο!
kostas7837aek Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Μου φαίνεται φίλε μου πως η μητρική σου πέθανε. Μήπως έβαλες το χέρι σου μέσα; Μήπως το καθάρισες και μετά στο έκανε αυτό;
jean86 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Μου φαίνεται φίλε μου πως η μητρική σου πέθανε. Μήπως έβαλες το χέρι σου μέσα; Μήπως το καθάρισες και μετά στο έκανε αυτό; όχι! μόνο του, μια μέρα απλά δεν άνοιξε ενώ έκλεισε κανονικά! Anyway, θα πάρω αυριο μια καινούρια και βλέπουμε! Επεξεργαστής όχι λες? Ευχαριστω!!!
devill0 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 πες ομως με τη καινουργια μητρικη δουλεψε το pc...?
johnymontana Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Μην πας για καινουρια απευθειας!!οπως προηπαν κουμποσε μητρικη σε παγκο και ναό αλλο cpu και τσεκαρε μαλλον ειναι ο επεξεργαστης!!!! Κανει τετοι προβλημα.... Αποστολή από το LG-P990 με τη χρήση Insomnia App
tasoskio Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 ΠΡΙΝ ξηλωσεις τιποτα και κανεις πειραματα στον παγκο , τραβα μια φωτογραφια της μητρικης και ειδικα στην περιοχη που ειναι οι πυκνωτες, εκει ειναι μαλλον το προβλημα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα