Προς το περιεχόμενο

Sony ericsson xperia mini ICS overclock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω το παραπανω κινητο με την εκδοση 4 του android και θελω να κανω ενα overclock. Πρωτα νομιζω θελει να κανω root σωστα; Αν ξερει καποιος προγραμμα και οδηγιες ας βοηθησει. :D

Επεξ/σία από GiwrgosP-
Δημοσ.
Κανεις δεν μπορει να βοηθήσει;; :/

Απο το ST15i μεσω του Insomnia App

Πρέπει να αλλάξεις rom του κινιτου να το κανεισ ροοτ για να έχεις πρόσβαση σε overlooking άσε που.. Α) χάνεις εγγύηση β) δεν θα καταλάβεις διαφορά και γ) Είναι λίγο εποικηνδυνο μήπως σου καεί το κινιτο..... Δικιά σου η απόφαση...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα εχω υπ' οψην μου αυτα και θελω να συνεχισω. Οποιος μπορει ας βοηθησει! :D

Επεξ/σία από GiwrgosP-
Δημοσ.

GiwrgosP αυτό που χρειάζεσαι είναι root,αλλαγή kernel και ένα πρόγραμμα για overclock (setcpu)

ορίστε.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1588674 κάτω κάτω,έχει τους kernel.

στα sony ericsson με overclock κάνεις παπάδες ;) υπάρχουν κινητά απο 1 ghz τα χουν φτάσει 1.9 και πετάνε.Αν δεν πειράξεις voltages και δεν είσαι της υπερβολής δεν θα πάθει τίποτα ;)

• Moderators
Δημοσ.

Av δεν εχετε να πειτε κατι που να προσφερει καποια βοηθεια στην ερωτηση του topic starter, παρακαλω μην ποσταρετε. Δεν ειναι δυσκολο, σκεφθειτε τι θα γραφατε και απλως μην το κανετε,

Αν εχει καποιος αποριες περι o/c και τη χρησιμοτητα τους, παρακαλω να ανοιξει νεο θεμα προς συζητηση στην Κινητη Τηλεφωνια. Αλλα μην σπαμαρετε τα threads των χρηστων.

First warning

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ωραια, αλλαξα κερνελ και ρομ και με το cpu tuner το εβαλα στα 1200Mhz. Η διαφορα μεγαλη ειδηκα σε ενα παιχνιδι σχετικα βαρυ (Summit X λεγεται)

Δημοσ.

Νομίζω ότι άνετα πας μέχρι 1,4. γενικά αυτά τα CPU έχουν βγει πολύ καλά. Ψάξε να δεις αν έχεις υποστήριξη για compcache. Κάνει επίσης τεράστια διαφορά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...