Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα.. με πηραν και μου ειπαν πως μπορουν να μου δωσουν μερικο πιστωτικο δηλαδη ~37 € απο τα 46 αν θυμαμαι καλα που πληρωσα, διοτι το προιον φερει ελαφρα σημαδια χρησης.. χαχαχα κατι ειναι και αυτο.

@poulinos ζητησα πιστωση. Μπορεις να μου προτεινεις ενα αλλο στην ιδια τιμη πανω κατω, που να εχει ιδια ή κατα προτιμηση λιγο καλυτερη εμβελεια στο wifi?

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παρε το ιδιο σε Pstn διοτι στο eshop που κοιταξα κατι netgear κτλ τα εχουν ολα σε isdn οποτε δεν υπαρχει κατι φτηνο σε pstn.το πιο φτηνο και καλο ειναι πανω απο 130 ευρω.

Η με τα λεφτα του πιστωτικου παρε κατι αλλο και παρε ρουτερ απο αλλου

Δημοσ.

ναι δυστυχως η γκαμα του eshop ειναι λιγο για κλαμματα εως πολυ.και κατι Isdn συνεχεια.μετα εχει zyxel αλλα πολλα λεφτα που εκει καλυτερα να περνες vigor που δεν εχει το eshop.

Δημοσ.

ε τωρα παρηγγειλα το linksys pstn και λεει σε 8-15 εργασιμες. δανειστηκα ενα μικρο Huaway ή πως τα λενε απο εναν φιλο και εχει μονο ενα εθερνετ πορτ. poulinos μου λες λιγο πως θα κανω το thomson 585 v8 να δουλευει ως access point, και σαν wifi και με εθερνετ? Δηλαδη να βαλω πρωτα το μικρο και με εθερνετ να δινω στο thomson.

Δημοσ.

αν το huawei ειναι 192.168.2.1 τοτε α.πρεπει να βαλεις το Thomson 192.168.2.254 και να του κλεισεις τον dhcp>μολις το κανεις τοτε τα ενωνεις μεταξυ τους με ethernet και εισαι οκ.στο Thomson δεν πειραζεις bridge και τετοια.απλα ip dhcp και wireless.

πρεπει τα 2 ρουτερ να εχουν παρομοια ip .στο ιδιο δικτυο δηλαδη.

Καλη υπομονη για το Linksys>δεν μπορεις να κανεις και κατι αλλο αφου δεν εχουν πλεον τιποτα ετοιμοπαραδοτο και β.δεν εχουν και κατι αλλο φτηνο να παρεις.

Δημοσ.

Έπρεπε να κοίταζες και στο visionstudio.gr ..μαγαζί πλέον ανερχόμενο και με καλές τιμές..Το μόνο κακό είναι ότι αν δεν είσαι θεσσαλονίκη να πας να τα πάρεις από εκεί..τότε το κόστος αποστολής πάει με το βάρος....

Το modem που πήρες είναι πολύ καλό γενικά,και πολύ σταθερό,στο λεω επειδή το έχω.

Δημοσ.

Έπρεπε να κοίταζες και στο visionstudio.gr ..μαγαζί πλέον ανερχόμενο και με καλές τιμές..Το μόνο κακό είναι ότι αν δεν είσαι θεσσαλονίκη να πας να τα πάρεις από εκεί..τότε το κόστος αποστολής πάει με το βάρος....

Το modem που πήρες είναι πολύ καλό γενικά,και πολύ σταθερό,στο λεω επειδή το έχω.

δεν μπορουσε να το παρει απο αλλου.απο εκει ειχε πιστωτικο .αλλιως δεν θα επαιρνε καν παλι το Linksys

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα φιλε μου... τελικα πληωρσα 22 ευρω παραπανω και πηρα το pstn. τωρα μολις το συνεδεσα και παει καλα νομιζω. Olα καλα :)

Επεξ/σία από Silvershot
Δημοσ.

επειδη εγραψες πριν το κανεις edit Οτι παει καπως αργα και αν ειναι τιποτα λαθος απλα θα πω.

α.περνα το τελευταιο firmware απο linksys.

β.pppoe/llc vpi 8 vci 35 username/password. τιποτε αλλο.

και κλειδωσε το wireless με wpa η wpa2.επισης το cd δενχρειαζεται και ειναι παραπανω μπελας παρα βοηθεια.για αυτο καλο θα ειναι να μπαινεις παντα απο το Web interface και να κανεις τα παντα manual.

Δημοσ.

επειδη εγραψες πριν το κανεις edit Οτι παει καπως αργα και αν ειναι τιποτα λαθος απλα θα πω.

α.περνα το τελευταιο firmware απο linksys.

β.pppoe/llc vpi 8 vci 35 username/password. τιποτε αλλο.

και κλειδωσε το wireless με wpa η wpa2.επισης το cd δενχρειαζεται και ειναι παραπανω μπελας παρα βοηθεια.για αυτο καλο θα ειναι να μπαινεις παντα απο το Web interface και να κανεις τα παντα manual.

να σαι καλα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nεο προβληματακι :P

Θελω να βαλω το thomson να δουλεψει ως repeater ( ελπιζω να ειναι ειναι αυτο που λεω ) με το linksys, ωστε να εχω μεγαλυτερη εμβελεια :). Ειδα οτι επλα κλεινεις το DHCP και μετα τιποτε αλλο.. Τι ακριβως πρεπει να κανω στο thomson ? το linksys to εχω βαλει σε 192.168.1.3 και το thomson σε 1.254

Εψαξα λιγο google αλλα δε πολυκαταλαβα πως γινεται :/

Επεξ/σία από Silvershot
Δημοσ.

καθε φορα ποσταρεις κατι και μετα αλλαζεις το μυνημα.λοιπον για το Linksys α.firmware update.β.δοκιμη σε αλλο καναλι να δεις αν θα φτασει το σημα πιο μακρια.γ.μακρια απο ασυρματα τηλεφωνα οχι κοντα σε γωνιες τοιχων μακρια απο οτιδηποτε ασυρματο.μακρια απο εμποδια και οσο πιο ψηλα γινεται.αν δεν παιξει αυτο τοτε εσυ θες να βαλεις το Thomson σαν repeater.αν εννοεις σαν repeater να παιρνει ασυρματα και να δινει ασυρματα δεν γινεται παρα μονο αν το Linksys υποστηριζει wds και μετα μπλεκεις παρα πολυ.αν εννοεις να τραβηξεις καλωδιο απο το Linksys και να πας το Thomson πιο κατω ωστε να δινει στα αλλα δωματια ναι γινεται.

Linksys ip 192.168.1.1 thomson 192.168.1.254 .ειναι και ετοιμα αυτα.

στο Thomson κλεινεις τον dhcp απο το Home network /interfaces/local network/configure και μετα το ενωνεις με το Linksys>μετα μπαινεις κανονικα παλι στο 192.168.1.254 και φτιαχνεις το wifi.η μπορεις να το εχεις φτιαξει απο πριν.το καλυτερο θα ειναι να δωσεις το ιδιο ssid να δωσεις τον ιδιο τυπο κλειδωματος πχ wpa η wpa2 η wpa/wpa2 και να βαλεις διαφορετικο καναλι.οχι αυτοματο καναλι αλλα manual.δηλαδη στο ενα βαλε 1 καναλι στο αλλο 6 η στο ενα 6 στο αλλο 11.να εχει 5 καναλια διαφορα.οχι 12 οχι 13.και εισαι ετοιμος.λογικα οταν προχωρας πχ με το λαπτοπ οταν βρει το αλλο δικτυο θα πρεπει να μπει αυτοματα εφοσον βρει πιο δυνατο σημα.ολα αυτα αν εχεις βαλει τα ιδια κλειδωματα κτλ.μην βαλεις πχ στο ενα wpa2 και στο αλλο wpa γιατι δεν θα παιξει μαλλον.η μπορει να παιξει αν ειναι και τα 2 tkip.καλυτερα τα ιδια.σαν τελευταια λυση το wpa/wpa2 ταυτοχρονα αν μπορεις.πρωτα wpa2 και στα 2 και μετα wpa αν δεν παιξει το wpa2 για καποιο λογο

Δημοσ.

Eννοουσα το thomson τελειως ασυρματα. Με εθερνετ δεν με βολευει γιατι δεν εχω μεγαλο καλωδιο. ευχαριστω πολυ παντως :) Θα εχω υποψη μου και τη λυση με καλωδιο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...