Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αφού το έβαλες ebay πρόσεχε, είναι δέσμευση,πρέπει να περιμένεις να τελειώσει η δημοπρασία πριν κάνεις κάποιο άλλο βήμα.

(Τα περί νόμου που λέγατε,επιστροφή doa(dead on arival) η 15 μέρες που λέτε(δεν είναι πάντα ίδιες μέρες) είναι μόνο για χαλασμένες συσκευές)

Δημοσ.

Απο τη μια θελετε τα θελετε και εσεις.

Ψωνιζετε απο καταστηματα που εκτος οτι ειναι μεγαλες αλυσιδες, εχει γινει χαμος με το πως αντιμετωπιζουν τους πελατες τους.

Τοσα μικρα καταστηματα εχει το Skroutz.

Απο την αλλη, ισα ισα επειδη η παραγγελια ειναι απο internet, θα πρεπει να στο αλλαξουν. Δεν βαζω νομους στη μεση. Βαζω λογικη και ηθικη.

Σου πηραν τα χρηματα και δεν τους ενδιαφερει τι θα κανεις. Δεν τους ενδιαφερει να σε εξυπηρετησουν.

Δημοσ.

Ωραια τι προτεινεις ρε παλικαρε? Θες μηπως να τους παρεις για μεναα? γιατι οπως ειπα ουτε στα κεντρικα τηλεφωνα δε μιλιουνται.

Και τα μικρα καταστηματα την ιδια πουστια μπορει να μου επεζαν. Δε μπορεις να εισαι σιγουρος. Μηπως να τους ελεγα οτι μου στειλανε λαθος αντι για την εκδοση PSTN την ISDN ? Απο την αλλη ηλεκτρονικα γινεται δε θα το εχαφταν. Δε ξερω δε ξερω, εχω κουραστει να προσπαθω με τετοια θεματα. Την αλλη φορα ειχα θεμα με Visionstudio, πηρα μια μητρικη και ειχε 3 πινακια μεσα στο cpu socket σπασμενα και παραλιγο να μην μου δωσουν αλλη ισχυριζομενοι οτι εγω τα εσπασα.. ΧΑχααχ μιλαμε για μεγαλες πουστιες.. Τι αλλο προτεινετε ρε παιδια? Το καταστημα στη πολιτικη του λεει οτι πρεπει να ειναι σφραγισμενο το προιον για να επιστραφει. Δεν νομιζω πως μπορω να καταφερω τιποτα :S

Δημοσ.

Ναι για πλαισιο εχω ακουσει και γω καλα λογια, αν και βγαινει γενικα λιγο πιο ακριβο, ειναι προτιμοτερο..

με σχεση το eshop η τιμη του πλαισιου απο το ιντερνετ ειναι ιδια με eshop>σε αλλα πραγματα ειναι πιο ακριβο το πλαισιο απο αλλα καταστηματα απλα μου αρεσε το θεμα εγγυησης.

Αφού το έβαλες ebay πρόσεχε, είναι δέσμευση,πρέπει να περιμένεις να τελειώσει η δημοπρασία πριν κάνεις κάποιο άλλο βήμα.

(Τα περί νόμου που λέγατε,επιστροφή doa(dead on arival) η 15 μέρες που λέτε(δεν είναι πάντα ίδιες μέρες) είναι μόνο για χαλασμένες συσκευές)

μπορει να μεγαλωσει την τιμη στο ebay οποτε να μην το παρει κανεις;)

αλλο το doa και αλλο η επιστροφη.πχ τα Multirama εδιναν 15 μερες δικαιωμα επιστροφης.

Ωραια τι προτεινεις ρε παλικαρε? Θες μηπως να τους παρεις για μεναα? γιατι οπως ειπα ουτε στα κεντρικα τηλεφωνα δε μιλιουνται.

Και τα μικρα καταστηματα την ιδια πουστια μπορει να μου επεζαν. Δε μπορεις να εισαι σιγουρος. Μηπως να τους ελεγα οτι μου στειλανε λαθος αντι για την εκδοση PSTN την ISDN ? Απο την αλλη ηλεκτρονικα γινεται δε θα το εχαφταν. Δε ξερω δε ξερω, εχω κουραστει να προσπαθω με τετοια θεματα. Την αλλη φορα ειχα θεμα με Visionstudio, πηρα μια μητρικη και ειχε 3 πινακια μεσα στο cpu socket σπασμενα και παραλιγο να μην μου δωσουν αλλη ισχυριζομενοι οτι εγω τα εσπασα.. ΧΑχααχ μιλαμε για μεγαλες πουστιες.. Τι αλλο προτεινετε ρε παιδια? Το καταστημα στη πολιτικη του λεει οτι πρεπει να ειναι σφραγισμενο το προιον για να επιστραφει. Δεν νομιζω πως μπορω να καταφερω τιποτα :S

τωρα για το θεμα σφραγισμενο τι να σου πω.δεν ξερω τι ισχυει γενικοτερα.καποια μαγαζια τα δεχονται και ανοιχτα.καποια αλλα οχι.ισως να μην μπορεις να κανεις πολλα.

Απο τη μια θελετε τα θελετε και εσεις.

Ψωνιζετε απο καταστηματα που εκτος οτι ειναι μεγαλες αλυσιδες, εχει γινει χαμος με το πως αντιμετωπιζουν τους πελατες τους.

Τοσα μικρα καταστηματα εχει το Skroutz.

Απο την αλλη, ισα ισα επειδη η παραγγελια ειναι απο internet, θα πρεπει να στο αλλαξουν. Δεν βαζω νομους στη μεση. Βαζω λογικη και ηθικη.

Σου πηραν τα χρηματα και δεν τους ενδιαφερει τι θα κανεις. Δεν τους ενδιαφερει να σε εξυπηρετησουν.

και μικρο να ειναι το καταστημα μπορει να σου τυχει.απλα το eshop ειναι γνωστο για τις παραξενιες του

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με το καλημερα ηρθε και η απαντηση στο μαιλ απο τα κεντρικα. νταξ οι ανθρωποι χανουν ρε. ειναι για πεταμα το καταστημα. ακου εκει "εντονη φθορα συσκευασιας" πες οτι δε θες να με εξυπηρετησεις πιο λογικο θα μου φανει.

Αγαπητέ κύριε Μ, απολογούμαστε για την όποια

αναστάτωση προξενήσαμε και θα θέλαμε

να σας ενημερώσουμε ότι δεν έγινε επί

σκοπού. Το προϊόν το οποίο επιλέξατε

δεν κάλυψε εν τέλει τις προσδοκίες σας

και ως εκ τούτου αποφασίσατε να προβείτε σε διαδικασία επιστροφής.

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από

τον υπάλληλό μας στο τοπικό

κατάστημα, το προϊόν δεν ήταν ικανό

προς επιστροφή λόγω έντονης φθοράς

της συσυασίας του. Όπως μπορείτε να δείτε και στην ιστοσελίδα μας (http:// www.e-shop.gr/how_return.pht) ένας εκ των όρων επιστροφής είναι η

εργοαστασιακή κατάσταση της

συσκευασίας του. Βασιζόμενοι λοιπόν

στην μη εκπλήρωση αυτού, αδυνατούμε

να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας.

Απολογούμενοι, παραμένουμε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε

διευκρίνηση - απορία.

Η δικια μου απαντηση και τελευταια. θα μου πεις εγω εχασα τα λεφτα μου αλλα ο ξεφτιλισμος τους με κανει και χαμογελαω :)

Aν η αφαιρεση της ζελατινας καθιστα τη συσκευασια "εντονα φθαρμενη", τοτε ή εγω δε ξερω να διακρινω κατι κατεστραμμενο και ειμαι χαζος ή ο αντιπροσωπος του καταστηματος σας ειπε ψεματα. Αν και μου πηρατε τα λεφτα σημασια εχει πως χασατε εναν πελατη. Και δεν ειμαι ο μονος να το ξερετε. Καλη σας μερα.

Εnd of story παιδια, δεν ασχολουμαι αλλο με το θεμα. Ειτε βρω καπου να το πουλησω ειτε οχι, μια συμβουλη εχω να δωσω, αποφυγετε το συγκεκριμενο καταστημα ετσι? Γιατι ουτε ο πρωτος ημουν οτι ο τελευταιος. Και ποιος ξερει για τι αλλες φτηνες δικαιολογιες θα εξαπατησουν κοσμο.

Επεξ/σία από Silvershot
Δημοσ.

με το καλημερα ηρθε και η απαντηση στο μαιλ απο τα κεντρικα. νταξ οι ανθρωποι χανουν ρε. ειναι για πεταμα το καταστημα. ακου εκει "εντονη φθορα συσκευασιας" πες οτι δε θες να με εξυπηρετησεις πιο λογικο θα μου φανει.

Η δικια μου απαντηση και τελευταια. θα μου πεις εγω εχασα τα λεφτα μου αλλα ο ξεφτιλισμος τους με κανει και χαμογελαω :)

Εnd of story παιδια, δεν ασχολουμαι αλλο με το θεμα. Ειτε βρω καπου να το πουλησω ειτε οχι, μια συμβουλη εχω να δωσω, αποφυγετε το συγκεκριμενο καταστημα ετσι? Γιατι ουτε ο πρωτος ημουν οτι ο τελευταιος. Και ποιος ξερει για τι αλλες φτηνες δικαιολογιες θα εξαπατησουν κοσμο.

οταν διαβασα εντονη φθορα συσκευασιας ημουην ετοιμος να σε ρωτησω τι εκανες στην συσκευασια και λεω μπας και πραγματι την πηγες σκισμενη κτλ.αλλα που να καταλαβω οτι η εντονη φθορα ειναι η ζελατινα που εβγαλες.επρεπε να τους δειξεις αυτο το τοπικ να δουν οτι εγιναν λιγο ρεζιλι για ενα ρουτερ που απλα εβαλες την ζελατινα.καλα εγω το αποφευγω ηδη το καταστημα εδω και καιρο.ειχα σκασει πολλα λεφτα σε εκεινο το καταστημα ειδικα οταν δεν εβρισκα τα ιδια στο πλαισιο αλλα πλεον ...να μου λυπει.κουραστηκα να κοιτανε την καρτα στα ματια μεχρι και να την μυριζουν για να δουν αν την εκαψες.ελπιζω να το πουλησεις στο ebay απλα το κακο ειναι οτι θα εχεις χασει λεφτα ηδη.εκτος αν το βαλεις αγγελια εδω για τραμπα με κανα αλλο ρουτερ που να ειναι adsl over pstn.

αν σου απαντησουν πες μας.

Δημοσ.

Ρε φιλε πλακα με κανεις? Η συσκευασια ειναι απο εκεινη που απλα κλεινει το κουτι με ενα ημικυκλικο χαρτονακι ρε συ. Βαζεις μια ζελατινα απο πανω και ειναι καινουριο. Γιατι μηπως δεν εχουν μηχανηματακι που το κανει αυτο? Το κουτι ετσι πως ηρθε ηταν ηδη λιγο ελαφρα τσαλακωμενο λογω αποστολης κλπ, και το παρελαβα απο το καταστημα. Εδω παιρνεις προιοντα απο αλλους και σου ερχονται με τσαλακωμενα κουτια λες και επεζαν ποδοσφαιρο πριν τα στειλουν.Τεσπα τους επριξα λιγο παραπανω και τελικα θα το παω αυριο να το στειλει κατω στα κεντρικα παλι.. Για να δουμε ισως το σωσουν τελικα. Αν οχι, ισως το χρησιμοποιησω για internet sharing. Βασικα ειχα αυτην την απορια. Γινεται π.χ να το συνδεσω με ethernet σε μια ενεργη συνδεση και να χρησιμποιησω τοσο το wifi οσο και τις αλλες 3 θυρες ethernet για να μοιραζομαι απευθειας το ιντερνετ ? Ρωταω γιατι ισως τελικα δεν παιξει ρολο οτι ειναι over ISDΝ ή PSTN. Εχω δικιο?

Δημοσ.

ε ναι οταν γραφουν εντονη φθορα περιμενεις να βρεις κανα κουτι σπασμενο διαλυμενο σκισμενο και οχι απλα να εχει βγει η ζελατινα.ναι μπορεις να το κανεΙς access point κανονικα.

ευκολο ειναι να γινει

Δημοσ.

εγω παντως κατα την ταπεινη μου γνωμη..εχει τυχει και πλαισιο και στο Multirama πατρας να αγορασω πραγματα και να τα επιστρεψω πισω μετα απο καιρο (εντος εγγυησης),βεβαια με υπαλληλους δεν βγαζεις ακρη και μιλας Παντα με τον Υπευθηνη καταστηματος αλλιως δεν βγαζεις ακρη!

εγω παντως λεω στης αγορες μας πρεπει να ειμαστε προσεκτικη γιατι αυτη θελουν να πουλησουν!!

φιλε το διαβασα ολα τα ποστ σου αλλα το θεμα ειναι δεν βγαζεις ακρη με του βλακες που καθονται πισω απο τα τηλεφωνα και τα pc και σου λενε διαφορες μ@κ@κιες!

και μετα λενε γιατι εκλεισαν...τετοια "μαγαζια" δεν εχουν μελλον!

Υ.Γ ακους εκει....τους φταιει η ζελατινα...αν ειναι δυνατον!!

Δημοσ.

To εστειλα πισω παιδια.Περιμενω απαντηση απο τμημα επιστροφων τωρα..

Δε λεω ρε σεις παντα καλες συναλλαγες ειχα και οι παραγγελειες δεν αργουσαν να ερθουν, αλλα τετοιες περιπτωσεις που αφορουν επιστροφες, εγγυησεις κλπ. ειναι που διακρινουν τα καλα μαγαζια απο τα κακα. Απλα να ξερετε και οι υπολοιποι αν ειναι να παρετε απο eshop και εχετε καταστημα κοντα σας, να πηγαινετε να τα παραγγελνετε απο κει μαζι με τον αντιπροσωπο, και οχι απο το σπιτι σας, ωστε να αποφευγετε τυχον παρομοιες καταστασεις οπως τη δικια μου. Και παλι ομως δε σας το εγγυωμαι πως θα ειστε καλυμμενοι.

@poulinos ok τοτε δε θα ειναι τοσο τραγικα τα πραματα για μενα αν τελικα δε το παρουν πισω. Δηλαδη εχω που εχω ενα comtrend του ΟΤΕ με usb και μια θυρα ethernet, μπορω να το συνδεσω με το linksys και να παρεχω απο κει το ιντερνετ? Καλο ακουγεται..

Δημοσ.
εγω παντως κατα την ταπεινη μου γνωμη..εχει τυχει και πλαισιο και στο Multirama πατρας να αγορασω πραγματα και να τα επιστρεψω πισω μετα απο καιρο (εντος εγγυησης),βεβαια με υπαλληλους δεν βγαζεις ακρη και μιλας Παντα με τον Υπευθηνη καταστηματος αλλιως δεν βγαζεις ακρη! εγω παντως λεω στης αγορες μας πρεπει να ειμαστε προσεκτικη γιατι αυτη θελουν να πουλησουν!! φιλε το διαβασα ολα τα ποστ σου αλλα το θεμα ειναι δεν βγαζεις ακρη με του βλακες που καθονται πισω απο τα τηλεφωνα και τα pc και σου λενε διαφορες μ@κ@κιες! και μετα λενε γιατι εκλεισαν...τετοια "μαγαζια" δεν εχουν μελλον! Υ.Γ ακους εκει....τους φταιει η ζελατινα...αν ειναι δυνατον!!

στην ελλαδα δεν εχουμε μυαλο για αυτο και οι μισοι κλεινουν τα μαγαζια τους.ολοι νομιζουν οτι θα βγαζουν το τρελο κερδος χωρις κοπο.και οταν ειναι για after sales ειναι αγνωστη λεξη.ενταξει καποιο το παρακανουν με τις επιστροφες και ζητανε απο το καταστημα τρελλα πραγματα αλλα αυτοι δεν εξυπηρετουν ουτε τα απλα.ναι αν φτασεις στον υπευθυνο τοτε ο υπευθυνος ξερει οτι το τραβας οποτε στο αλλαζει κατα κυριο λογο για να μην τον πρηξεις και αυτον 2 ωρες.

To εστειλα πισω παιδια.Περιμενω απαντηση απο τμημα επιστροφων τωρα.. Δε λεω ρε σεις παντα καλες συναλλαγες ειχα και οι παραγγελειες δεν αργουσαν να ερθουν, αλλα τετοιες περιπτωσεις που αφορουν επιστροφες, εγγυησεις κλπ. ειναι που διακρινουν τα καλα μαγαζια απο τα κακα. Απλα να ξερετε και οι υπολοιποι αν ειναι να παρετε απο eshop και εχετε καταστημα κοντα σας, να πηγαινετε να τα παραγγελνετε απο κει μαζι με τον αντιπροσωπο, και οχι απο το σπιτι σας, ωστε να αποφευγετε τυχον παρομοιες καταστασεις οπως τη δικια μου. Και παλι ομως δε σας το εγγυωμαι πως θα ειστε καλυμμενοι. @poulinos ok τοτε δε θα ειναι τοσο τραγικα τα πραματα για μενα αν τελικα δε το παρουν πισω. Δηλαδη εχω που εχω ενα comtrend του ΟΤΕ με usb και μια θυρα ethernet, μπορω να το συνδεσω με το linksys και να παρεχω απο κει το ιντερνετ? Καλο ακουγεται..

δεν ειναι θεμα αν το παραγγειλεις απο το ιντερνετ η απο το καταστημα.α.πρεπει να προσεχεις τι παραγγελνεις και αμα ερθει κατι λαθος τοτε πριν το ανοιξεις να το γυρισεις πισω.συνηθως καπου γραφει στο κουτι αν ειναι isdn η οχι και χωρις να το ανοιξεις.ναι γινεται αυτο που λες.και οταν ειναι να το κανεις θα σου πω και οδηγιες.2 λεπτα ειναι οχι παραπανω.μια αλλη λυση αν δεν στο αλλαζαν θα ηταν να το χαλασεις και να το πας πισω αλλα θα σου δωσουν παλι το ιδιο.βεβαια αμα ειναι σφραγισμενο μετα το πας πισω και τους λες οκ δεν το θελω σφραγισμενο ειναι αλλαξτε το με αλλο πχ pstn η με αλλο ρουτερ :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...