Silvershot Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Αγορασα ενα linksys και κατα λαθος πηρα αυτο, http://www.e-shop.gr...l?id=PER.615268 αντι γι αυτο http://www.e-shop.gr...l?id=PER.615261 Ανοιξα τη συσκευασια, προσπαθησα να το βαλω να λειτουργησει και δεν τα καταφερα. Μετα ρωτησα ενα παιδι εδω στη σελιδα για το αν πηρα το σωστο ρουτερ, μιας και δεν ειμαι σε ISDN πλεον, και μου ειπε οτι επρεπε να παρω το over PSTN δηλαδη πηρα λαθος ρουτερ και δεν συγχονιζε. Να μη τα πολυλογω, πηγα στο καταστημα μια μερα μετα την παραλαβη (σημερα) και ειπα το λαθος που εκανα. Πηγα το ρουτερ μεσα στο κουτι, με ολα τα παρελκομενα και μαζι με την αποδειξη. Μου ειπε θα ρωτησει αν το παιρνουν πισω στα κεντρικα και θα με ενημερωσει. Τελοσπαντων με παιρνει και λεει οτι δεν ειναι δυνατη η επιστροφη εφοσον το ανοιξα... Τωρα σκεφτομαι ρε παιδια οτι αυτα ειναι μ****ες. Εντωμεταξυ οταν με πηρε τηλ και με ειπε ο τι τελικα δε το δεχονται, συμπληρωσε επισης οτι αν ειχα παει στο καταστημα και το παραγγελναμε απο κει και ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ εκανε λαθος αυτος, θα το δεχοταν πισω ακομα και αν το ανοιγα... Για τετοιο κοροϊδεμα μιλαμε. Εσκασα 56 ευρω και δεν θα το αφησω να περασει ετσι. Σκεφτομαι να παρω στα κεντρικα και να τους πριξω γιατι ειχα και παλιες ιστοριες και με αλλα καταστηματα υπολογιστων. Τι παει να πει αν το παρηγγελνα απο κει θα ειχε διαφορα.. Τεσπα ξερει κανεις αν υποχρεουνται να το παρουν πισω η οχι? Γιατι δεν πηρα ουτε μετα απο εναν μηνα ουτε μετα απο μια βδομαδα, πηγα την επομενη μερα..
corrupted Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Εχεις τσεκαρει αν με αλλαγη firmware γινεται Annex A (over PSTN)?
Silvershot Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Πως να γινει αυτο? Πως το τσεκαρω? Δεν ηξερα οτι υπαρχει τετοια δυνατοτητα στα ρουτερ. Για να το αναφερεις κατι ξερεις αλλα για το συγκεκριμενο δεν εχω ιδεα φιλε μου..
corrupted Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Ψαξ'το πρωτα για αλλαγη και αν δεις οτι δεν γινεται τιποτα και δεν το παιρνουν με τιποτα πισω, τοτε δοκιμαζεις να του περασεις αλλο firmware. Η Linksys ειναι λιγο δυστροπη εταιρια και δεν υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να παιξει, αν ηταν D-Link θα επαιζε σιγουρα, το εχω καρατσεκαρει με τα δικα μου D-Link. Το ιδιο και αν ηταν Draytek, και εκει θα ειχες τις πιθανοτητες με το μερος σου...
Silvershot Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Moυ απαντησαν απο την ιδια την linksys και ειπαν δε γινεται... Αφου εχω περασει και το τελευταιο firmware, αν ηταν θα ειχε δουλεψει..
corrupted Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Καλα, η Linksys δεν θα μπορουσε να σου πει οτι γινεται, πως θα πουλησουν και τα Annex A και τα Annex B??? Παλιο παραδειγμα απο το adslgr.com, για αλλο Linksys... Μετατροπη WAG354GV2 απο Annex B -> A Επιτελους φως! Θα το ψαξω και αν βρω τιποτα, θα αφησω μηνυμα...
Silvershot Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δε ξερω απο αυτα φιλε μου. Γενικα αν δε σκονταψω καπου, δυσκολα να ψαξω να μαθω μονος μου. Περα απο το να βαλω το τελευταιο firmware δε ξερω τι αλλο μπορω να κανω. Εκτιμω πολυ τη βοηθεια σου.
Heatspreader Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Παρε τη γραμμη καταναλωτη και ρωτα πως να κινηθεις.
poulinos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 crossfLash γινεται στο linksys wag200 αλλα μετα δεν μπορεις να περασεις official firmware πιο καινουρια οπως επισης πολλες φορες εχεις μικροτερη ταχυτητα συγχρονισμου.τουλαχιστον στο wag200 επαιζε πολυ πιο χαλια η γραμμη οταν το εκανα απο Isdn σε Pstn.το upload ηταν πολυ μικροτερο κτλ κτλ.ειναι απο τα ρουτερ που δεν παιζουν και πολυ καλα σε crossflash.πολλα παρατραγουδα.
Silvershot Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Τηλεφωνο, τις ιδιες μλκιες μου λενε. Η πολιτικη του καταστηματος ειναι ετσι που δε γινεται. Τα μασουσε ρε ενω του ειπα κιολας τι παιχτηκε με τον καταστηματαρχη. Εστειλα και ενα email τωρα, θελω να δω τι θα πουν.. Τοσο δυσκολο ειναι να το τυλιξουν με μια ζελατινα να φαινεται καινουριο? Οπως το ανοιξα ετσι το εκλεισα, νταξ δηλαδη.... Και ειχα και σκοπο να αγορασω και αλλα πραματα απο eshop. ΟΥΤΕ ΚΑΝ Δικο τους χασιμο λοιπον.
poulinos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 οπως σου ειπα και σε Pm το eshop μια ζωη ετσι ηταν.και καλο και κακο.απο την αλλη υποτιθεται οτι μπορει με νομο νομιζω να επιστραφει οτιδηποτε σε 15 μερες.
Silvershot Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 και τι απεγινε η πολιτικη τους? ο νομος ειναι υπερανω?
poulinos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 για αυτο και τα παιδια σου ειπαν οτι στειλε σε συνηγορο του πολιτη η το αλλο του καταναλωτη πως λεγεται.το eshop οσο μπορω το εχω κοψει.σε θεματα εγγυησης και θεματα επιστροφων ειδικα το πρωτο ειναι σπαστικοι.τους πας κατι για ελεγχο και το κοιτανε 10 ωρες να δουν μηπως το χαλασες εσυ.λες και αμα το χαλασα εγω θα τουςμεινει σε αυτους.λες και δεν θα το γυρισουν πισω.
Silvershot Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Και αυτος που μιλησα στο τηλεφωνο δεν μπορω να πω οτι ηταν ευγενικος. Μεχρι που δεν μου το εκλεισα στα μουτρα ο τυπας. Βαριοταν που ζει. Θα παρω απο Δευτερα στη γραμμη καταναλωτων. Προς το παρον το εβαλα και ebay μηπως ειμαι τυχερος και το παρει κανεις..
poulinos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 αν μπορεις να το πουλησεις καλως αλλιως κυνηγησε το.και γενικα απεφυγε eshop.ειχα ψωνισει πολλων χιλιαδων ευρω πραγματα απο εκει πλεον το αποφευγω εστω και αν χρειαστει να δωσω 1 -2 ευρω παραπανω καπου αλλου.συνηθως προτιμω πλαισιο που σεθεματα εγγυησεων ειναι πολυ καλυτεροι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα