Προς το περιεχόμενο

Sapphire technology ati radeon hd 5450 1gb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την καλησπέρα σε όλα τα meli είμαι νέος και επειδή βλέπω στο site τα άτομα είναι ψαγμένα και επειδή είμαι και έχω ψαγμένος γράφτηκα τέσσρα στο θέμα μας:

αντιμετωπίσω το παρακάτω

Έχω πάρει αυτήν την κάρτα και θέλω να ρωτήσω

1 αν είναι καλή

και 2 έχω πια απορία είχα επάνω στο pc μια nvidia παλιά μεν αλλα δυνατή τέσσρα... το πρόβλημα είναι ότι αυτή στην βαθμολογία μου βγάζει 3,7 δείτε φωτό

ενώ η άλλη 5,5 αυτό το 3,7 είναι ανησυχητικό η όχι? μήπως έχει πρόβλημα η κάρτα μου? μπορεί κάποιος φίλος να μου απαντήσει.. ευχαριστώ

post-244585-0-05241800-1344017780_thumb.png

Δημοσ.

Καταρχην καλως ηρθες.

μην δινεις σημασια στην αξιολογηση των windows,παντελως αχρηστο πραγμα.

η καρτα που πηρες δεν κανει για παιχνιδια,ειναι μονο για ταινιες.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ φιλε μου... ώστε δεν παίζει ρολο η βαθμολογία... τώρα αυτό που είπες για τα παιχνίδια ότι δεν κάνει

δηλαδή αν βάλω games δεν θα τα παίζει η απλός δεν θα έχει καλά γραφικά? και τέλος μια καλή φτηνή λύση για κάρτα γραφικών για games πέια θα πρότεινες?

Δημοσ.

Δεν ειναι καλο μετρο αξιολογησης το τεστ των windows.ειναι απλα για να εχεις μια ιδεα ωστοσο και παλι ακομη και γιαυτο δεν κανει καλη δουλεια.το οτι δεν κανει για παιχνιδια εννοω οτι δεν θα μπορει να τα τρεξει σε ικανοποιητικη ταχυτητα.ειναι πολυ αδυναμη καρτα.ποια ηταν η προηγουμενη καρτα που ειχες.

εαν θελεις καποια προταση,πες μας απο τι αποτελειται το υπολοιπο συστημα σου,ποιο ειναι το τρφοδοτικο σου και ποια ειναι η οθονη σου.τουλαχιστον την μεγιστη αναλυση της.

τελος πες μας απο που εισαι για τυχον επιλογη καταστηματος και το διαθεσιμο budget σου,εστω και στο περιπου.κοιτας και για μεταχειρισμενα?

Δημοσ.

Μαλιστα.και η παλια σου ηταν μονο για ταινιες αλλα και η καινουργια ενω ειναι καλυτερη απο την παλια ειναι παλι μονο για ταινιες.

σε ξαναρωταω,κοιτας τα μετχειρισμενα καθολου?επισης το τροφοδοτικο σου μπορει να λεει οτι ειναι 450 watt αλλα δεν μας ειπες τι μαρκα ειναι.ανοιξε το πλαινο του κουτιου σου και πες μας.για ποια παιχνιδια την θελεις την καρτα?στο περιπου.γιατι αλλο το pro evolution και το football manager και αλλο ενα fps.

Δημοσ.

Μαλιστα.και το τροφοδοτικο σου ειναι για αλλαγη αλλα με την καρτα που εχεις δεν θα εχει προβλημα.τεσπα,κρατα το και βλεπεις αναλογα με το τι καρτα θα επιλεξεις,τι θα κανεις.

παρε ενα review της καρτας σου http://www.techspot.com/review/244-ati-radeon-hd-5450/ για να δεις οτι δεν κανει για παιχνιδια.

Δημοσ.

φιλε μου μονο μια ερώτηση ακόμα και σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου δηλαδή τι τροφοδοτικό και κάρτα θα μου σύστηνες για να είμαι καλυμμένος στα games... για να έχω μια εικόνα στα ποσα χρήματα χρειάζομαι

Δημοσ.

Για το sims που δεν εχει απαιτησεις παιρνεις μια μεταχειρισμενη με 30 euros και καθαρισες ανετα χωρις να χρειαστει να αλλαξεις τροφοδοτικο.εξαρταται βεβαια και απο την καρτα.

για τα υπολοιπα για να εισαι ανετος και στα βαρια παιχνιδια υπολογησε κανενα 50αρη ενα αξιοπρεπες 500αρι τροφοδοτικο καλης μαρκας και ποιοτητας και καμια 150αρα για την καρτα.αλλα με τον διπυρηνο απο την στιγμη που δεν μας λες και ποιος ακριβος ειναι,δεν θα πας και πολυ μακρια.οποτε η γνωμη μου ειναι μια μεταχειρισμενη στην τιμη που ειπαμε και αργοτερα σιγα σιγα να μαζεψεις για να αλλαξεις ολο το συστημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...