WizeMan Δημοσ. 15 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2003 Έχουν πέσει εδώ και καιρό στα χέρια μου κάτι mp3 από τραγούδια των Εξόριστων και θέλω να βρω πληροφορίες για αυτούς. Δηλ πότε ιδρύθηκαν, απο ποιους αποτελούνται και τι έχουν απογίνει... Ξέρετε κάποιο site?
bromor77 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2003 to mono pou xero einai oti kapote parousiazan thn ekpomph metall mania ta mona tragoudi pou exo einai kano mia euxh an 8eleis mporoume na kanoume mia antalagh cd [email protected]
dim_b Δημοσ. 15 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2003 Αυτό είναι το site του Δημήτρη Κατή, δημιουργού των Εξόριστων και παρουσιαστή της "Metal Mania".
PeiramatoZwo Δημοσ. 16 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2003 O god ti sygrotima ti stixoi kathe fora pou tous akouo ksekardizome sta gelia. Mono to kano mia euxi kapos leei ta alla eleossss!!!!!!!
WizeMan Δημοσ. 16 Ιουνίου 2003 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2003 Peiramatozwo gousta eine afta. to spathi tou nikiti dld den sou aresi?
PeiramatoZwo Δημοσ. 16 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2003 Na eimai eilikrinis oxi. Nomizo to noumero 5 eixe kali mousiki styl iron maiden alla eixe sfaksei toso polly ta fonitika kai oi stixoi itan kapos ... pou mono to no 2 kano mia euxi to apodextika. Safos einai gousta Wizeman alla genika den itan kai idiaitera apodektoi ... Emena exei pesei sta xeria mou to original cd kiolas!
WizeMan Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Εντάξει δίκιο έχεις, μου την σπάνε κι'όλας που είναι ψιλοεθνίκιστικοδεξιοί
LEFteriz Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Φάση έχουν εχω μερικά αλμπουμ τους κι ένα ψιλοκλειν live στη Σερβία μ θυμιζουν λιγο απο Maiden
Dreamstorm Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Oι δικοί μας επικούρες O Κατής και o malmsteen:p Δεν είναι άσχημοι πάντως, αλλά όχι και κάτι το ιδιαίτερο. Πάντως μια εποχή ακούγονταν πολύ. Κορυφαίες στιγμές τους τα : δόξα και τιμή, το σπαθί του νικητή,κάνω μια ευχή, άντε και το βάρβαρες φωνές για την ωραία μουσικούλα που έχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.