alan2 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Μετά απο αλλαγή σληρού δίσκου προσπάθεια εγκατάστασης windows και βγάλσιμο της PCIe κάρτας γραφικών νομίζω οτι υπάρχει πρόβλημα υλικού.Γινεται επανεκίννηση μολις πανε να ξεκινήσουν τα XP .Πως θα καταλάβω τί φταίει πρίν το στείλω για επισκευή;
xristosk Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 βάλε των δίσκο σε ένα άλλο μηχάνημα και τσέκαρε των με το hdsentinel, κατάφερες να περάσεις τα windows ή στο έκανε πάνω στην εγκατάσταση?
alan2 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 περασα τα xp, ηδη αγόρασα νέο σκληρό οπου και του τα πέρασα, αλλα ακόμα συνεχίζει κανει 95% περιπτώσεων επανεκίνηση
Sash21 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Την στιγμή που πάει να ξεκινήσει ο υπολογιστής πάτα F8, στις επιλογές διάλεξε αυτή που λέει απενεργοποίηση αυτόματης επανεκκίνησης..... Θα σου βγάλει μπλε οθόνη. Αυτό μας βοηθάει καλύτερα. Πριν το κάνεις αυτό για πες μου μήπως είχες IDE δίσκο, και τον άλλαξες με SATA?
alan2 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Είχα Ide ton αλλαξα με ide ...to F8 βγαζει ενα menou "Please select boot device"
Sash21 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 επιλέγεις τον δίσκο και ξαναπατάς F8 για να σου βγάλει τις επιλογές εκκίνησης των Windows
alan2 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Στο μενού που ρωτάει αν θα ξεκινήσουν τα win ΧΡ σε safe η normal πατησα F8 και στο νεο μενου επελεξα boot logging. Tώρα γράφω στο PC αυτό. Καταγράφει κάτι? Βλέπω οτι το φωτάκι του δίσκου είναι μισοανοιχτό συνέχεια. Τέλος δεν βλέπω επιλογή stand by στο turn off computer είναι σκιασμένη για κάποιο λόγο. Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2012 από alan2
alan2 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Πρόβλημα με ACPI πρέπει να είναι. Γιατι οταν παω να εγκαταστήσω windows 7 This computer is not compliant with the Advanced Configuration and Power Interface (ACPI) standard. Windows must be installed onto a computer that supports ACPI. Contact your computer manufacturer for a BIOS update or install Windows on an ACPI-compliant computer. ενω στο bios είναι ενεργοποιημένο. Μπορώ να κάνω κάτι? Πώς γίνεται update το ACPI? Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2012 από alan2
alan2 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Επιμένει το πρόβλημα με τις επανεκκινήσεις στο booting. Δεν ξερω αν είναι μόνο το ACPI που φταίει (αν ειναι αυτο θελω αλλη μητρική?) πάντως το τροφοδοτικό δεν νομίζω να είναι γιατι η επανεκκίνηση συμβαίνει πάντα με το ξεκίνημα των windows σε normal mode, (αν γίνει ομως κανονική η εκκίνηση των XP δεν υπάρχει αλλο reset).Το safe mode λειτουργεί, αλλα χωρίς ηχο κλπ...
Sash21 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δοκίμασε αυτό που σου είπα και πριν. Εκκίνηση σε λειτουργίας απενεργοποίησης της αυτόματης επανεκκίνησης. Λογικά θα σου βγάλει μπλέ οθόνη. Αυτό βοηθάει καλύτερα για να σου πω.
alan2 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δεν μου λεει κατι αυτό που λές αγγλικά XP έχω,αν θες το γράφεις στα αγγλικά? με το F8 δεν μου βγάζει κατι τέτοιο, παρα μενού με τους δίσκους να διαλέξω απο που θα ξεκινήσει το pc. A εννοείς αφού ξεκινήσουν να φορτώνουν τα ΧΡ, F8 αν το πετυχω...
alan2 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 η μπλε οθονη πεταει page fault in non paged area
Sash21 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Αυτό το σφάλμα συνήθως αφορά τις μνήμες. Τις έχεις πειράξει καθόλου μετά την αλλαγή δίσκου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα