Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά απο αλλαγή σληρού δίσκου προσπάθεια εγκατάστασης windows και βγάλσιμο της PCIe κάρτας γραφικών νομίζω οτι υπάρχει πρόβλημα υλικού.Γινεται επανεκίννηση μολις πανε να ξεκινήσουν τα XP .Πως θα καταλάβω τί φταίει πρίν το στείλω για επισκευή;

Δημοσ.

βάλε των δίσκο σε ένα άλλο μηχάνημα και τσέκαρε των με το hdsentinel, κατάφερες να περάσεις τα windows ή στο έκανε πάνω στην εγκατάσταση?

Δημοσ.

περασα τα xp, ηδη αγόρασα νέο σκληρό οπου και του τα πέρασα, αλλα ακόμα συνεχίζει κανει 95% περιπτώσεων επανεκίνηση

Δημοσ.

Την στιγμή που πάει να ξεκινήσει ο υπολογιστής πάτα F8, στις επιλογές διάλεξε αυτή που λέει απενεργοποίηση αυτόματης επανεκκίνησης.....

Θα σου βγάλει μπλε οθόνη.

Αυτό μας βοηθάει καλύτερα.

Πριν το κάνεις αυτό για πες μου μήπως είχες IDE δίσκο, και τον άλλαξες με SATA?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο μενού που ρωτάει αν θα ξεκινήσουν τα win ΧΡ σε safe η normal πατησα F8 και στο νεο μενου επελεξα boot logging. Tώρα γράφω στο PC αυτό. Καταγράφει κάτι? Βλέπω οτι το φωτάκι του δίσκου είναι μισοανοιχτό συνέχεια. Τέλος δεν βλέπω επιλογή stand by στο turn off computer είναι σκιασμένη για κάποιο λόγο.

Επεξ/σία από alan2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρόβλημα με ACPI πρέπει να είναι.

Γιατι οταν παω να εγκαταστήσω windows 7

This computer is not compliant with the Advanced Configuration and Power Interface (ACPI) standard. Windows must be installed onto a computer that supports ACPI. Contact your computer manufacturer for a BIOS update or install Windows on an ACPI-compliant computer.

ενω στο bios είναι ενεργοποιημένο.

Μπορώ να κάνω κάτι? Πώς γίνεται update το ACPI?

Επεξ/σία από alan2
Δημοσ.

Επιμένει το πρόβλημα με τις επανεκκινήσεις στο booting. Δεν ξερω αν είναι μόνο το ACPI που φταίει

(αν ειναι αυτο θελω αλλη μητρική?)

πάντως το τροφοδοτικό δεν νομίζω να είναι γιατι η επανεκκίνηση συμβαίνει πάντα με το ξεκίνημα των windows σε normal mode, (αν γίνει ομως κανονική η εκκίνηση των XP δεν υπάρχει αλλο reset).Το safe mode λειτουργεί, αλλα χωρίς ηχο κλπ...

Δημοσ.

Δοκίμασε αυτό που σου είπα και πριν.

Εκκίνηση σε λειτουργίας απενεργοποίησης της αυτόματης επανεκκίνησης. Λογικά θα σου βγάλει μπλέ οθόνη.

Αυτό βοηθάει καλύτερα για να σου πω.

Δημοσ.

Δεν μου λεει κατι αυτό που λές αγγλικά XP έχω,αν θες το γράφεις στα αγγλικά? με το F8 δεν μου βγάζει κατι τέτοιο, παρα μενού με τους δίσκους να διαλέξω απο που θα ξεκινήσει το pc.

A εννοείς αφού ξεκινήσουν να φορτώνουν τα ΧΡ, F8 αν το πετυχω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...