Dexterpap Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Καλησπερα παιδια, εχω ενα netbook acer aspire one και εχει χαλασει ο σκληρος και θελω να αγορασω καινουργιο με χωρητικοτητα 320 GB. Και μπορω να διαθεσω μεχρι 80 ευρω. Βρηκα αυτον εδω http://www.multirama.gr/products/product?pid=0380660&catid=020801 και θα ηθελα τη γνωμη σας, και αν μπορειτε να προτεινεται καποιον αλλον; Ευχαριστω προκαταβολικα για το χρονο σας.
Xristaras12 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 http://www.e-shop.gr...l?id=PER.303029 κατι φτηνοτερο που βρηκα με μια γρηγορη αναζητηση.Το θεμα ειναι βεβαια να τον εχει το eshop Κ να μην περιμενεις κανενα μηνα :Ρ η καλυτερη λυση θα ηταν καποιος ssd βεβαια ειτε καποιος δισκος στις 7200 στροφες ωστε να δεις διαφορα...
Dexterpap Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Αρχικα ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. Που λες θα δω αμα τον εχουνε ειναι και λιγο πιο φθηνος απο αυτον που βρηκα και πανω κατω τα ιδια χαρακτηριστικα , αλλα για ssd εκει ανεβαινει το budget αν και οντως πολυ καλυτεροι σε επιδοσεις.
Xristaras12 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 πιστευω το καλυτερο ψαξιμο ειναι στο σκρουτζ. σχετικα ολοι οι 5400 κυμαινονται στις ιδιες επιδοσεις ισως με ελαχιστες εξαιρεσεις στα max read/write μιας και σε καμια περιπτωση δεν ξεπερνανε τα 80ΜΒ/s επειδη προσωπικα απο seagate εχω καει 3 φορες γ αυτο σου εστειλα κατι σε WD(5 δισκοι WD δουλεουν κομπλε και οι 2 μαλιστα απο το 2007 χωρις κανενα θεμα-βεβαια θα μου πεις συμβαινουν αυτα οκ)
Dexterpap Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Ναι ενταξει ειναι που θα τυχεις και εγω γενικα WD προτιμω αλλα και η seagate εχει καλο ονομα στους σκληρους απο τα λιγα που ξερω παρολα αυτα και ο σκληρος που μου χαλασε seagate ηταν. Στο σκρουτζ δεν εψαξα, σωστος. Και παλι σε ευχαριστω πολυ. 1
dimoskoutr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Με 80 ευρώ βρίσκεις ssd 120gb μια χαρά. Εκτός αν χρειάζεσαι μεγαλύτερη χωρητικότητα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα