Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας παιδιά. Θα ήθελα να συνδέσω 2 διαφορετικά laptop (ασύρματα) σε ένα δίκτυο ασφαλές vpn. πως μπορώ να το πετύχω. το εχω προσπαθήσει αρκετα χωρίς αποτέλεσμα. ευχαριστω.

Δημοσ.

τελικά ειναι πιο περίπλοκο από ότι φανταζόμουν. υπάρχει κάτι πιο απλό ώστε να συνδέσω 2 υπολογιστές μεταξύ τους ασύρματα?

δηλαδή το ενα pc να δουλεύει ως server και το άλλο ως client

Δημοσ.

Θέλω να συνδεσω αυτούς τους 2 υπολογιστές ώστε να ανταλλάσσω δεδομένα τα οποία θα περνάνε απαρατήρητα από το δίκτυο.

Δημοσ.

οταν λες απαρατηρητα φανταζομαι εννοεις κρυπτογραφημενα, ωστε ακομη κι αν καποιος κανει capture πακετα, να μην καταλαβαινει τι ειναι. σωστα;

Δημοσ.

οταν λες απαρατηρητα φανταζομαι εννοεις κρυπτογραφημενα, ωστε ακομη κι αν καποιος κανει capture πακετα, να μην καταλαβαινει τι ειναι. σωστα;

Ακριβώς. Μέσα σε ένα δίκτυο το οποίο έχει και πρόσβαση στο ίντερνετ,Θέλω 2 συγκεκριμένοι υπολογιστές, να έχουν μια δική τους σύνδεση ώστε να ανταλλάσσουν κρυπτογραφημένα αρχεία μεταξύ τους. (ασύρματο δίκτυο)

Δημοσ.

sFTP server τότε. vsftpd από εμένα αν και να ξέρεις πρέπει να έχεις Linux στο pc-server.

θέλω να υπάρχει κάποιο δίκτυο το οποιο να συνδέομαι όποτε θελω. δηλαδή να ειμαι συνδεδεμένος σε ενα οικιακό δίκτυο με 5 υπολογιστές. αλλα στο αλλο δίκτυο να ειναι συνδεδεμένοι μονο οι 2 (ασύρματα)

να τονίσω οτI θελω να γινει αυτο σε WINDOWS

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...