Traktor Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Για σας παιδιά. Θα ήθελα να συνδέσω 2 διαφορετικά laptop (ασύρματα) σε ένα δίκτυο ασφαλές vpn. πως μπορώ να το πετύχω. το εχω προσπαθήσει αρκετα χωρίς αποτέλεσμα. ευχαριστω.
SpirosLouis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Για διάβασε εδώ --> http://parabing.com/2011/07/10/build-your-own-openvpn-home-server-in-7-easy-steps/
Traktor Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 τελικά ειναι πιο περίπλοκο από ότι φανταζόμουν. υπάρχει κάτι πιο απλό ώστε να συνδέσω 2 υπολογιστές μεταξύ τους ασύρματα? δηλαδή το ενα pc να δουλεύει ως server και το άλλο ως client
poulinos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 τι θες να κανεις μεταξυ αυτων των δυο Pc για να καταλαβουμε καλυτερα μπας και σου προτεινουμε κατι αλλο.
Traktor Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Θέλω να συνδεσω αυτούς τους 2 υπολογιστές ώστε να ανταλλάσσω δεδομένα τα οποία θα περνάνε απαρατήρητα από το δίκτυο.
Rabican Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 οταν λες απαρατηρητα φανταζομαι εννοεις κρυπτογραφημενα, ωστε ακομη κι αν καποιος κανει capture πακετα, να μην καταλαβαινει τι ειναι. σωστα;
Traktor Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 οταν λες απαρατηρητα φανταζομαι εννοεις κρυπτογραφημενα, ωστε ακομη κι αν καποιος κανει capture πακετα, να μην καταλαβαινει τι ειναι. σωστα; Ακριβώς. Μέσα σε ένα δίκτυο το οποίο έχει και πρόσβαση στο ίντερνετ,Θέλω 2 συγκεκριμένοι υπολογιστές, να έχουν μια δική τους σύνδεση ώστε να ανταλλάσσουν κρυπτογραφημένα αρχεία μεταξύ τους. (ασύρματο δίκτυο)
SpirosLouis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 sFTP server τότε. vsftpd από εμένα αν και να ξέρεις πρέπει να έχεις Linux στο pc-server.
Traktor Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 sFTP server τότε. vsftpd από εμένα αν και να ξέρεις πρέπει να έχεις Linux στο pc-server. θέλω να υπάρχει κάποιο δίκτυο το οποιο να συνδέομαι όποτε θελω. δηλαδή να ειμαι συνδεδεμένος σε ενα οικιακό δίκτυο με 5 υπολογιστές. αλλα στο αλλο δίκτυο να ειναι συνδεδεμένοι μονο οι 2 (ασύρματα) να τονίσω οτI θελω να γινει αυτο σε WINDOWS
poulinos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 για ψαξε για το cisco vpn server και cisco vpn client να δεις αν σου κανει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα