JUST-GAMER Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Έχω κλασικά κάποιες απορίες όσο αφορά τους ssd δίσκους πριν προβώ σε αγορά κάποιου. Και ξεκινάω: 01. Ποια μάρκα είναι από τις καλύτερες και γιατί? 02. Όταν κάνεις firmware update χάνεις ότι έχει μέσα ο δίσκος ssd? 03. Υπάρχει περίπτωση κάποιος ssd δίσκος να έχει ασυμβατότητα με κάποια μητρική ή λαπτοπ? 04. Αν κατά λάθος κάνεις ανασυγκρότηση δίσκου θα έχεις θέμα? 05. Όσο αφορά τις ώρες λειτουργίας που έχουν αν τις φτάσει τότε απλά δεν δουλεύει ο δίσκος? 06. Όσο αφορά τις τεχνολογίες των ssd δίσκων απ' ότι είχα διαβάζει παλιότερα υπήρχαν slc και mlc αλλά δεν ξέρω τα συν και μείον τις κάθε τεχνολογίας και αν υπάρχουν ακόμα. 07. Αν πάρω έναν ssd sata3 και το βάλω σε ένα laptop που έχει sata2 δεν θα έχω κάποιο θέμα έτσι απλά ο δίσκος θα δουλεύει σαν sata2 και όχι σαν sata3 έτσι δεν είναι? 08. Έχει κάποιος από εσάς προσωπική πείρα από κάποιον ssd? Αν ναι από ποιον και τι εντυπώσεις έχει από αυτόν? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.
dimoskoutr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 01 Όλες μια χαρά μάρκες είναι απλά κατά τη γνώμη μου αν δεν υπάρχει οικονομικό θέμα προτίμησε αυτούς που έχουν 5 χρόνια εγγύηση. 02 Όχι εκτός και αν το λέει συγκεκριμένα ο κατασκευαστής. 03 Δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια περίπτωση εκτός αν η μητρική δεν έχει καθόλου sata. 04 Δεν θα έχεις κάποιο ιδιαίτερο θέμα απλά δεν είναι καλό για την υγεία του δίσκου. Τώρα αν γίνεται κατ' επανάληψη δεν ξέρω τι θα μπορούσε να προκύψει. Γι αυτό απενεργοποιούμε το εβδομαδιαίο defragmentation στα windows. 07 Σωστός 08 Έχω τον intel 330 120gb και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ταχύτητά του. Δεν τον έχω πάρα πολύ καιρό για να σου πω για την αξιοπιστία του αλλά ως τώρα δεν έχει κάνει κιχ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα