ρεσπεψτ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Καλησπερα,εχω βαρεθει λοιπον να κουβαλαω 2 κινητα.... σε 2καρτο ''μαρκας'' δεν βρικα κατι που να με καλυπτει... κατι τετοιο θα αξιζε?? μονο καφε λεει οτι δεν κανει!!!! Site: ΛΙΝΚ Κριτηρια: οθονη> 3΄΄ ,2καρτο,καμερα τουλαχιστον 5 , kai android..... περιμενω γνωμες Ευχαριστω!
genious1 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 γνωμη μου, ποτε κινεζικα για ΚΑΝΕΝΑΝ λογο την ειχα πατισει με κινεζικα κινητα και ξερω!!!
ρεσπεψτ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 απλα υπαρχουν κινεζικα και κινεζικα...προσωπικα εχω το νεο ν ...και αυτο κινεζικο ειναι αλλα με πιστοποιηση σονι.... γενικοτερα δεν ειμαι αυτης της αποψης αλλα δεν εχω δοκιμασει και αλλο κινεζικο για να μπορω να τεκμηριωσω...
kostas_dr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Πράγματι υπάρχουν μοντέλα γνωστών εταιρειών που κατασκευάζονται στην Κίνα, και υπάρχουν και τα "Κινέζικα" που εννοεί ο genius. Συμφωνώ μαζί του. Μακριά απο τέτοια τηλέφωνα. 1
apostol1s Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Μια χαρα ειναι τα κινεζικα.φιλος αγορασε iphone ιδιο εξωτερικα με το γνησιο το οποιο τρεχει android.εκτος του οτι ηταν ιδιο και δεν καταλαβαινεις εαν ειναι αντιγραφη η οχι πολλα απο τα χαρακτηριστικα ηταν ιδια οπως η καμερα.απλως θελει ψαξιμο γιατι παιζουν πολλα iphone τα οποια διαφερουν εσωτερικα σε μνημη,επεξεργαστη,καμερα... Sent from my iPhone using Insomnia
Jason 93 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δες το samsung galaxy y duos Παρα πολυ κακη οθονη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα