DeVisseR Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Μου το εκανε και σε εμενα αυτο που λες chek2fire.Αλλα καπως το εκανα απλα το αποτελεσμα ηταν να παιξω για καμια εβδομαδα online και μετα δεν μπορουσα να μπω καθολου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω τωρα πηρα πρεφα οτι βγηκε το DIRT 2 ... Αυτες τις μερες θα το δοκιμασω ... Το GRID 1 ηταν οτι καλυτερο και πιο ρεαλιστικο εχω παιξει σε racing ... Μετα απο αυτο δε μπορουσα να παιξω καποιο αλλο ... Ολα τα αλλα μου εμοιαζαν ψευτικα ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntonisKo Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω τωρα πηρα πρεφα οτι βγηκε το DIRT 2 ... Αυτες τις μερες θα το δοκιμασω ... Το GRID 1 ηταν οτι καλυτερο και πιο ρεαλιστικο εχω παιξει σε racing ... Μετα απο αυτο δε μπορουσα να παιξω καποιο αλλο ... Ολα τα αλλα μου εμοιαζαν ψευτικα ... Δεν θα πρέπει να έχεις παίξει και πολλά, ε? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Αποφάσισα να το βάλω και 'γω, να σπάσει λίγο το κλίμα.. Εϊδα αυτό που δεν είχα δει ως τώρα, διαφήμιση Intel HD Graphics, lmao..Και στα options είδα 2 επιλογές που θέλει Intel για να ενεργοποιηθούν.. Κατά τα άλλα μια χαρά παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntonisKo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Το τελείωσα χθες. Αν εξαιρέσει κανείς τα όμορφα γραφικά, όλα τα υπόλοιπα είναι.. Πολύ κατώτερο από το πρώτο στο Gameplay. Δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις sequel, αλλά τελικά νομίζω οτι πρέπει να ασχολούμαστε μόνο με τα ''πρώτα'' της κάθε σειράς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeVisseR Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Ετσι φαινεται Αντονη.Τα πρωτα games ισως να ειναι και τα καλυτερα..(λιγο ασχετο)Αν και μου ηρθε φλασια το nfs underground πιστευω εκει το 2 ηταν καλυτερο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasillis17 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 μπορω να παιξω με joystick?εχει δοκιμασει καποιος υπαρχει καποια ρυθμυσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Αν και το είχα εγκατεστημένο από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας έχω αρχίσει τον τελευταίο να παίζω καθημερινά. Μια και έχω παίξει και το πρώτο μπορώ να πω ότι είναι ισάξιο με τον πρώτο game της σειράς ιδίως στο online κομμάτι αν και εκεί έχουν βγάλει το τρελό dmg που έπαιζε στα αμάξια αλλά παραμένει γενικά το dmg από τα πολλά τρακαρίσματα και έχει έντονο ενδιαφέρων. Να πω ότι παίζω κυρίως online όπως και στο πρώτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeVisseR Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 μπορω να παιξω με joystick?εχει δοκιμασει καποιος υπαρχει καποια ρυθμυσει? Δεν θελει ρυθμιση εγω το επαιξα με logitech gamepad και ολα ηταν κομπλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alentaz Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 καλησπερα εγω ενα προβληματακι με το grid2 το εκανα install και ωταν παω να το τρεξω μου βγαζειgrid2.exe -το σημειο εισαγωγης δεν βρεθηκε(το σημειο εισαγωγης_except_handler4_common της διαδικασιας δεν ηταν δυνατο να εντοπιστει στην βιβλιοθηκη δυναμικηςσυνδεσης msvcrt.dll.)καμια βοηθειασας ευχαριστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?msvcrt δοκιμασε να το κατεβασεις απο δω και βαλτο στον φακελο εγκαταστασης του παιχνιδιου και πες μας.. Y,Γ. ΘΑ πατησεις κατω την επιλογη που γραφει ''download zip-file'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alentaz Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 το ιδιο βγαζει.υπηρχε το μεσα στο φακελο το αρχειο msvcrt.dll το εκανα αντικατασταση αλλα τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 δοκιμασε αλλο κρακ με κανενα update,και αν παλι τα ιδια καντο unistall και μετα ξανα install Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alentaz Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 οκ σε ευχαριστο θα το κανω και ελπιζω να πετυχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alentaz Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 τιποτα τα ιδια εκανα unistall και παλι install αλλα τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα