Προς το περιεχόμενο

GRID 2

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προφανως οταν εγραψαν το παιχνιδι, προσθεσαν αυτη τη θολουρα για να κρυψουν τη ελληψη λεπτομεριας στο dashboard του αυτοκινητου (παρ'ολα αυτα εχει γινει καποιος σχεδιασμος του εσωτερικου. φαινεται και απο την εξω καμερα)

Το κακι κομματι του mod ειναι οτι λογικα αν βγαλουν τη θολουρα θα βγουν στην επιφανεια πολλα πολυγωνα και χαζοπιξελιασμενα σημεια και ισως αν βγαλουν το blur απο το cockpit view να χαθει εντελως. Το βλεπω λιγο δυσκολο να αφαιρεθει μονο εσωτερικα.

Περιμενουμε ομως. Το παιχνιδι ειναι προσφατο αν και τα τυπακια ειχαν ξεκινησει πριν το release. 

Τα περισσοτερα βιντεο παντως δειχνουν το mod που ο οδηγος δεν εχεις χερια. Καποιος το πηρε και στην ουσια ζουμαρε στο τιμονι για να δειχνει απο το πανω μισο και πανω. Καλο αλλα φανταζομαι θα ειναι πολυ κοντα για να ειναι ρεαλιστικο. Τελειωνω τον καφε και θα ψαξω να δω τι υπαρχει για κατεβασμα.

Μολις περασα ενα mod. Τελικα το εχουν αφαιρεσει (απο το συγκεκριμενο) το motion blur. Παρτε ενα δειγμα να δειτε ποσο χαλια ειναι:   :P

Το παιχνιδι τρεχει σε 1920*1080@Ultra. Η φωτογραφιες ειναι αλλαγμενες σε αναλυση λογω μεγεθους.

grid2_avx2013-06-2311-26-11-11_zps346873

grid2_avx2013-06-2311-26-53-91_zps5a0dbe

Και εδω το τρακαρα αρκετα για να δω αν οντως φαινεται μεσα απο το cockpit η ζημια.

grid2_avx2013-06-2311-29-25-10_zps0cf1bf

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι ειναι πιο ωραιο. Αυτο εχω βαλει και τελικα δε νομιζω να υπαρχει αλλο. Απο γραφικα παντως μαπα. Τουλαχιστον φαινεται να εχουν ορεξη...

Ναι ειναι πιο ωραιο. Αυτο εχω βαλει και τελικα δε νομιζω να υπαρχει αλλο. Απο γραφικα παντως μαπα. Τουλαχιστον φαινεται να εχουν ορεξη...

Ας ελπίσουμε σε κάτι καλύτερο γιατί χωρίς cockpit εγώ προσωπικά δεν την παλεύω...

• Like 2

Ας ελπίσουμε σε κάτι καλύτερο γιατί χωρίς cockpit εγώ προσωπικά δεν την παλεύω...

Και εμενα δε μου αρεσει καθολου. Μεχρι τωρα, ζητημα να εχω παιξει μια ωρα. Μου αρεσει παντως που η Codemasters αφερει το cockpit view επειδη και καλα δε το χρησιμοποιει κανενας και την επομενη μερα, ο κοσμος κανει κρα για mod.

Δεν είναι πολύ χαλια το μοντέλο οδήγησης πλέον? Νομίζω στο Grid 1 ήταν πιο ρεαλιστικά τα πράγματα. Τώρα τα αμάξια ή θα πηγαίνουν σαν τραίνα, η θα τρέχεις να τα μαζεύεις από μάντρες. Καμία ενδιάμεση κατάσταση.

• Like 2

Ωραιο ειναι το πατημα που εχουν τα αυτοκινητα. Σιγουρα δεν ειναι Grid 1 αλλα φερνει πολυ σε Dirt Showdown το οποιο το καταευχαριστηθηκα. Αν θα θελα κατι καλο παντως δε θα κοιταγα ουτε το πρωτο grid ουτε το δευτερο.Για αυτο που ειναι δηλαδη (arcade) μια χαρα ειναι. :)

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι στο 2 η codemaster αλλαξε ολοκληρωτικα την οδηγηση. Mια χαρα ηταν στο 1 ποιο ρεαλιστικο.Το Drift ηταν αψογο τωρα ειναι λες και παιζεις need for speed hot persuit 2 λιγο φρενο full γκαζι και κανεις <<Drift>>

To drift στο 2 είναι σκέτη κοροΐδία.

Θυμάμαι στο 1, ειδικά online, όλη την πίστα ένα τεράστιο drift την έκανα. Ή το freestyle στις πόλεις..

• 1 μήνα μετά...

Καλησπερα...το grid 2 μολις το ανοιγω στο συστημα της υπογραφης..μου δειχνει το λογοτυπο grid και μετα κολλαει...μηπως ξερετε τι μπορω να κανω???

• 2 εβδομάδες αργότερα...

και οι δικές μου εντυπώσεις σε σχέση πάντα με το grid 1 είναι χλιαρές. δεν λέω πολύ καλό racing game με αρκετά εντυπωσιακές πίστες αλλά αυτό με το dmg με έχει χαλάσει πολύ. Στο πρώτο το αμάξι σου έβγαινε στην κυριολεξία τελείως εκτός και απλά δεν μπορούσες να παίξεις μετά. 

Στο online που το είχα λιώσει το πρώτο ήταν ανεπανάληπτη εμπειρία το dmg του. Καλό είναι το game σε γενικές γραμμές αλλά δεν συγκρίνεται με τπτ με το πρώτο και με την αίσθηση που σου άφηνε.

Μου έχει βγάλει και ένα πολύ παράξενο bug όπου δεν μπορώ να κάν λογαριασμό στο online account γιατί απλά δεν μπορώ να γράψω τπτ από το keyboard in game. Δεν ξέρω τι μλκ είναι αυτή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...