kosegdit Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 ειναι πιο πολυ arcade. Δεν εχει καμια σχεση στην οδικη συμπεριφορα με το grid 1. Εδω τρεχει τρακαρεις σε εναν τοιχο και εισαι οκ. Στο 1 πχ ειχε βγει το αυτοκινητο νοκ αουτ Δεν έχω παίξει το Grid 1, αλλά ποιος είπε ότι σε αυτό πέφτεις σε ένα τοίχο και είσαι ok; Βάλε το damage να μην είναι οπτικό, και θα δεις ότι μόνο ok δεν είσαι. Έχω παρατηρήσει το αυτοκίνητο να πηγαίνει πολύ πιο αργά, όταν του έβγαλα τα μάτια. Επίσης να στρίβει μόνο του, και όταν θες να μην στρίβει με τίποτα.
neokosmitis13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 ειναι πιο πολυ arcade. Δεν εχει καμια σχεση στην οδικη συμπεριφορα με το grid 1. Εδω τρεχει τρακαρεις σε εναν τοιχο και εισαι οκ. Στο 1 πχ ειχε βγει το αυτοκινητο νοκ αουτ εισαι σιγουρος οτι παιζεις το grid 2? :/ γτ εγω και λιγο να τρακαρω ολο και καμια πορτα θα μου βουλιαξει/ θα σπασει προφυλακτηρας κτλπ κτλπ τκλπ.και το χειροτερο που εχω πετυχει και ακομα να προχωρα το αμαξι ειναι να ειμαι με 3 τροχους,ο αλλος εσπασε σε συγκρουση
gavros10 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Σε σχεση με το grid 1 παντα... Ενταξει εχει επιφανειακες ζημιες και στην χειροτερη στριβει απο την μια πλευρα. Αλλα και παλι, ειναι ουτοπικο σε σχεση με το 1.
JohnVani18 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Έχει κανένας άλλος πρόβλημα στους endurance αγώνες? Το framerate πέφτει υπερβολλικά πολύ (25 στην καλύτερη) ενώ στους υπόλοιπους έχω 60+.
fever25 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Τελικά μόνο εμένα έχει ψιλοαπογοητεύσει το συγκεκριμένο παιχνίδι;
GFrame Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) https://www.youtube.com/watch?v=QNpHwOFX6TA Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2013 από GFrame
devill0 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 παιδες μου εφερε ο θειος το παιχνιδι,το εκανα κανονικα instal αλλα δεν ανοιγει καν..τι να κανω..?
Caiden Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 To crack το εχεις περασει? Δοκιμασε να το τρεξεις ως διαχειριστης μηπως ξεκινησει.
fever25 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει πώς στο καλό πάμε σε online αγώνες; Πηγαίνω από το μενού στην κατάλληλη καρτέλα, βλέπω άλλους χρήστες ΑΛΛΑ δεν μου δίνει επιλογή να ξεκινήσω τον αγώνα... Τί κάνω λάθος; Τελικά κανείς να με βοηθήσει υπάρχει....????
qsis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 εχεις essentials ? πηγαινε στο quarantine και κανε allow τον "ιο"
devill0 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) To crack το εχεις περασει? Δοκιμασε να το τρεξεις ως διαχειριστης μηπως ξεκινησει. Ναι το εχω περασει.. εχεις essentials ? πηγαινε στο quarantine και κανε allow τον "ιο" ναι το essential εχω.. edit:τελικα καταφερα να το ανοιξω αλλα εχω αλλο προβλημα,παιζει μονο window mode και οταν παταω alt+enter κολλαει edit: το ελυσα και αυτο..καλο καψιμο τωρα Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2013 από devill0
evoracing Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Παιδιά καλησπέρα.... Δεν μπορώ να κάνω save στο Grid 2. Τρέχω την πρώτη πίστα και μου βγάζει αυτό: πολύ fun το game έπαιξα split screen σε 2 monitor με φίλο μου (με το online ο θείος δεν τα πάει καλά) Παίζει να μας άκουσε όλη η γειτονιά τις φωνές μας και τα χαχανητά εντωμεταξύ το καλό είναι ότι δεν γυριζαμε γύρο-γυρο στην πίστα μόνοι μας αλλά έχει επιλογή και για ΑΙ και με επίπεδο δυσκολίας τρελή φάση Χαχα!! όχι ρε φίλε XD.... Ρε θα σε χρειαστώ εσένα
Caiden Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 edit: το ελυσα και αυτο..καλο καψιμο τωρα Πες μια πως το καταφερες γιατι εχω και εγω το ιδιο προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα