vasiliosa Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα σε όλους, δε γνωρίζω εάν έχει αναρτηθεί παρόμοιο θέμα, αλλά θα ήθελα να θέσω το εξής ερώτημα: Ποιό είναι το πιο φτηνό Anroid Phone με 1GB Ram ? Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ ένα Sony Ericsson Live With Walkman με Android 4.0.3 Το πρόβλημά μου είναι ότι έχει 512ΜΒ ram εκ των οποίων μένουν 340ΜΒ επειδή τα υπόλοιπα είναι system reserved. Οι απαιτήσεις μου όμως έχουν αυξηθεί και δέ με καλύπτει λειτουργικά το να έχω 340ΜΒ ram. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
panakart Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Αν θες android σου προτεινο Samsung Galaxy Nexus. Πολυ ομορφο τηλεφωνο με καλα τεχνικα χαρακτηριστηκα και το πιο σημαντικο εχεις πολυ καλη υποστιρηξη. Αν σε ενδιαφερουν και αλλα λειτουργικα τοτε σου λες να περιμενεις τα windows phone 8 με τα οποια δεν θα εχεις κανενα προβλημα με τις απαιτησεις σου σε ram γιατι απλουστατα δεν κολανε πουθενα.
vasiliosa Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Αν θες android σου προτεινο Samsung Galaxy Nexus. Πολυ ομορφο τηλεφωνο με καλα τεχνικα χαρακτηριστηκα και το πιο σημαντικο εχεις πολυ καλη υποστιρηξη. Αν σε ενδιαφερουν και αλλα λειτουργικα τοτε σου λες να περιμενεις τα windows phone 8 με τα οποια δεν θα εχεις κανενα προβλημα με τις απαιτησεις σου σε ram γιατι απλουστατα δεν κολανε πουθενα. Σ'ευχαριστώ για την απάντησή σου. Οι βασικές παράμετροι είναι : Android Phone, 1GB Ram, φτηνό. :mrgreen:
damastes Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 είσαι σίγουρος οτι θέλεις ram και οχι internal storage (εσωτερικό χώρο αποθήκευσης); ΟΤαν λες έχεις αυξημένες ανάγκες εννοείς την ταχύτητα κλπ ή οτι δεν έχεις χώρο να βάλεις ποιο πολλές εφαρμογές;
vasiliosa Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 είσαι σίγουρος οτι θέλεις ram και οχι internal storage (εσωτερικό χώρο αποθήκευσης); ΟΤαν λες έχεις αυξημένες ανάγκες εννοείς την ταχύτητα κλπ ή οτι δεν έχεις χώρο να βάλεις ποιο πολλές εφαρμογές; Σίγουρα είναι μικρό και το Internal Storage της συσκευής μου, αλλά αυτό που κάνει limit είναι το RAM usage.
oldnew Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Σίγουρα είναι μικρό και το Internal Storage της συσκευής μου' date=' αλλά αυτό που κάνει limit είναι το RAM usage.[/quote'] Ούτε εγω καταλαβαίνω τι limit βλέπεις με 512 ram. Και 0 ελεύθερα να βλέπεις, δεν υπάρχει πρόβλημα. Δουλεύει τελείως διαφορετικά απο ότι στα win. Και 5 giga ram να ειχες, το android θα προσπαθουσε να την καλύψει ολη και να αφήσει 0 ελεύθερα, γιατί αυτό ειναι το καλυτερο. Δε λεω ότι με 1 giga δε θα είσαι καλύτερα, απλα αμφιβάλω αν σου φταίει η μνημη για ότι limit βλέπεις. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
Meraklis56 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Αν θες android σου προτεινο Samsung Galaxy Nexus. Πολυ ομορφο τηλεφωνο με καλα τεχνικα χαρακτηριστηκα και το πιο σημαντικο εχεις πολυ καλη υποστιρηξη. Αν σε ενδιαφερουν και αλλα λειτουργικα τοτε σου λες να περιμενεις τα windows phone 8 με τα οποια δεν θα εχεις κανενα προβλημα με τις απαιτησεις σου σε ram γιατι απλουστατα δεν κολανε πουθενα. ε;απο που προκύπτει οτι ένα λειτουργικό δεν έχει απαιτήσεις στην RAM; θα πρότεινα Galaxy Nexus η One S.Το 2ο έχει καταπληκτικό επεξεργαστή,αλλά έχει χειρότερη οθόνη και υποστηρίξη
orlox Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Τα φτηνοτερα 1g ram ειναι τα lg prada στα 280 και το razr 299. Να ξερεις οτι το πραντα εχει μηδαμινη unofficial support και λογο lg μπορει να μην παρει ποτε η να αργησει πολυ η jelly. Κατα τα αλλα ειναι πολυ καλο κινητο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα