Προς το περιεχόμενο

Στις 29 Αυγούστου η παρουσίαση του νέου Galaxy Note

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Κι εγώ το ίδιο σκέφτηκα αλλά φίλος με GSII και μερικές ίδιες εφαρμογές με εμένα ισχυρίζεται ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα. Συγκεκριμένα η εφαρμογή maps της Google με το που την άνοιγα για να κάνω search κατά τη διάρκεια πληκτρολόγησης μου έσβηνε τη λέξη στο πεδίο και έπρεπε να ξαναγράψω από την αρχή.

Δεν λέω ότι ευθύνεται το Note σε θέμα hardware αλλά ίσως η ίδια η ICS firmware και το καταραμένο touchwiz UI. Ως γνωστόν κάθε κατασκευαστής όπως η Samsung κάνει παρεμβάσεις στον εκάστοτε κώδικα της Google για να τον ταιριάξει στη συσκευή (γι αυτό περιμένουμε και έξι μήνες μετά τα Nexus για update και αν).

Ίσως λοιπόν η Samsung να τα σκάτωσε με την firmware του Note.

Τέλος το ότι κάποιοι χρήστες δεν έχουν πρόβλημα δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει και πρόβλημα γενικότερα.

Με ποιο πληκτρολογιο εγραφες; Κατι τετοια τρελα μου τα εκανε μια πειραγμενη εκδοση του Swype που ειχα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπον το εχω απο τον Απριλη και του εχω περασει απειρες ρομ και δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα με restart κλπ η συσκευη πεταει απλα, τωρα αν μπορεσω και παρω το note 2 ελπιζω να βγει σε κανονικη τιμη και οχι στα ουρανεια επισης ελπιζω να μας αφησει η καλη κυβερνηση της χωρας γιατι καθε μηνα μας βγαζουν νεα μετρα οποτε μας κανουν λιγουλακι δυσκολη την αγορα νεας συσκευης.

• Like 1

ε

Η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται μια αναβαθμισούλα ιπποδύναμης και λογισμικού σε android 4.1.

ελπίζω να βγεί σύντομα η αναβάθμιση στο 4.1!αναμένουμε

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...