BlueNoize Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Καλημέρα, και απο εμενα ειπα να κανω και εγω το πρωτο μου ποστ σαν ολοκαινουριος member και ελπιζω να βρω καποια λυση στο προβλημα μου. Το προβλημα μου λοιπον ειναι το εξης. Εχω εναν εξωτερικο δισκο με μουσικη, και θελω κατα καποιο τροπο να την προστατεψω απο. Copy/Delete/Move και αλλα τετοια, δηλαδη αν πχ θελω να δωσω καπου τον δισκο μου αυτος που θα τον εχει να μην μπορει να κανει αντιγραφη τον αρχειων, Διαγραφη, και να μην μπορει να μετακινει τα αρχεια απο την αρχικη τους θεση παραδειγμα: να παρει ενα αρχειο/φακελο και να το μεταφερει σε καποια αλλη θεση/φακελο. Φυσικα ξερω οτι θα μπορει να κανει Format τον δισκο αλλα αυτο δεν με απασχολει διοτι τα αρχικα αρχεια θα τα εχω εγω οποτε με το φορματ αυτος δεν κερδιζει κατι γιατι πολυ απλα θα χασει τα αρχεια, Αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο ειναι να μην μπορει οπως ειπα και παραπανω να MHN μπορει να κανει: Copy τα αρχεια σε οποιονδηποτε υπολογιστη και αν συνδεσει το δισκο. Εχω ακουσει οτι υπαρχει καποιο 3d προγραμα που δινει αυτην την δυνατοτητα, δηλαδη το κανεις εγκατασταση στον δισκο που θελεις να προστατεψεις και βαζεις ενα Master Password για το προγραμα και μετα το κανεις HIDE μεσα στον δισκο ωστε να αποφυγεις την απεγκατασταση σε περιπτωση που καποιος το βρει του ζιταει το Password. Σας Ευχαριστω πολυ εκ τον προτερων.
washcloud Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 "3D πρόγραμμα"........; Κατά τ' άλλα, υπάρχουν χίλιοι-δυο τρόποι να "αντιγράψει" κανείς αρχεία (ακόμα δηλαδή κι αν είναι "read only"), εφ' όσον έχει πρόσβαση για αναπαραγωγή τους (να τα "παίξει", δηλαδή, πχ τα audio αρχεία). Δεν ζητάς κάτι εφικτό. To μόνο που μπορείς να κατορθώσεις (αλλά δεν νομίζω πως είναι αυτό το ζητούμενο) είναι να μην έχει κάποιος πρόσβαση είτε στον δίσκο, είτε σε επι μέρους φακέλους/αρχεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα