liopyr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Wtf, είναι σίγουρο πως το οινόπνευμα αφού εξατμιστεί (μερικά δευτερόλεπτα θέλει) δε προκαλεί βλάβες σε κυκλώματα, έχω ..λούσει ακόμα και μητρικές. Ποιο keyboard είναι;
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Wtf, είναι σίγουρο πως το οινόπνευμα αφού εξατμιστεί (μερικά δευτερόλεπτα θέλει) δε προκαλεί βλάβες σε κυκλώματα, έχω ..λούσει ακόμα και μητρικές. Ποιο keyboard είναι; Όταν δεν υπάρχει καθόλου ρεύμα,δυστυχώς είχε την μπαταρία..
Commendatore Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Όταν δεν υπάρχει καθόλου ρεύμα,δυστυχώς είχε την μπαταρία.. Δηλ, πιστεύεις πως το έκαψα εξαιτίας της μπαταρίας? Να μην ξαναπροσπαθήσω? Wtf, είναι σίγουρο πως το οινόπνευμα αφού εξατμιστεί (μερικά δευτερόλεπτα θέλει) δε προκαλεί βλάβες σε κυκλώματα, έχω ..λούσει ακόμα και μητρικές. Ποιο keyboard είναι; Logitech K750
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Ναι για να καεί πρέπει να έχει βρεγμένο ρεύμα οπότε η από την μπαταρία έγινε,η το σύνδεσες πριν στεγνώσει καλά εσωτερικά.Το καθαρό οινόπνευμα εξατμίζεται 99% εκτός αν έβαλες κάτι λοσιόν με οινόπνευμα η μπλε που έχουν και άλλες προσμίξεις μέσα..
Commendatore Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Ναι για να καεί πρέπει να έχει βρεγμένο ρεύμα οπότε η από την μπαταρία έγινε,η το σύνδεσες πριν στεγνώσει καλά εσωτερικά.Το καθαρό οινόπνευμα εξατμίζεται 99% εκτός αν έβαλες κάτι λοσιόν με οινόπνευμα η μπλε που έχουν και άλλες προσμίξεις μέσα.. Καθαρό οινόπνευμα 95 βαθμών έβαλα, αλλά ομολογώ πως δεν έβγαλα τη μπαταρία θεωρώντας πως από τη στιγμή που έκλεισα το διακόπτη δε διατρέχει κάποιο κίνδυνο.... Θα το ξαναπροσπαθήσω, αλλά ας κοιτάξω παράλληλα και για καινούργιο....
panos2171 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Η μπαταρία έχω την εντύπωση πως συνεχώς δίνει ρεύμα στο πληκτρολόγιο.
Commendatore Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Η μπαταρία έχω την εντύπωση πως συνεχώς δίνει ρεύμα στο πληκτρολόγιο. Μάλλον έχεις δίκιο, αλλά αναρωτιέμαι πως δε συνέβη το ίδιο όταν έπεσε ο καφές επάνω στο πληκτρολόγιο, αφού δεν είχα προλάβει ούτε τον διακόπτη να κλείσω και φυσικά ούτε την μπαταρία να βγάλω
face13 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 για σας έχω ένα πληκτρολόγιο το έχω αγοράσει ακριβά 100 ευρώ τώρα έχω ένα πρόβλημα σεν μου δουλευουν τα εξής πλήκτρα alt ctrl sift μου ειπαν για μια κόλλα ότι το φτιαχνη μήπως ξέρει κανείς πως την λένε ??? ευχαριστώ
nik5163 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Έχω πάθει κάτι παρόμοιο με ένα steelseries APEX αλλά από την ανάποδη: ρίχνοντας υγρό καθαρισμού Dettol κατευθείαν πάνω στα πλήκτρα, τώρα μερικά πλήκτρα ψιλοκολλάνε . Μπορεί να δοκιμάσω καμμία επεμβασούλα, εκτός του spacebar που μία φορά το είχα βγάλει και τρόμαξα να το κάνω να ξαναλειτουργήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα