Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Καλησπερα παιδια.ηθελα να μου πειτε τα κομματια που θα χρειαστω για να φτιαξω μια υδροψυξη για το πσ μου....θα ηθελα οτι πιο φτηνο στην κυριεξια ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΨΥΚΤΡΕΣ...και περιπου τιμη για ολα τα κομματια...
haris013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 να μας ελεγες ισως τα κομματια απο τα οποια αποτελειται το pc σου(και ποιο κουτι εχεις)? για μια καλη custom υδροψυξη υπολογιζε 250-300.
arianos16 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Ποιο κουτι εχεις καταρχην? θελεις μονο cpu ή και καρτα?
haris013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Ποιο κουτι εχεις καταρχην? θελεις μονο cpu ή και καρτα? προσωπικα πιστευω οτι δεν αξιζει να στησει κανεις custom wc και να μην βαλει την καρτα στο νερο
arianos16 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 προσωπικα πιστευω οτι δεν αξιζει να στησει κανεις custom wc και να μην βαλει την καρτα στο νερο αμα εχεις κανα 400 κατοσταρικα και λιγα παραπανω καντο. Εγω προ το παρων εχω μονο cpu στο μελλον θα μπει και η καρτα.
haris013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 αμα εχεις κανα 400 κατοσταρικα και λιγα παραπανω καντο. Εγω προ το παρων εχω μονο cpu στο μελλον θα μπει και η καρτα. ε τα 4 κατοσταρικα ειναι πολλα,βγαινει αξιοπρεπες συστημα και με λιγοτερα. τελωσπαντων το θεμα ειναι να μας πει πρωτα το συστημα του και το κουτι του
arianos16 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 βλεπεις την υπογραφη μου? 380... τωρα θελω fans,block gpu, 2 ρακορ και λιγο σωληνα ακομα. ολα αυτα θα παιξουν στα 130 περιπου. ολα αυτα για μια αρκετα καλη βεβαια.
haris013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 βλεπεις την υπογραφη μου? 380... τωρα θελω fans,block gpu, 2 ρακορ και λιγο σωληνα ακομα. ολα αυτα θα παιξουν στα 130 περιπου. ολα αυτα για μια αρκετα καλη βεβαια. ενταξει η δικια σου ειναι παραπανω απο αξιοπρεπης! ειναι αναλογα τι ψαχνει ο καθενας.παντως για να αξιζει να στησει υδροψυξη πρεπει να δωσει τουλαχιστον 250 ευρω αλλιως περνει μια h100 και εχει παραπλησιες επιδοσεις χωρις κοστος συντηρηση κλπ κλπ 1
devilfish Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 ενταξει η δικια σου ειναι παραπανω απο αξιοπρεπης! ειναι αναλογα τι ψαχνει ο καθενας.παντως για να αξιζει να στησει υδροψυξη πρεπει να δωσει τουλαχιστον 250 ευρω αλλιως περνει μια h100 και εχει παραπλησιες επιδοσεις χωρις κοστος συντηρηση κλπ κλπ η h100 ειναι μονο για cpu ε? για gpu τι προτινεις???
haris013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 θες custom υδροψυξη δηλαδη,με cpu και gpu στο κυκλωμα? πες τι συστημα εχεις πρωτα και ποιο κουτι και θα σου προτεινω
devilfish Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 κουτι εχω το thermaltake soprano middle tower τωρα εχω τον q9400 και την 9800gt αλλα απο σε κανα τριμηνο παω για αναβαθμηση σε amd fx 8120 και την 6870 gpu υδροψυξη σε gpu ποιο πολυ γιατι εκει ανεβαζει τρελες θερμοκρασιες την cpu με μια μετρια αεροψυξη ειμαι καλημενος
haris013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 ε προφανως δεν αξιζει να δωσεις λευτα για υδροψυξη στην 6870... ακομα που θα βαλεις τα ψυγεια,την αντλια,το τανκ κλπ στο soprano? εκτος οτι ειναι μικρο δεν εχει και προδιαγραφες για wc οποτε πρεπει να κανεις mods στο κουτι η να παρεις αλλο. αποψη ειναι οτι δεν αξιζει τα λευτα και την φασαρια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα