Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Είμαι κάτοχος του ακόλουθου μηχανήματος http://h10010.www1.hp.com/wwpc/ca/en/sm/WF06a/12132708-12132710-12132712-12132712-12132712-12581458.html?dnr=1 , που όμως θα αλλαχτεί μόλις γυρίσω απο στρατό (να έχουνε πέσει και λίγο οι τιμές μπλα μπλα). Τώρα φοράει μια κάρτα γραφικών nvidia quadro fx1500 και θα ήθελα την γνώμη σας σε ποια οθόνη θα μπορώ να στραφώ.

Η οθόνη θα υπάρχει και για τον καινούριο υπολογιστή οπου θα πάω σε κάποια gtx 560 ti ή 580 ανάλογα με τις τιμές τότε.

Απλως δεν αντέχω άλλο την 15"(Samsung syncmaster 151s) οθόνη μου φαίνεται πολύ μικρή:(

Θα ήθελα να είναι full hd led. Ως προς την τιμή μέχρι 200 ευρώ και κάπου στα 22-23".

Θα ήθελα να με διαφωτίσετε αν τα Ips panel είναι καλά για παιχνίδια κ.λ.π

Αυτά προς το παρόν.

• Super Moderators
Δημοσ.

Γιατί που έχει παράπονο;

κάποιοι είναι αρκετά απαιτητικοί ακόμα και σε αυτή την τιμή :P

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά μετά από λίγο research αποφάσισα να διαλέξω αυτή http://www.visionstu...&step=undefined

Μόνο το contrast δεν κατάλαβα τι ρόλο βαράει και αν είναι καλό να είναι ψηλό η χαμηλό :P

http://www.computer4all.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=41879

Απλά το μόνο που αλλάζει είναι ότι η μία έχει 2 ms και η άλλη 8 ms... Εγώ θα ήθελα να πάρω αυτήν με τα δύο ms και δεν βλέπω λόγο γιατί να πάρω ips panel Εκτός και αν με μεταπείσετε :P

• Super Moderators
Δημοσ.

χειρότερη κι από τις 2 που προτείναμε στο topic, είναι με TN Panel...

είναι dynamic contrast, όχι typical, αλλά ναι όσο μεγαλύτερο τόσο καλύτερο και καλά...

Δημοσ.

Οπότε θα πάω στην ips την dell (Δεν μπορώ να βρώ την Lg γιατί θα την πάρω μέσω του μαγαζιού που δουλεύω). Ελπίζω να μην έχω προβλήματα σε games και ταινίες :P

• Super Moderators
Δημοσ.

όπως είπα και πιο πάνω δεν υπάρχουν παράπονα και την συγκεκριμένη την έχουν αγοράσει πολλοί από το forum...

Δημοσ.

Ναι δεν παραλέω :P Τώρα βέβαια θα έρθει η μετάβαση απο τις 15" στις 23" , θα μου πάρει καμιά βδομάδα να συνηθίσω αλλά δεν πειράζει ευχάριστος πονοκέφαλος :D

Δημοσ.

Οπότε θα πάω στην ips την dell (Δεν μπορώ να βρώ την Lg γιατί θα την πάρω μέσω του μαγαζιού που δουλεύω). Ελπίζω να μην έχω προβλήματα σε games και ταινίες :P

Αν δεν μπορείς να βρεις την LG οκ τότε. Πάντως την χρησιμοποιώ μόλις τώρα και μπορώ να πω πως είναι απλά τέλεια! :P

• Super Moderators
Δημοσ.

ας πάρει καλύτερα Dell για την μεγαλύτερη εγγύηση, έτσι κι αλλιώς θα την κρατήσει αρκετό καιρό

• Like 3
Δημοσ.

Έχει κλειστεί η dell απο το μεσημέρι , και ξέρω για εγγύηση απο dell (Χρειάστηκε προσφατα να χρησιμοποιηθεί για λάπτοπ φίλου και οι τύποι ήτανε απλά άπαιχτοι). Θα την κρατήσω καιρό ναι, σκεφτόμουνα και για αναβάθμιση του υπολογιστή μου γενικότερα αλλά μιας και τον πήρα πρόσφατα(refurbished σε καλή τιμή) και μιας και πάω στρατό θα το τραινάρω για λίγο (μπας και πέσουνε λίγο οι δίσκοι ακόμα και να πάω σε κανά i7 προς το τέλος του επόμενου καλοκαιριού).

Την οθόνη απλά δεν μπορώ άλλο μου σπάει τα νεύρα γιατί όποτε αλλάζω θέση στην καρέκλα ψιλομαυρίζει και γενικά αρχίζει να με κουράζει γιατί χάνει τα χρώματα της μετά απο 12 χρόνια λειτουργίας.

Δημοσ.

Σήμερα την πήρα στα χέρια μου.Άλλαξε ο κόσμος στα μάτια μου. Ειλικρινά είναι οθονάρα. Δεν την έχω πειράξει ούτε με προγράμματα , μόνο που την έβαλα πάνω και έχω τρελαθεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...