Alex752 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Κύριοι καλησπέρα σας. Έχετε δώσει λύσεις πολλές στη δραστήρια αυτή κοινότητα κ έτσι ελπίζω να μου απαντήσετε στις εξής χαζές (μάλλον, για εσάς που είστε γνώστες) ερωτ'ησεις - προβλήματα. Χρησιμοποιώ το SKYPE κ το Gmail όπου από το λαπτοπ μου μπαίνω αυτόματα (το πρώτο με το άνοιγμα κιολας του λαπτοπ ). Θέλω να μπορέσω να δω τους κωδικούς μου (τους οποίους κ ξέχασα) κ να τους αποθηκεύσω γιατί σύντομα θα αλλάξω λαπτοπ κ όταν εγκατασταθούν αυτά θα μου ζητήσουν k password (τουλάχιστον την πρώτη φορά σύνδεσης)εκτός από username. Εγώ όμως , στην καλύτερη περίπτωση, βλέπω κουκίδες. Ρωτάω λοιπόν, ξέρετε κάποιον τρόπο είτε να μεταφέρω ολόκληρο λογαριασμό στο καινούργιο λαπτοπ (με το password έστω κι αν δεν μπορώ να το δω) ή να αποκαλύψω τους κωδικούς ώστε να τους καταγράψω? Έχω Windows7 . Εκτός της gmail διεύθυνσης δεν χρησιμοποιώ άλλη, κι αυτή όχι πολύ συχνά, το λέω σε περίπτωση που μου απαντήσετε "επαναφορά κωδικού" ή οποία όμως απαιτεί ένα ενεργό mail για να μου τους στείλουν και στο οποίο θα πρέπει να ξέρω τον κωδικό, στο νέο μηχάνημα, για να μπω. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας
alexzzz Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Όσο έχεις ακόμα πρόσβαση στο gmail σου πρόσθεσε ένα ακόμα "ασφαλές" email. Έπειτα άλλαξε κωδικό, σημείωσε τον και κάνε το ίδιο και για το skype. 1
Alex752 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Αν και ήθελα ν'αποφύγω να αλλάξω κωδικούς, βλέπω ότι είναι ο μόνος τρόπος, Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση Όσο έχεις ακόμα πρόσβαση στο gmail σου πρόσθεσε ένα ακόμα "ασφαλές" email. Έπειτα άλλαξε κωδικό, σημείωσε τον και κάνε το ίδιο και για το skype.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα