PANTheos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 καλησπερα παιδια εχω ενα μικρο προβληματακι εχω κανει φορματ στο acer aspire 1410(συγκεκριμενα aspire 1414wlmi) και εβαλα απο xp τα win 7 starter στα 32bit και δεν μπορω να βρωμε τιποτα τα drivers για καρτα γραφικων και ασυρματο, οτι εχω βρει ειναι για τα xp.... ευχαριστω εκ των προτερων
TheELF Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Κατέβασε το Unknown Device Identifier, βλέπεις πως στην σελίδα δίνει έμφαση στο pnpid;; Βρες της κάρτες σου στην λίστα και εμφάνισε τα και εσύ, το πρόγραμμα έχει λειτουργίες για να βρεις driver βάση αυτού, αν δεν τα καταφέρεις μόνος σου δώσε μας τα pnpid εδώ να ψάξουμε και εμείς.
PANTheos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 να πω πρωτα ευχαριστω για την βοηθεια σου TheELF αν και δεν τα καταφερα και πολυ το κατεβασα το προγραμματακι εφτασα μεχρι ενα σημειο ...και καπου εκει εχω χαθει.. το pnpid ειναι VEN_17FE&DEV_2220&SUBSYS_03051468&REV_00 και το VEN_104C&DEV_8031&SUBSYS_00641025&REV_00 εαν τα καταφερα σωστα να τα δω ....
corrupted Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 To VEN_17FE&DEV_2220 ειναι... INPROCOMM IPN2220 Wireless LAN Card Συμφωνα με το wiki, η εταιρια ιδρυθηκε το 2003 η και απορροφηθηκε το 2005 απο την MediaTek Inc. Φεξε μου και γλυστρισα δηλαδη, αντε να βρεις drivers για αυτο το hardware... Απο χλωμο, εως απιθανο. Το VEN_104C&DEV_8031 ειναι το... Texas Instruments CardBus Controller και δεν σε ενδιαφερει ιδιαιτερα αν δεν παιζει. Το μεγαλο προβλημα ομως υποθετω πως ειναι στην καρτα γραφικων. Αν εχει ATI 9700 οπως βλεπω απο το ftp, εχει σταματησει η αναπτυξη του driver πριν βγουν τα 7, και η AMD δινει drivers μονο για Vista... Αν παιζουν μπορεις να το διαπιστωσεις μονος σου, κατεβαζοντας τους και εγκαθιστωντας τους... http://support.amd.c...ages/index.aspx Αν εχει Intel καρτα γραφικων, μια απο τα ιδια (και ακομα χειροτερα), δεν υπαρχουν drivers για τα 7. Γενικως... καλο θα ηταν να μεινεις με τα XP που δουλευουν ολα.
PANTheos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 πφουυ...δυστιχος οι φοβοι μου επαληθευτικαν... :-( το φοβομουν αυτο να ρωτισω και κατι αλλο αφου παμε προς xp ποια να βαλω σε αυτο το λαπτοπ???
corrupted Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δεν υπαρχουν και πολλα, τα home και τα professional υπαρχουν. Αν εχεις ή μπορεις να βρεις τα professional, βαλε αυτα.
PANTheos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 ευχαριστω πολυ...εισαι αρχονατας κατι τελευταιο πως μπορω να δω αν η μια θυρα ειναι καμενη απο τις RAM? γιατι το λεω αυτο? οταν τα ειχα τα xp ξαφνικα δεν ανοιγαν και μολις εβγαλα την ραμ ανοιξε και ειπα να βαλω τα win7 αλλα μαλλον την πατισα....
corrupted Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Χμμ.. ισως θα ηταν καλυτερα να ανοιξεις νεο θεμα γι'αυτο και να ρωτησεις στο "hardware γενικα" κατα προτιμηση. Μπορει να ειναι καμμενο το slot, μπορει η μνημη, μπορει να μην ειναι καμμενο και τιποτα και να ηταν συμπτωματικο το οτι ανοιξε χωρις τη μια μνημη. Θα σου πουν οι "ειδικοι". Ανοιξε ενα νεο θεμα και περιεγραψε τι εννοεις με το "ξαφνικα δεν ανοιγαν". Μπλε οθονη (με καποιο μηνυμα)? Μαυρη οθονη? Μπιπ (ηχος) στην αρχη με το που το ανοιγες? Κατι αλλο? ...
PANTheos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 ΣΟΡΥ αλλα ειμαι νεοσ εδω και ακομα προσπαθω να μπω στο κλιμα... πολυ σωστη η παρατιριση σου ισωσ εκει παρω ποιο πολλες απαντισεις αν και το κοβω να ειναι το σλοτ γιατι εβαλα και 2 παλιες που ειχα και δεν εκανε τπτ... και οταν εβαζα μονο την μια σε εκεινη το σλοτ νεκρο μαυρη οθονη και μια παυλα μολισ το βαζω στο αλλο σλοτ ολα καλα
corrupted Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Τοτε κατα πασα πιθανοτητα ειναι το slot αφου εκανες και δοκιμες με αλλες μνημες και δυστυχως δεν μπορεις να κανεις και πολλα, θελει αλλαγη το motherboard και δε σε συμφερει, ακομα κι'αν ηταν νεος ο φορητος δεν θα σε σενεφερε οικονομικα, ειναι πανακριβα αυτα τα ανταλλακτικα. Αλλα αν θες να παρεις και καμια αλλη γνωμη, ανοιξε νεο θεμα, δεν χανεις τιποτα. Και τελος.. καλως ορισες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα