Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

μόλις πήγα σε ένα βενζινάδικο και γέμισα, και μου φάνηκαν υπερβολικά τα λίτρα που πήρε το ντεπόζιτο. Έχω ένα Ibiza 1.2TSI του 2011, με ρεζερβουάρ 45 λίτρων. Ο ηλεκτρονικός δείκτης το έδειχνε ακριβώς στη μέση όταν πήγα στο βενζινάδικο. Και η αντλία έδειξε τελικά 32 λίτρα,

Καταλαβαίνω απόλυτα ότι μπορεί να είναι και ιδέα μου, ότι οι δείκτες ποτέ δεν είναι εντελώς ακριβείς, ότι μπορεί να έχω λάθος εγώ. Αλλά πρώτον, τόσο έντονη διαφορά πρώτη φορά παρατηρώ στον έναν χρόνο που έχω το αμάξι. Δεύτερον το αυτοκίνητο είναι καινούριο, δεν νομίζω να έχει πρόβλημα ο δείκτης. Και τρίτον με παραξένεψε πολύ η αντίδραση του τύπου όταν τον ρώτησα, που έκανε αμάν να μου δείξει ότι μηδενίζει η αντλία κάθε φορά που βάζει βενζίνη, λες και δεν υπάρχει άλλος τρόπος να κλέψει, αν θέλει.

Η ερώτησή μου τελικά, είναι η εξής: μπορώ να στείλω κάποιον κρατικό φορέα για έλεγχο, ακόμα και με επώνυμη καταγγελία? Θέλω, αν κλέβουν, να τους κυνηγήσω όσο μπορώ και αν δεν κλέβουν να παραδεχτώ το λάθος και να συνεχίσω να βάζω από αυτούς (είμαι τουλάχιστον 2 χρόνια πελάτης παρεμπιπτόντως). Επειδή έχω βαρεθεί εδώ που ζούμε όλοι οι απατεώνες να το παίζουν έξυπνοι σε βάρος των άλλων, θα ήθελα να το κυνηγήσω, ΑΝ έχω δίκιο πάντα και δεν μπερδεύτηκα απλά. Ξέρετε κάποια υπηρεσία να απευθυνθώ και διαδικασία να ακολουθήσω?

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

αν θυμάσαι πόσα χιλιόμετρα είχες κάνει από το προηγούμενο γέμισμα, κάνε την διαίρεση να βρεις την κατανάλωση. εάν είναι φυσιολογική, τότε δεν σε έκλεψε. αν σου βγει 0,5 παραπάνω, φταίει το a/c. αν σου βγει 2 lt/100km παραπάνω σε έκλεψε.

Δημοσ.

διάβασε τι έχω γράψει εδώ.

είχα γράψει και σε ένα άλλο θέμα αναλυτικότερα αλλά δε θυμάμαι που.

πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση περίμενε να κάνεις μερικά χιλιόμετρα να δεις πότε θα πέσει η γραμμή.

αν δεις ότι δε σου έχει βγάλει παραπάνω χιλιόμετρα τότε βλέπουμε.

ο δικός μου μετρητής όταν είναι στη μέση έχει καταναλώσει τα 25 απο τα 45 λίτρα (επίσημα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...