manoli123 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα σε όλους. Έχω windowsXP. Εδώ κ καιρό προσπαθώ να εμφανίσω τα κρυφά αρχεία (με τον γνωστό τρόπο: "Εργαλεία"---> "Επιλογές Φακέλων" ---> "Προβολή" ---> "Εμφάνιση κρυφών αρχείων κ φακέλων") όμως αυτό δεν γίνεται. Παρόλο που επιλέγω το "Εμφάνιση κρυφών αρχείων κ φακέλων", αυτή η επιλογή μου, μετά το enter επανέρχεται στην αρχική: "Απόκρυψη κρυφών αρχείων κ φακέλων". Και τα αρχεία παραμένουν κρυφά. Τι μπορώ να κάνω για να εμφανίζονται τα κρυφά αρχεία; Ευχαριστώ.
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Κανε ενα κοπο να ελεγξεις για malware τον υπολογιστη σου. Η συμπεριφορα που αναφερεις μπορει καλλιστα να προερχεται απο κατι αντιστοιχο. Επισης δοκιμασε μεσω registry το παρακατω (BACK UP πριν απο οτιδηποτε κανεις στη registry) Πηγαινε στο κλειδι > HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer \Advanced\Folder\Hidden\SHOWALL Εκει σβησε με right click το CheckedValue. Στη συνεχεια με δεξι κλικ και παλι, δημιουργησε ενα νεο DWORD με την ιδια ονομασια (CheckedValue). Double click στο CheckedValue που μολις δημιουργησες για να βγει το Edit DWORD Value και δωσε στο κουτακι Value data την τιμη 1. 1
manoli123 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Φίλε μου σ' ευχαριστώ. Αυτό που μου σύστησες http://www.superantispyware.com/ καθάρισε πολύ πράμα κ διόρθωσε κ το πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα