giorgos1966 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Παιδια ειμαι μεταξυ του Pinnacle Studio HD Ultimate Collection v 15.0.0.7593 και Cyberlink PowerDirector 10.0.0.1129. Ποιο απο αυτα τα 2 προγραματα λετε εσεις οτι ειναι ποιο καλο κ ελαφρυτερο για το λαπτοπ μου;(TOSHIBA).Ο επεξεργαστης μου ειναι ΑMD athlon II Dual Core M300 2.00 Ghz k Ram 4,00 GB Σε αυτα τα προγραματα υπαρχουν ελληνικα;Ευχαριστω.
discoboyminimal Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 νομίζω το power director.έχω βγάλει δουλειά και σε λαπτοπάκια.
giorgos1966 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 νομίζω το power director.έχω βγάλει δουλειά και σε λαπτοπάκια. Υπαρχει κανα patch για ελληνικα μηπως;Ειμαι λιγο ασχετος με τα αγγλικα.
micos000 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Παλιά το pinnacle στην έκδοση 9 είχε Ελληνική μετάφραση. Δεν ξέρω αν οι τελευταίες εκδόσεις έχουν κάτι τέτοιο. Για το cyberlink είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν έχει Ελληνικά. Στην τελική όμως δεν είναι θέμα το αν ξέρεις Αγγλικά ή όχι γιατί αυτά τα προγράμματα χρησιμοποιούν ορολογία που ή θα ξέρεις τι κάνει ή όχι, άσχετα με την γλώσσα που στο λένε. Καλύτερα να τα μάθεις στα Αγγλικά οπότε να μην περιορίζεσαι στο μέλλον και να μπορέσεις να μελετήσεις κανένα βιβλίο στα Αγγλικά γιατί στα Ελληνικά δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα