xans81 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Καλησπερα.ειμαι καινουριο μελος στο forum και ενδιαφερομαι για αγορα καινουριου υπολογιστη. Ποσό που διαθέτουμε : 650 ευρω Χρήση υπολογιστή :προγραμματισμος(java,c++,sql) παιχνιδια Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:java,c++,sql,visual basic nba2k12,football manager 2012, rome total war-expansion,medieval,empire,napoleon,lord of the rings. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. ναι χρειαζομαι οθονη. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? ΝΑΙ Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). ΒΕΡΟΙΑ Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .windows 7 gr pro. Ευχαριστω πολυ και περιμενω την βοηθεια σας.
ninos30 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 EDIT: Σου έκανα μια σύνθεση. Στα 660 ευρώ. Μαγαζί Visionstudio από Θεσσαλονίκη. Και οθόνη αυτήν: http://www.plaisio.g...231P-BN-AEU.htm Α, και τα Windows του "θείου" 2
stm00192 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Μια χαρά ειναι η συνθεση του Nino για το budget σου ... δεν μπορουν να γινυον και πολλα πραγματα με τοσο χαμηλο budget!
xans81 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 ευχαριστω πολυ, απλα ηθελα να έχω και κάτι άλλο για να συγκρίνω.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 + 1 στον Νίνο με μια προσθήκη/Αλλαγή αν μου επιτρέπει ο φίλτατος. Όταν ακούω football manager το μυαλό πάει καρφί στον ssd. Υπάρχει χαωτική διαφορά στην εμπειρία παιχνιδιού σε σχέση με έναν hdd. Γνώμη μου είναι να γίνει μια υπερβασούλα (αξίζει και με το παραπάνω) και αν δεν γίνεται να βγει ο hdd προς χάριν ενός 120αρη ssd.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα