Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι να μάθω java και όπως αναφέρω και στον τιτλο θα ήθελα αν μπορειτε να μου προτείνετε καποια καλα βιβλία. Ειμαι εντελώς αρχάριος οποτε καλο θα ηταν να μην θεωρουνται καποιες γνωσεις δεδομενες. Το μονο που γνωριζω καλα ειναι ΓΛΩΣΣΑ. (19.8 στις πανελληνιες.. :P :P )..(Κατα προτιμηση ελληνικα αλλα οχι και τοσο απαραιτητο..) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! :lol:

Δημοσ.

Όπως έχει ειπωθεί και σε άλλα topic, αν σε ενδιαφέρει να ξεκινήσεις προγραμματισμό καλό είναι να το κάνεις στα Αγγλικα, για ευνόητους λόγος.

Τα 2 βιβλία που θα σου πρότεινα εγώ είναι το "Head First Java" και "Java: How to Program". To πρώτο έχει αρκετά ανάλαφρο χαρακτήρα σε σχέση με ένα κλασικό βιβλίο programming και κατα τη γνώμη μου είναι καλό αυτό για έναν αρχάριο. Το δεύτερο είναι ομολογουμένως λίγο κουραστικό αλλά έχει άπειρα παραδείγματα και ασκήσεις.

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το βιβλίο που προτείνανε τα παιδιά χρησιμοποίησα και εγώ για να μάθω. Πολύ καλό και κατανοητό και ακόμα ανατρέχω, αλλά από σχολή μας έχουνε προτείνει και αυτό http://www.e-shop.gr/show_bks.phtml?id=BKS.0417355 που επίσης έχει πέσει στα χέρια μου και είναι πολύ καλό. Αλλά για αρχάριο και εγώ το Java: How to Program θα σου πρότεινα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...