sokra_1 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Καλημέρα σας παιδια... έχω έναν σκληρό απο Acer NetBook στον οποίο είχε βάλει ο αδερφός κωδικό μέσω του Bios και απο τότε δεν μπορώ να το κάνω ουτε διαμόρφωσημ δοκίμασα μέχρι και Gpart.. έχει κανένας ιδέα τι μπορώ να κάνω?
washcloud Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Ο αδερφός δεν γίνεται να λύσει το ζήτημα του κωδικού;
sokra_1 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Αν θυμόταν τον κωδικό λετε να έψαχνα τρόπο να τον κάνω διαμόρφωση??
washcloud Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Το ρώτησα διακριτικά, διότι τα χίλια-δύο θα μπορούσαν να είχαν συμβεί με τον αδερφό. Όπως και να μην έχει ιδέα για το τί θες να κάνεις.
TheELF Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Πες μας ακριβός το μοντέλο του netbook,πες μας και με ποια ονομασία το βγάζει το bios(award/phoenix... ) για να δούμε τι μπορεί να γίνει. Μια περίπτοση είναι να βγάλεις την μπαταρία του bios,αναλόγως το netbook μπορεί αυτό να είναι εύκολο μέχρι και σχεδόν αδύνατο. Μια άλλη είανι να βγάλεις τον δίσκο και να κάνεις την δουλειά σου σε άλλο Η/Υ. (Τι μήνημα σου βγάζει όταν πας να κάνεις διαμόρφοση; )
sokra_1 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Λοιπόν, μέσα απο το ΒΙΟΣ δεν γίνεται να ξεκλειδώσει εχω δοκιμάσει τα πάντα, εκανα και κομμάτια το νετ βοοκ για να το κάνω ΒΙΟΣ ΡΕΣΕΤ αλλα τίποτα, το δοκίμασα σαν εξωτερικό σε άλλο Η/Υ και μου λέει οτι είναι αδύνατη η διαμόρφωση του σκληρού!
TheELF Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 το δοκίμασα σαν εξωτερικό σε άλλο Η/Υ και μου λέει οτι είναι αδύνατη η διαμόρφωση του σκληρού! Μήπως τελικά ο δίσκος είναι κατεστραμμένος και όχι κλειδωμένος;;;;;;; Τρέξε το Hard Disk Sentinel έτσι όπως τον έχεις εξωτερικό και πες μας τι λέει(και ακόμα καλύτερα με φώτο)
sokra_1 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Εδω είναι και η φώτο Και με ένα πρόγραμμα που δοκίμασα μου βγάζει τα εξής: ----------------------------------------Erase Session Begin--------------------------------------- 2012-08-06 10:47:23 Active@ KILLDISK for Windows Build 6.0.0 started Target: Hard Disk 5 (85h) Hitachi HTS543216L9SA00 149.1 GB Located on: Hitachi HTS543216L9SA00 (Serial number: ) Erase method: One Pass Zeros (1 pass) Passes: 1 Error (data error (cyclic redundancy check)) reading sector 0 on 85h. Bad (unwritable) sectors detected from 0 to 62 on Hard Disk 5. Error (data error (cyclic redundancy check)) refreshing device Hard Disk 5. Error (data error (cyclic redundancy check)) reading sector 0 on 85h. Error (data error (cyclic redundancy check)) reading sector 0 on Hard Disk 5. User stopped erasing at 0 % (pass: 1) 2012-08-06 10:48:52 Total number of erased device(s): 0, partition(s): 0 -----------------------------------------Erase Session End---------------------------------------- Error (data error (cyclic redundancy check)) reading sector 0 on 85h. 2012-08-06 10:48:59 Rescanned hardware
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα