Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτα τα τρια ειναι οπως ειπες για τα αλλα δν ξερω αν ειναι σωστα παντως εισαι σιγουρος οτι τωρα εχω nat ανοιχτο?

το τεστ π εκανα στην ιστοσελιδα που μου ειπες: Your IP: 46.12.188.140 What Port? Error: I could not see your service on 46.12.188.140on port (80)

Reason: Connection timed out

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

για να δεις αν ειναι ανοιχτο βαλε καποιο Port Που θες στο mtorrent ανοιξε το Mtorrent και μετα τρεξε το τεστ με την πορτα που θα εχεις βαλει στο www.canyouseeme.org .η τρεξε αυτο που ηθελες απο την αρχη να δεις αν παιζει.

Δημοσ.

συμφωνα με τις οδηγιες

9) Τώρα ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ γράφτε την εντολή nat tmpladd intf=Internet type=nat outside_addr=0.0.0.1 inside_addr=%pc-ip%" (όπου "%pc-ip%" είναι η ip του pc σας, πχ 192.168.1.60. Αυτήν που βάλατε πριν στα Windows και πατήστε enter.

Παράδειγμα εντολής: nat tmpladd intf=Internet type=nat outside_addr=0.0.0.1 inside_addr=192.168.1.60

εσυ μαλλον εκανες πρωτα αυτο και εφτιαξες ενα rule για την Ip την 60.μετα πηγες να φτιαξεις για το 64 και δεν σε αφησε επειδη δεν γινεται να εχεις δυο.εγω αυτο που σου ειπα ειναι :για να μην κανεις Hard reset το ρουτερ η να κανεις delete την παραπανω γραμμη και να ξαναπερνας καινουρια με την 64 Ip για αυτι σου ειπα αλλαξε στο pc σου την Ip και βαλε την 192.168.1.60 ωστε να παιξει.

αν σε Ipconfig εχει 192.168.1.60 και εχεις και την παραπανω γραμμη εκει που σου ειπα τοτε συμφωνα με το Post εισαι οκ.απλα

α.κλειστο το firewall στο ρουτερ και κλειστα ολα τα firewall σε windows η δικα σου αλλιως θα εχεις θεμα.και θεωρητικα πρεπει να ειναι ολα τα Port ανοιχτα.η αλλη λυση ειναι να δεις ποια ports θες και να ανοιξεις τα συγκεκριμενα και οχι ολα.αλλα αμα ειναι να κανεις αυτο καλο θα ειναι η να κανεις delete την παραπανω γραμμη η να κανεις Hard reset στον ρουτερ για να την χασει και μετα να γινει το Port forward.Και θεωρητικα οπως γραφουν στο Post αν δεν σε κοβει firewall θα πρεπει να εισαι nat open.σε καποιους πετυχε οποτε πιστευω οτι πετυχαινει.απλα εγω δεν παιζω παιχνιδια και οτι Ports Θελω τα εχω ανοιξει ενα ενα παρα ολα μαζι οποτε δεν μπορω να πω κατι αλλο.κανονικα αυτο που σου εγραψαν απο οτι καταλαβα ειναι σαν dmz.ανοιγει ολα τα Ports.Η ισως καποιο One to one nat δεν ξερω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μα οταν βαζω:nat tmpladd intf=Internet type=nat outside_addr=0.0.0.1 inside_addr=192.168.1.60 μου βγαζει ερορ και λεει cannot kati route already exists with same weight η τελος παντω κατι τετοιο εκει τι να κανω α και εχω αλαξει το ιπ σ 60 απο 64

Δημοσ.

θεωρητικα εφοσον εχεις κανει αυτο ναι δεν σε αφηνει να το ξαναπροσθεσεις και εφοσον εχεις κανει αυτην την εντολη συμφωνα με αυτον που το εχει γραψει θα πρεπει να παιξει αυτο που θες.κανω διορθωση το Post moy.το δοκιμασα και εγω δηλαδη εγραψα την εντολη αυτη

nat tmpladd intf=Internet type=nat outside_addr=0.0.0.1 inside_addr=192.168.1.4 για την Ip 192.168.1.4 μετα πηγα στο Mtorrent εβαλα την port 4441 και οταν τρεχω το τεστ απο το www.canyouseeme.org μου δειχνει οτι ειναι ανοιχτη.οποτε κανονικα και εσυ εφοσον εχεις κανει ηδη add το ιδιο απλα με Ip 192.168.1.60 θα πρεπει να σου εχουν ανοιξει ολατα Ports εκτος αν σε κοβει firewall οποτε κλειστο απο το ρουτερ και απο το Pc.

Δημοσ.

το Port που θες να δοκιμασεις θα τοβαλεις sto mtorrent και το Mtorrent ανοιχτο και το firewall στο pc κλειστο.επειδη το δοκιμασα και παιζει πρεπει να παιξει και σε εσενα εφοσον εχεις μεσα την εντολη που ειπαμε με 60 ip και εχεις και την 60 στο pc σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...