poulinos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 δικο μου λαθος στο Post αυτο δεν γραφει πως να ανοιξεις το Telnet ηταν σε αλλο Post αυτο.οποτε κανε κατι καλυτερο.περνα αυτο το firmware http://leoforeia.gr/thomson/Thomson_Firmware_Compilation/Firmwares/TG585v8/R827/Generic/ και μετα κανε τα υπολοιπα
κωστας574 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 φιλε ξερεις που βαζω το firmware για να δουλεψει σωστα?(γτ κανω κλικ κ δεν λειτουργει σωστα) α κ ξεχασα να παω παρεντ ντιρεκτορυ κ μετα ν επιξω φορθνετ η generic?
κωστας574 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 εκανα εγκατασταση το φιρμουεαρ της φορθνετ αλλα το καινουργιο γτ αυτα π μ εδωσες δν μπορεσα να τα περασω παντα οταν τα επιλεγω στο σεταπ π λεει χεβ ντισκ το βρισκω αλλα μετα δεν μου δινει την επιλογη next οποτε εβαλα της φορθνετ(το καινουριο) αλλα το προβλημα συνεχιζει να υπαρχει......θελω βοηθεια
poulinos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 φιλε ξερεις που βαζω το firmware για να δουλεψει σωστα?(γτ κανω κλικ κ δεν λειτουργει σωστα) α κ ξεχασα να παω παρεντ ντιρεκτορυ κ μετα ν επιξω φορθνετ η generic? generic πας εκανα εγκατασταση το φιρμουεαρ της φορθνετ αλλα το καινουργιο γτ αυτα π μ εδωσες δν μπορεσα να τα περασω παντα οταν τα επιλεγω στο σεταπ π λεει χεβ ντισκ το βρισκω αλλα μετα δεν μου δινει την επιλογη next οποτε εβαλα της φορθνετ(το καινουριο) αλλα το προβλημα συνεχιζει να υπαρχει......θελω βοηθεια το firmware θα το βαλεις χυμα σε ενα φακελο η χυμα στο c:\ οταν θα πατησεις have disk μετα θα κανεις κλικ πανω στο firmware και θα βγει το Next.διπλα θα γραφει downgrade και αμα δεν το κανεις κλικ δεν θα βγει το next. και το νεο firmware Της forthnet εχει κλειστο το τελνετ και θα ειναι πιο δυσκολο να σου πω πως το ανοιγεις απο το να περασεις το generic τωρα που ειδες πως περνας το firmware.απλα με το generic το ρουτερ δεν θα σεταριστει αυτοματα οπως γινεται με της forthnet και θα πρεπει να περασεις εσυ Username/password χειροκινητα.ενω με της forthnet αμα δεν κανεις τιποτα μετα απο 5-6 λεπτα σου περναει μονο του το Username/password.
κωστας574 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 μα το επιλεγω στο χεβ ντισκ κ μετα εκει που ειναι το νεξτ ειναι σαν να μην επελεξα τπτ δλδ καινο τι να κανω?
poulinos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 θα κανεις Have disk και μετα αφου κανεις κλικ στο firmware και στο εμφανισει μεσα στο παραθυρο και σου γραφει downgrade θα κανεις κλικ στην γραμμη που γραφει downgrade και θα αναψει το next.
κωστας574 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 δες τις φοτογραφιες και δες που κανω λαθος γτ εγω δν το επιασα
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 εσυ εχεις το v7.εγω γιατι βλεπω οτι το firmware ειναι για v8???Η κανω εγω λαθος? το 8.2.7.8 Kai 8.2.7.7 einai gia ΤHomson v8.για το v7 το τελευταιο generic Ειναι το 8.2.6.5.αλλο hardware το v7 αλλο το v8
κωστας574 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 βρηκα τα φιρμουεαρ για το τομσον v7 στα λεωφορεια.γρ εβαλα το R473 απο εδω:http://leoforeia.gr/...mwares/TG585v7/ einai swsto? ωραια ειναι το σωστο αλλα οταν γραφω στο cmd nat tmpladd και μετα οταν εχει το [intf]= γραφω internet type αλλα εγραψα και internet type nat outside=0.0.0.1 αλλα παλι δεν γινεται τπτ τι να κανω? invalid interface name specified
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 r826 Θα βαλεις και το generic. r 743 ειναι πολυ παλιο.προς τα κατω ειναι τα πιο νεα.το τελευταιο ειναι forthnet οποτε θα πας στο προηγουμενο δηλαδη ρ826 και μετα στο generic οχι στο Plusnet που ειναι custom.και μετα δοκιμασε παλι τις εντολες και πες μου αν πετυχε.απο firmware σε firmware οι εντολες αλλαζουν οποτε ισως σε τοσο παλιο να μην πιανουν οι εντολες αυτες.αν εχεις παλι προβλημα θα το δουμε σιγα σιγα να δουμε που πεταει error μηπως το Interface εχει καποιο αλλο ονομα.εννοειται οτι καλου κακου κανε Hard reset αφου περασεις το firmware το πιο καινουριο
κωστας574 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 ωραια εβαλα το καιρουριο φιρμουεαρ αλλα παλι μου βγαζει προβλημα μετα την εντολη:nat tmpladd μετα λεει [intf]= εκει γραφω internet type αλλα μου λεει "invalid interface name specified"
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 με το που μπεις στο Telnet Η εντολη σου θα ειναι μονοκοματη και θα ειναι αυτη nat tmpladd intf=Internet type=nat outside_addr=0.0.0.1 inside_addr=192.168.1.60 εσυ τα γραφεις σπαστα και βγαινει λαθος εκει που γραφει 192.168.1.60 εσυ θα βαλεις την ip που εχει το pc σου .καλο ειναι να την δωσεις καρφωτα στο tcp ip Της καρτας δικτυου
κωστας574 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 nat tmpladd intf=Internet type=nat outside_addr=0.0.0.1 inside_addr=192.168.1.64 εγραψα και μου λεει failed to add template:this outside address is already fully mapped on a different inside address.τι κανω τωρα?
poulinos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 κανε Hard reset το ρουτερ και ξανασεταρε το .καπου αλλου εχεις κανει assign το 0.0.0.1.αλλιως μετα πρεπει να το δουμε με αλλο τροπο.κανε hard reset για αρχη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα