Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,εχω ενα προβλημα με το mw3(γενικοτερα με τα cod)συγκεκριμενα θα πω τι γινεται στο mw3.

Οταν προσπαθω να βρω lobby σε στανταρντ πλαιλιστ αγρει να βρει lobby κ αν βρει μπαινει κ κατευθειαν βγαινει με προβλημα lost connection to host μου ειπαν ειτε να καλεσω την εταιρεια η να δω αν φταιει το ρουτερ εγω παντως εχω open NAT στο mw3 και παιζω σε Η/Υ.Αν ξερεις κανεις ποιο μπορει να ειναι το προβλημα ας μου πει γιατι αυτο κατανταει σπαστικο.(να πω οτι το firewall[off] kai sto router και στον Η/Υ δεν μπλοκαρουν το παιχνιδι, τελος το ρουτερ μου ειναι TG-585 v7 αναβαθμησμενο).

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ποια εταιρεια εχεις?αν εχεις οτενετ κλεισε την αυξημενη ασφαλεια απο το site.επισης δοκιμασε να κανεις dmz για να ανοιξεις ολα τα Ports να δεις αν το προβλημα συνεχιζει.επισης εχεις δοκιμασει με αλλο ρουτερ?επισης κλεισε το spi αν εχει το ρουτερ σου.γραψε μας και τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου

Δημοσ.

sto thomson υπαρχει μια διαδικασια για να ανοιξεις ολα τα Ports που ηταν ειχαν γραψει σε καποιο θεμα εδωμεσα.δεν ξερω αν το ειχες δει το θεμα αυτο.δηλαδη ειναι dmz η διαδικασια οχι port forward.

ports η forthnet δεν κοβει σιγουρα.

επισης ζητα απο forthnet να σε γυρισει σε fast path για καλυτερο Ping Μηπως το επηρεαζει καποιο μεγαλο Ping και θα σου ελεγα επισης να εισαι με καλωδιο οχι wi fi για δοκιμη

Δημοσ.

ναι ειμαι με καλωδιο αν εχεις λινκ για το dmz το θελω γτ δν το βρισκω(ειμαι λιγο νουμπ) οσο για το φαστ παθ πρεπει να ρωτησω στην τεχνικη υποστηριξη η να παρω αλλο πακετο με εξτρα πληρωμη?

Δημοσ.

εχω προβλημα εκανα οτι ειπε στο κομεντ αλλα εχω προβλημα στο βημα 6:(Τώρα στην μπάρα αναζήτησης στην Έναρξη γράφουμε cmd και enter. τώρα γράψτε την εντολή: telnet %router-ip%" (όπου "%router-ip%" είναι η ip του router σας, όπως 192.168.1.254) δλδ telnet 192.168.1.254.) εχω προβλημα γραφω τελνετ κ το ιπ μου και μου λεει:δεν ηταν δυνατο το ανοιγμα με κεντρικο υπολογιστη,στη θυρα 23:Η συνδεση απετυχε.

τι να κανω τωρα θελω βοηθεια

Δημοσ.

αν εχεις Firmware της forthnet το telnet ειναι κομμενο οποτε 2 λυσεις.η κανεις αυτο που γραφει να κατεβασεις το config και να κανεις καποιες αλλαγες και να το ξανανεβασεις ειτε βαζεις generic firmware.

Δημοσ.

αν εχεις βαλει generic firmware η εχεις κανει τα βηματα για να ανοιξει το Telnet δεν γινεται να σου πεταει αυτοτο μυνημα εκτος αν σε κοβει κανα firewall

Δημοσ.

το firmware απο την σελιδα της forthnet εχει κομμενο το telnet οποτε πρεπει να κανεις αυτα που γραφει στο Post 15 για να το ανοιξεις το Telnet.

Δημοσ.

μα εκανα αυτα που πρεπει κ μ εβγαλε το προβλημα π σ ειπα δν θα πρεπει να αλαξω φιρμουαρ?

στο ποστ 15 δεν δινει λινκ για το σωστο φιρμουαρ η κατι τετοιο

ξερεις που μπορω να βρω το σωστο firmware ωστε να τελειωσω μ αυτο το πραγμα ειναι πολυ σπαστικο >.<

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...